Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

Paylaş
Sevgi Özdil  
Eklenme: 09 Kasım 2018
 • Son Güncellenme: 07 Şubat 2024
Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

2024’e sayılı günler kala yeni yıl coşkusunu farklı bir yerde yaşamak isteyenler şimdiden nereye gitsek acaba diye düşünmeye başladı bile. 1 Ocak 2024 yılı bu sene tam da Cumartesi gününe geliyor dolayısıyla da ertesi gün tatil olmasını da fırsat bilip kendinize ilk yeni yıl hediyenizi verebilir ve şehir dışına ufak bir tatile çıkabilirsiniz. Planlarını kendi evlerinde ya da yakın arkadaşlarının yanında yapanlara hiç engel olmayalım. Biz; biraz doğa, biraz eğlence, biraz coşku, biraz sakinlik arayanları ve 2024’e girerken nasıl hangi şehirde olsak diye düşünenleri buraya alalım. Birazdan size tavsiye edeceğimiz yerlerin her birine gidildi ve test edildi. İşte onayımızdan geçen ve yeni yılı karşılamak için size tavsiye edebileceğimiz eşsiz güzellikteki 11 yer.

{ad:0}

1-Kapadokya

Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

Bu masalsı diyarı hiç karlar altında yeni yılı coşkuyla karşılarken gördünüz mü? Biz gördük ve hayran kaldık. Kapadokya´da olmak hele ki yılbaşını bu cennet gibi yerde geçirmek öyle coşkulu öyle romantik ki sanki bu dünyada değilmişçesine harika bir atmosfer içerisinde, ışıl ışıl gökyüzü size eşlik ederken yeni yılı burada karşılayabilirsiniz.

Kapadokya ziyaretinizde gün doğumu ile birlikte havalanan balonların yarattığı büyülü ana şahit olabilir ya da ilçeyi keşfe çıkarak çömlekçilerde kendinize özel bir çömlek yapabilirsiniz. Buradaki dilek ağaçlarına yeni yıl dileğinizi dileyip içten bir gülümseme ile bez bağlayabilir ve ardından burada bir hatıra fotoğrafı çekilebilirsiniz. Her bir adımda hayran kalacağınız Kapadokya’nın bir de gün batımını görmek için otelinize dönebilir ve burada güzel bir akşam yemeği eşliğinde güneşin batışını izleyebilirsiniz.

Her anını dolu dolu geçirebileceğiniz Kapadokya tatilinizde yeni yıla ister tek başınıza ister sevdiklerinizle girerek geride birbirinden güzel anılar bırakabilirsiniz. Yılbaşı akşamı bir şeyler yapmak isterseniz şehrin etkinliklerine katılarak eğlenebilir ya da sevdiklerinizle birlikte şömine başında oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kapadokya her daim ülkemizin gözbebeği ve bu nedenle ilgi gören bir yeri. Özel günlerde ve tatillerde yoğun oluyor. Eğer ki yılbaşı tatil planlarınızı güzel atlar ülkesi Kapadokya' ya göre yapmak ve yeni yılı tam da burada karşılamak istiyorsanız biraz acele etmenizi ve zevkinize ve bütçenize uygun Kapadokya Otellerinden birine bakmaya başlamanızı tavsiye ederiz.

{search:kapadokya-otelleri,Kapadokya Otelleri}

2 - Abant

Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

Yılbaşı planları denince akla ilk gelen yerlerden biri olan Abant, yeni yıl coşkusunu en güzel yaşayan yerlerden biri. Akşamları rengarenk ışıklar ve süslerle bezeli otelleri ile, bembeyaz ayak değmemiş karlı göl manzarası ve yeni yıl partileri eşliğinde 2024’ü kutlamaya hazırlanan Abant, unutulmayacak bir tatil için sizi çağırıyor. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz o tatil kaçamağını Abant’ta yapmak ve yeni yılın ilk gününe bu masalsı yerde uyanmak için doğru bir tercih olacak. Yılbaşı günü için hazırlanan eğlenceler eşliğinde göl kenarında patlatılan havai fişeklere bakarak dileğinizi dilemeye ve 2024’e merhaba demeye hazır olun. Geri sayım sonrası çalınan müzikler ve edilen danslar eşliğinde harika bir yıla giriş yapmak ruhunuza çok iyi gelecek. Zaten eğer şanslıysanız kar da yağarsa yeni yıl ruhu tamamlanmış olur.

