Sapanca'nın Lezzetleriyle Meşhur 10 Kahvaltı Mekanı

Sapanca'nın Lezzetleriyle Meşhur 10 Kahvaltı Mekanı

Paylaş
Neşe Akkoyun  
Eklenme: 26 Temmuz 2023
 • Son Güncellenme: 20 Nisan 2024
Sapanca'nın Lezzetleriyle Meşhur 10 Kahvaltı Mekanı

Sapanca, yılın her mevsimi güzel. Bu yeşil cennette yaz aylarında canlanan doğanın ve parlayan gölün tadını çıkarırken, kış aylarında da şömine başında kar manzarası izlemeye doyum olmuyor. 

{ad:0}

Sapanca, doğal güzelliklerinin yanı sıra Çerkes mutfağından çıkmış yöresel lezzetleriyle de tanınıyor. Bu lezzetleri hele de göl manzarasına nazır mükellef bir sofrada tadınca, yaşadığınız anlar Sapanca tatilinin unutulmazları arasına giriveriyor. Hazır konu Sapanca sofralarından açılmışken bu yazımız da Sapanca kahvaltı mekanları için gelsin. İşte manzarasıyla, sunumuyla, dekorasyonuyla sizde anı bırakacak Sapanca kahvaltı mekanları! Şimdiden iyi keyifler… 

{search:sapanca-otelleri,Sapanca Otelleri}

Reis’in Teknesi Kahvaltı Restorant Bungalov

Reis’in Teknesi, göl manzarası eşliğinde hem gözünüzün hem de midenizin şenlendiği bir mekân... Serpme kahvaltısını bol çeşidi ve doyuruculuğuyla tavsiye ediyoruz. Reçel – peynir çeşitleri, omlet, menemen, patates kızartması, sigara böreği, domates, salatalık ve dahasıyla oldukça zengin bir menü bulacağınız mekanda sunulan 5 çeşit sıcak ürün de hem taze hem de gerçekten sıcak geliyor. Reis’in Teknesi hızlı ve güler yüzlü hizmetiyle bir Sapanca kahvaltısının vazgeçilmez adresleri arasında yer alıyor. 

Konum: https://goo.gl/maps/6rMVVPJMNN4bh1uR7

Telefon: 0 (536) 781 35 15

Sapanca Çiftlik Villa Bungalov & Restoran

Sapanca Çiftlik Villa Bungalov & Restoran çiftlik havasıyla adının hakkını tam olarak veren bir mekân. Yemyeşil bahçesiyle ferahlatan mekanda ağaçlar ve rengarenk çiçekler içinize bahar getiriyor.  Bu kadar doğal güzelliğin yanında mekanın özenli sunumuyla doyurucu bir serpme kahvaltı sizleri bekliyor. Bol, taze ve lezzetli kahvaltı sunumlarında 8 çeşit sıcak var. Çerkes usulü bir sofra ve sıcacık bir karşılamayla ağırlayan mekan aynı zamanda konaklama hizmeti de veriyor. 

Konum: https://goo.gl/maps/yQinMbis3TRQ8C8X8

Telefon: 0 (850) 308 84 18

Maja Kırkpınar

Göl kıyısında sakin ve dinlendirici Sapanca mekanlarından bir diğeri de Maja Kırkpınar. Lezzetli serpme kahvaltısı göl manzarasıyla daha bir güzel. Hem iç hem dış mekândan göl manzarasını keyifle izleyebiliyor, her masasında ayrı bir keyif bulabiliyorsunuz. Mekan sadece göl manzarasıyla değil şık dekorasyonuyla da büyülüyor. Güveçte göz yumurta, sucuk, reçel, peynir, zeytin ve dahasıyla hem doyurucu hem de lezzetli bir deneyim sunuyor. Servis tabaklarının da güveç olması mekâna otantik güzel bir hava katıyor. Kibar ve güler yüzlü hizmet alabileceğiniz bu mekan listenizde mutlaka yer almalı. 

Konum: https://goo.gl/maps/LfpQe1ov1z38K3sL6

Telefon: 0 (545) 281 45 55

Fiyatlar: Maja Kırkpınar’da serpme kahvaltı kişi başı 375 TL.   

{search:bungalov-evleri,Bungalov Evleri}

Natürköy Sapanca 

Doğayla iç içe kahvaltı yapmak isteyenler için Sapanca Natürköy ideal bir mekan. Serpme köy kahvaltısıyla farklı bir lezzet deneyimi sunan Natürköy Sapanca’nın kahvaltı sıcaklarında kuymak da var. Üstelik minikler için bir oyun alanının olması da çocuklu aileler için oldukça avantajlı. Peynir türleri, zeytin, reçel, mevsim yeşillikleri, börek, sucuk, omlet ve daha pek çok çeşit bulabileceğiniz Natürköy’de kahvaltıdan önce biraz etrafı gezebilir ve yeşilliğin içinde yürümenin keyfine varabilirsiniz. 

