Sevgililer Gününde Gidebileceğin 5 Tiny House

Sevgililer Gününde Gidebileceğin 5 Tiny House

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 08 Şubat 2022
 • Son Güncellenme: 26 Mart 2024
Sevgililer Gününde Gidebileceğin 5 Tiny House

Tiny house, yıllardır sosyal medya hesaplarını süsleyen sıcak ve doğal bir görüntü. Herkesin içinde olmayı istediği tiny house konaklama kavramının artık ülkemizde de yaygınlaştığını biliyor muydunuz? Küçük ev mottosu ile yola çıkan tiny house konsepti, sınırlı bir alanda dünyanın en keyifli konaklama seçeneğini sunuyor. Minimalizm akımı ile daha da popüler hale gelen tiny house mekanları ülkemizde de kendine yer buluyor. Özellikle yaklaşan sevgililer günü için ufak bir kaçamak yapmayı planlıyorsanız Türkiye’nin pek çok yerinde bulunan tiny house’ları değerlendirebilirsiniz. İşte Sevgililer Gününde sevgili ile konaklanabilecek 5 tiny house mekanları;

{ad:0}
  • Pamera Garden - Beykoz/İstanbul
  • Bitez Tiny House - Bodrum Muğla
  • Akbük Tiny House - Menteşe/Muğla
  • Turuncu Tiny House - Sapanca/Sakarya
  • Şifa Tiny House - Mudanya/Bursa

Pamera Garden - Beykoz/İstanbul

Sevgililer Gününde Gidebileceğin 5 Tiny House

İstanbul’da yaşıyorsanız ve fazla uzaklaşmadan tiny house konforunu deneyimlemek istiyorsanız istikamet Beykoz. Burası doğa içinde olmak isteyenlerin seveceği işletmelerden biri. Pamera Garden, Beykoz’da konumlanmış meşhur tiny house noktası olarak karşınıza çıkıyor. Karadeniz ve Marmara esintilerini bir araya getiren Pamera Garden’da bolca yeşil alan gördüğünüzde oldukça şaşırabilirsiniz. Pamera Garden geniş bir arazi üzerinde konumlanan ve çok sayıda tiny house mekanına ev sahipliği yapan bir alan. Alışılagelmiş tiny house seçeneklerinden en önemli farklı kahvaltı hizmeti de veriyor olması. Üstelik her evin ayrı bahçesi olduğu için burada kendinizi çok daha özel hissedeceksiniz. Sevgililer gününde şehrin çok dışına açılmak istemiyorsanız, Pamela Garden için erkenden rezervasyon yaptırmayı unutmayın deriz!

Açık Adres: İshaklı Cad, Bozhane Yolu no11/1, Beykoz İstanbul

{search:beykoz-otelleri,Beykoz Otelleri}

Bitez Tiny House - Bodrum/Muğla

Sevgililer Gününde Gidebileceğin 5 Tiny House

Bodrum, Muğla'nın bir başka güzel olan noktalarının başında geliyor. Bölgenin en nev-i şahsına münhasır konaklama seçeneklerinden biri olarak karşınıza çıkan Bitez Tiny House, sizi büyüleyici bir tatile davet ediyor. Bitez Tiny House, denize sıfır konumda her biri 30 metrekarelik modern olarak modern tarzda döşenmiş Tiny House'lardan oluşan konaklama bir tesisi. İster bir gecelik Sevgililer Günü gibi özel günler için istersen aylarca yaşaya bileceğiniz bir eviniz olabilecek her biri balkonlu odalarıyla ile hizmetinizde. Sevdiklerinizle tiny house mekanında konaklamanın tadını çıkarırken, nefesinizi açan ormanlarda keyifli yürüyüşler yapabilirsiniz.

Açık Adres: Bitez Mahallesi 1306. Sokak No:10 Bodrum/Muğla

{search:bodrum-otelleri,Bodrum Otelleri}

Akbük Tiny House - Menteşe/Muğla

Sevgililer Gününde Gidebileceğin Tiny House

Muğla’nın kite surf durağı olan Gökova’da tiny house konseptinde hizmet veren işletmeler olduğunu biliyor muydunuz? Burası tertemiz havası ve doğasıyla Ege’nin en sevilen tatil beldelerinden biri olsa da, artık tiny house için gelenlerin sayısı bir hayli fazla olacak. Doğanın ve sakinliğin kucakladığı bu bölge tam tiny house tarzına uygun. Bölgenin doğasını ve sakinliğini en iyi yansıtan bölge hiç şüphesiz Akbük Tiny House'un bulunduğu yer. Akbük Tiny House hem konumu hem sunduğu imkanlar açısından misafirlerini tatmin edecek bir tesis. Rezervasyon yaptırırken tiny house oteli olarak geçtiğini görebilirsiniz. Burasıyla ilgili bilmeniz gereken en önemli detay, tiny house olmasına karşın bazı alanların ortak kullanım olması.

Açık Adresi: Sarnıç Mah. Akbük Küme Evler No:59 /1 Menteşe/ Muğla

{search:gokova-otelleri,Gökova Otelleri}

Turuncu Tiny House - Sapanca/Sakarya

Sevgililer Gününde Gidebileceğin 5 Tiny House

Sapanca'da bir tiny house var mı, dediğinizi duyar gibiyiz? Doğasıyla insanı büyüleyen Sapanca tam anlamıyla tiny house için yaratılmış bir bölge. Sapanca'da konaklama için standartın dışında bir mekan arayanlar rotasını Turuncu tiny House’a çeviriyor. Turuncu Tiny House, adıyla uyum olan bu tiny house görünüm olarak da gerçekten turuncu. Harika konumu ve nefes kesen manzarası ile Turuncu Tiny House size, sevgililer gününde dış dünyayı unutma fırsatı sunuyor.

Açık Adres: Rüstempaşa Mahallesi Sapanca/Sakarya

{search:sapanca-otelleri,Sapanca Otelleri}

Şifa Tiny House - Mudanya/Bursa

Sevgililer Gününde Gidebileceğin Tiny House

Şifa Tiny House, Bursa'nın Mudanya ilçesinde doğa ile iç içe bir tatil deneyimi sunuyor. Burada şehrin gürültüsünden kaçıp sığınabileceğiniz harika bir tiny house deneyimi sizi bekliyor. Şifa Tiny House’un dikkat çeken özelliklerinden biri, bazen insanların tiny house deneyimi kazanmak için öncelikle burada deneyimlemeye geliyor olmaları. Cumbul Tiny House, sevgililer gününde sakinliği arayan ve şehre de yakın olmayı isteyen çiftler için harika bir alternatif.

Adres: Balabancık Mahallesi, Mudanya, Bursa, Türkiye.

{search:bursa-otelleri,Bursa Otelleri}

Daha fazla Sevgililer Günü konaklama seçenekleri öğrenmek için Romantik Oteller sayfasına bakıp tercih ettiğiniz kriterlere göre filtreleme yaparak fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.