Hayalinizdeki tatili yaşamanız için hemen şimdi hazırladığımız Abant Otellerine göz atabilir ve sevdiklerinizle geçireceğiniz bir yılbaşı hediyesini kendinize armağan edebilirsiniz.

{search:abant-otelleri,Abant Otelleri}

3 - Uludağ

Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

2024 yılbaşı rotaları denince akla ilk gelen yerlerden biri olan ve kış turizminin nabzının attığı yer olan Uludağ´da yeni yıla girmek bir başka güzel oluyor. Yıllardır değişmeyen bir yılbaşı geleneğine sahip olan Uludağ, bembeyaz karlarla örtülü alanlarını süsleyince birden rengarenk ve cıvıl cıvıl olur. Her köşe başında yılbaşında sahne alacak olan ünlü sanatçıların yılbaşı programları için yaptıkları prova sesleri ile kızaklarla yamaçtan kayanların sesleri birbirine karışır. Sucuk ekmek ve sıcak şarap da Uludağ'da yılbaşının olmazsa olmazlarıdır.

Yılbaşı akşamı ise her sene heyecanla beklenen gecedir. Erkekler en şık kıyafetlerini giyerken kadınlar en güzel kokularını sürer ve herkes akşam yemeği organizasyonunda buluşur. Uludağ’da geçireceğiniz bu güzel akşamda yiyeceğiniz lezzetli yemeklerin ardından sahne alan şarkıcıların müziklerine eşlik edebilir ve doyasıya eğlenebilirsiniz. Geri sayım sonrasında ise geçirdiğiniz bu özel akşamın hakkını verdiğinizi düşünüp gülümserken sıcacık yatağınızda huzurlu bir uykuya dalabilirsiniz. Bir rezervasyon kadar yakın olan bu tatili gerçekleştirmek üzere sizin için hazırladığımız Uludağ Otellerine göz atabilir ve size en uygun otele kaydınızı oluşturabilirsiniz. Yeni yılı Uludağ'ın bembeyaz karlarına vuran havai fişek ışıklarının altında karşılamayı düşünüyorsanız hemen rezervasyonunuzu planlamanızı tavsiye ederiz.

{search:uludag-otelleri,Uludağ Otelleri}

4- Kıbrıs

Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

Yılbaşı tatil önerileri konusunda ilk sıralarda yer alan Kıbrıs; eğlence ve gece hayatı ile ön plana çıkıyor. Her yıl büyük bir hız ve coşkuyla yılbaşı programı hazırlayan Kıbrıs’taki her işletme, sahne alacak şarkıcılar konusunda birbiri ile yarışıyor. Bu nedenle de burada eğlencenin doruklarına ulaşmak kaçınılmaz oluyor. Eğer hayalinizde vur patlasın çal oynasın bir yılbaşı programı yapmak varsa tercihiniz kesinlikle Kıbrıs olmalı.

Birbirinden şık oteller,eğlence mekanları ve ışıltılı sokakları ile yılbaşı ruhunu yansıtan Kıbrıs’ta geçireceğiniz birkaç günü tüm sene boyunca herkese anlatacağınıza emin olabilirsiniz. Gün boyunca konakladığınız otelin havuz, sauna ya da spa gibi imkanlarından yararlanabilir ve yılbaşı akşamına rahatlamış bir şekilde hazırlanabilirsiniz Eğer yılbaşı rotanız Kıbrıs ise sizin için hazırladığımız Kıbrıs Otelleri listesini inceleyebilir hatta tesislerin erken rezervasyon kampanyalarından yararlanarak rüya gibi bir tatil geçirebilirsiniz.

{search:kibris-otelleri,Kıbrıs Otelleri}

5- Belek

Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

Siz karların altında donarken biz burada Akdeniz güneşi altında 2024’e merhaba demek istiyoruz diyenleri buraya alalım. Tıpkı Kıbrıs gibi Belek´te otellerin yılbaşı tatil programları dolu dolu geçen ve yeni yılın tüm şehirde çoşkuyla kutlandığı yerlerden biri.