Konum: https://goo.gl/maps/kDMezxFq7G1sx7Bp9

Telefon: 444 8 621

The Garden Sapanca

The Garden Sapanca şelale kenarında doğayla iç içe kahvaltı keyfi yapabileceğiniz Sapanca mekanlarından biri. Doğal ve çok çeşitli sunumlarıyla serpme kahvaltıyı şölene çeviren The Garden Sapanca’da harika bir şelale manzarası da izleyebiliyorsunuz. Çoğu yerde ekstra sayılabilecek ürünler The Garden Sapanca’da fiyata dahil edilmiş. Menüsü oldukça renkli olan mekanda pankek, börek, mıhlama, peynir çeşitleri, reçel, zeytin, menemen ve dahası burada sizleri bekliyor.

Konum: https://goo.gl/maps/AbgqyoNd7U2fqnxQ7

Telefon: 0 (264) 582 08 08

{search:sakarya-otelleri,Sakarya Otelleri}

Gölevi Resort Sapanca

Sapanca gezinizde serpme kahvaltı ve göl manzarası keyfi yapmak için tercih edebileceğiniz sakin, huzurlu bir mekân Gölevi Resort Sapanca. Mekanda kusursuz bir kahvaltı için her şey düşünülmüş. Çeşit çeşit peynirler, acuka, zeytin, ev yapımı tereyağı, güveçte peynir, börek ve dahasıyla mekanın menüsü hem lezzetli hem doyurucu. Gölevi Resort Sapanca huzurlu ortamından kopmak istemeyeceğiniz kadar güzel bir mekan. Kahvaltınızın üzerine göl manzarası eşliğinde çay keyfi yapabilir, manzara eşliğinde keyifle sohbet edebilirsiniz. Tüm haftanın yorgunluğunu atmak için burası birebir!

Konum: https://goo.gl/maps/KAa1wsao19Mg2BET7

Telefon: 0 (264) 592 00 70

Beta Home Sapanca

Beta Home Sapanca doğayla iç içe bir kahvaltı için en huzurlu yerlerden. Burasının pati dostu bir mekân olduğunu da ayrıca belirtelim. Doyurucu ve lezzetli kahvaltılıklarıyla mükemmel hizmet sunan mekânda özel şeflerinin hazırladığı gurme lezzetler mutlaka denemeli. Sundukları yöresel ürünlerle kahvaltı keyfinizi katlayan mekanın fark yaratan özelliği odun fırınında pişen lezzetler. Antakya’nın çıtır çıtır biberli ekmeği, kara kabak pidesi ve dahasıyla bu lezzet şölenine siz de katılın. 

Konum: https://goo.gl/maps/jfJ1Ga21FwPhNwjL8

Telefon: 0 (533) 695 45 79

{search:istanbul-otelleri,İstanbul Otelleri}

Sapanca Lezzet Bahçesi

Butik bir işletme olan Sapanca Lezzet Bahçesi tasarımıyla ve sıcacık ortamıyla huzurlu bir dinlence adresi. Birçoğunu kendilerinin hazırladığı zengin menüsüyle harika bir kahvaltı deneyimi yaşatan mekan adının hakkını fazlasıyla veriyor. Serpme kahvaltı sunumlarında büyük bir özen hissediyor, her lezzetine ayrı vuruluyorsunuz. Sucuk, peynir çeşitleri, yumurta çeşitleri, mevsim yeşillikleri, reçeller ve dahası en taze haliyle bu güzel bahçede sizleri bekliyor.

Konum: https://goo.gl/maps/Qpyfhz556KjRZ6zM9

Telefon: 0 (530) 798 34 54

Backyard Sapanca 

Enfes bahçe manzarasıyla ferah bir kahvaltı etmek isterseniz yaz-kış Backyard Sapanca’yı tercih edebilirsiniz. Mekan şık tasarımı ve atmosferiyle sizi görür görmez etkiliyor. Geleneksel ve gurme bir kahvaltı deneyimi yaşamak istiyorsanız burayı mutlaka ziyaret etmelisiniz. Ev yapımı tava böreği, sucuk şiş, yayık tereyağı, peynir çeşitleri, patates kızartması, mevsim yeşillikleri, kuru incir, badem, bal, kaymak ve dahası burada sizleri bekliyor. Backyard Sapanca hem doyurucu hem de lezzetli bir seçenek. 

Konum: https://goo.gl/maps/czVbF3fZo1GSXCrw9

Telefon: 0 (532) 369 76 54

SASA Sapanca Hotel & