Marinem Patara Resort
Antalya-Kaş-Patara'da, 15.000 m2 alan üzerinde kurulmuş olan, 400 yatak kapasiteli 96 standart oda, 32 aile odası, 1 kral dairesi, 4 suit, 2 junior suit olmak üzere toplam 135 odası bulunan Marinem Patara Resort, 4 yıldızlı olup her şey dahil konseptinde konuklarına hizmet vermektedir.
Sadelik ve konfor ön planlarda tutularak dekore edilmiş tesis odalarında direkt telefon, banyo, duş ve tuvalet, banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, minibar, uydu TV, klima, uydu TV, eşya dolabı yer almaktadır.
Bunun yanı sıra Marinem Patara Resort konuklarına sunulan diğer olanaklar arasında şok havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, fitness merkezi, jimnastik salonu, anfi tiyatro, dev satranç, tenis kortu, basketbol, voleybol, futbol sahası, 4-12 yaş arası çocuklar için mini club, oyun alanı, çocuk parkı, TV odası, mini disco, masa tenisi, bilardo, langırt, ateri oyunları, plaj voleybolu, 24 saat oda servisi, kum tepesi şarap servisi, araç kiralama, kuyumcu, hediyelik eşya, butik, gümüş mağazası, kuaför, plaja özel ücretsiz servis, sağlık odası, ortak kullanım alanlarında Wİ-Fİ, bar sıralanmaktadır.
Her şey dahil konsepti ile hizmet veren tesiste sabah kahvaltıları ile öğlen ve akşam yemekleri açık büfe olarak servis edilmektedir. Konuklar talepleri doğrultusunda alakart servis de alabildikleri restoranda özel Türk yemekleri servis edilmektedir.
Marinem Patara Resort, şehir merkezine 500 mt, denize 1,5 km, Fethiye'ye 78 km, Dalaman Havaalanı'na 110 km uzaklıktadır.
Patara Plajı, dünyanın en iyi plajı olarak seçilmiş çakıl taşı bulunmayan 18 km'lik bir plajdır. Caretta carettalar her yıl yumurtalarını bırakmak için bu özel plaja gelirler.
Yazının devamı
hayrunnisa gökçek - 29 Eylül 2014, Pazartesi 10:23
Sakın ha sakın gideyim demeyiniz! Otel kirli. Sahipleri değişecek lafına inanmayınız, bin pişman olduk.
Uğur BUDAK - 16 Temmuz 2014, Çarsamba 10:15
Bu otelde 2 sene önce kaldık, kalmaz olaydım. Her şeye para alıyorlar. Yemeğe geç kal hemen para, kahvaltıyı odaya getirttir para. Bu ne kardeşim ya. Bir de gece sivriler basardı ilaçla ortalığı boğarlardı. Bir de muhafazakâr diye gittik burnumuzdan geldi, bir de dünyanın parasını verdik. Herkese kaptırabildiğine vermişler. Şimdi nasıl bilmiyorum ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Çöpe atacak para yok tabi. Neyse iyi yönü sadece yemekleri idi. Başka da iyi olan bir şey göremedim.
Koray Kaya - 18 Ocak 2012, Çarsamba 00:23
Otelin işletmesi değişti. Yeni işletmeciler büyük yatırım yapıyorlar. Bildiğim kadarıyla tüm konsept ve personel değişecekmiş. Alternatif otelleri içinde çok ciddi bir seçenek haline geleceği kesin. Eğer profesyonel bir anlayışla yönetilirse geçmişteki olumsuzlukların yaşanacağını zannetmiyorum. Bir de yeni devre tatil üyelik sistemiyle Türkiye'nin her yerindeki Marinem otellerinden faydalanmak mümkün olacakmış. Ankara/Koray