Sıcak iklim sevenlerden iseniz tatilinizi güneylere doğru planlamanızı tavsiye ederiz. Sabah deniz manzarası ile güne başlayabileceğiniz ve kahvaltınızı yaparken akşamki eğlence programına göz atabileceğiniz bir gün yaşamaya hayır demeyeceğinizi düşünüyoruz. İnceleyeceğiniz eğlence programları içinde Antalya’da ünlü pek çok otelin yılbaşı programı birbirleriyle yarışır nitelikte. Bu yüzden sıkı bir eğlenceye hazır olun. Ama yok ben şehrin etkinliklerine katılmak istiyorum derseniz de birçok eğlence mekanında kutlanan yılbaşı aktiviteleri bulabilirsiniz. İster konakladığınız otelin eğlence programına katılın isterseniz şehrin birçok noktasında eğlencenin doruklarda yaşandığı etkinliklerde vakit geçirin, bu akşamı unutamayacağınıza emin olabilirsiniz.

Akdeniz’in mavisini hissetmek ve yeni yılın ilk gününe güneşi kadar sıcak bu şehirde uyanmak için Belek Otelleri listelerini inceleyebilir ve istediğiniz otele rezervasyonunuzu Neredekal.com üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

{search:belek-otelleri,Belek Otelleri}

6-Ağva

Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

Yılbaşı tatil önerileri arasında yer alan ve İstanbul'un arka bahçesi Şile'ye bağlı Ağva, romantik bir yılbaşı arayan çiftlerin ilk tercih ettiği yerlerden. Ağva sadece yaz ve bahar aylarında değil yılın her döneminde kafa dinlemek ve şehirden uzaklaşmak isteyenlerin mekanı oluyor. Bu nedenle de sessizliği, doğası ve her daim güzel manzarası ile insanı kendine çeken bu tatil beldesi, yeni yıla sakin girmek isteyenlerin rotasında yer alıyor. Eğer siz de sevdiğiniz ile birlikte romantik ama sakin bir yılbaşı akşamı geçirmek isterseniz Ağva’yı tercih edebilirsiniz. El ele güzel bir doğa yürüyüşü yapabilir, göl manzarasında fotoğraflar çekebilir yılbaşı akşamında ise şık bir akşam yemeği sonrası şömine başında romantik dakikalar geçirebilirsiniz. İstediğiniz huzurlu birkaç gün için değerlendirebileceğiniz Ağva tatilinde ister otel isterseniz de bungalov tarzı tesislerde konaklayabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız Ağva Otelleri listesinden zevkinize ve bütçenize uygun tesisi seçerek tatil planınızı erkenden yapabilirsiniz. {search:agva-otelleri,Ağva Otelleri}

7 - İzmir

Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

Kordon'u, Alsancak'ı, Bostanlı'sıyla güzel İzmir, yeni yıl coşkusunu ışıl ışıl sokaklarında en çok hissedeceğiniz yerlerden. Ama yılbaşı kutlamalarıyla ünlü bir yer var ki işte orası kalbinizi Ege’de bırakmaya yetecek kadar güzel bir akşam yaşatıyor. Mis gibi havasıyla büyüleyen ve tüm mevsimlerin en güzel tatil lokasyonlarından biri olan Çeşme eğlence için sizi çağırıyor. Hem eğlenmek hem de deniz kokusunu içinize çekmek istediğiniz bir tatil yaşamak için kesinlikle yönünüzü Ege’ye çevirmenizi tavsiye ederiz. Burada büyük otellerin yılbaşı programlarına katılabileceğiniz gibi isterseniz Çeşme’de düzenlenen eğlencelere, konserlere ya da partilere de dahil olabilirsiniz. Her anına değecek bu tatilde yılbaşı otellerinin kutlama etkinliklerine de dahil olarak sevdiklerinizle 2024’e birlikte “merhaba” diyebilirsiniz.

Hayalinizdeki Ege tatilini gerçekleştirmeniz için Çeşme Otelleri listesine göz atabilir ve size uygun olan tesise rezervasyon yapabilirsiniz..

{search:izmir-otelleri,İzmir Otelleri}

8 - Sapanca

Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

Sapanca, yeni yıla bir dağ evinde, bungalovda ya da ahşap bir evde girmek gibi romantik hayalleri olanların kesinlikle tercih edebileceği bir lokasyon. Sessizliği seven ama kendi eğlencesini yaratmaktan da geri kalmayanlar için güzel bir seçenek olan Sapanca; dökülmüş sarı yaprakları ve hafif soğuk havası ile tam da aradığınız konsepti oluşturuyor.

Burada kiralayacağınız ahşap evleri yılbaşı konseptinde süsleyip, şarabınızı alıp şöminenizin başına geçebilir ve sevdiğiniz ile romantik anlar yaşayabilirsiniz. Ya da kalabalık bir grup iseniz sıcak çikolatalarınızı hazırladıktan sonra oynayacağınız kutu oyunları ile yılbaşı gecenizi renklendirebilirsiniz.

Hemen şimdi tatil planınızı tamamlamak için Sapanca Otelleri listesine göz atmanızı ve zevkinize en uygun olan otele rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz.

{search:sapanca-otelleri,Sapanca Otelleri}

9 - İğneada

Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

[img=Kırklareli'nin en sevilen yerlerinden olan İğneada, muhteşem doğası ve huzurlu atmosferiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Oksijen deposu Longoz Ormanları'nda yapılan doğa yürüyüşleri ve ahşap evlerde yapılan konaklamalar İğneada'yı vazgeçilmez kılıyor.

Her zaman tercih edilenlerin aksine bu yıl çok daha farklı bir lokasyonda vakit geçirmek ve yeni yıl ile birlikte hayatınıza yeni bir yer de katmak isterseniz İğneada’ya mutlaka gitmelisiniz. Doğa ile iç içe ve sakin sokakları bulunan bu ilçe aynı zamanda romantik bir yılbaşı deneyimi de yaşatıyor.

Sevdiğiniz ile yeni yılın ilk gününe birlikte uyanabileceğiniz İğneada’da ister her şey dahil otellerde konaklayarak dilediğinizce vakit geçirebilir isterseniz de daha minimal bir tesiste konaklayarak şehri keşfe çıkabilirsiniz. Doğası ile sizi kendine hayran bırakacak olan bu ilçeye daha sonra da defalarca gelmek isteyeceğinize emin olabilirsiniz. Kendinize ve sevdiğinize güzel bir yılbaşı hediyesi olacak olan bu yer için İğneada Otelleri listemize göz atabilirsiniz.

{search:igneada-otelleri,İğneada Otelleri}

10- Safranbolu

Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

Sadece yeni yılda değil yılın her mevsiminde ziyaret edilebilen ve romantik bir yanı da bulunan Safranbolu, tarihi konakları ile büyülü bir yılbaşı masalı yaşatıyor. Kar yağdığında ayrı bir havaya bürünen konakları, yeni yıl coşkusunu sonuna kadar yaşayacağınız yerlerden.

Daha önce görmediğiniz bir yerde yeni yılı kutlamak gibi bir hayaliniz varsa burası kesinlikle şirin ve samimi bir ilçe olan Safranbolu olmalı. Sakin bir yılbaşı akşamı geçirebileceğiniz bu yerde, kentte düzenlenen yeni yıl konserlerine katılabilir ya da bu geceyi tamamen kendinize ayırarak Safranbolu manzarası eşliğinde güzel bir gece geçirebilirsiniz.

En güzel yılbaşı rotalarından biri olan bu kentte konaklama seçeneklerini incelemek için Safranbolu Otelleri listemize göz atabilir ve rezervasyon işlemlerinizi Neredekal.com üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

{search:safranbolu-otelleri,Safranbolu Otelleri}

11-Sakarya

Yeni Yılı Karşılayacağınız 11 Unutulmaz Yılbaşı Rotası

İstanbul'a yakın konumu nedeniyle hafta sonu kaçamakları için oldukça popüler olan Sakarya, yılbaşı için de tercih edilen yerler arasında bulunuyor. Özellikle Boğazköy tarafında yer alan ahşap dağ evleri ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Sakarya'da, sevdiklerinizle baş başa romantik bir yılbaşı geçirmenize olanak sağlıyor. Soğukların yavaş yavaş kendini göstermeye başladığı şu günlerde sonbaharı iliklerinizde hissetmek ve yeni yıla Sakarya manzarası ile başlamak için rotanızı buraya çevirmeniz ideal bir seçenek olacaktır.

Şehrin yılbaşı etkinliklerine katılabileceğiniz gibi Sakarya Otellerinin son hız hazırlandığı yılbaşı özel programlarına da dahil olabilirsiniz. Tüm gece süren eğlenceler ile dans edebilir ve yüzünüzde gülümseme ile geceyi bitirebilirsiniz.

{search:sakarya-otelleri,Sakarya Otelleri}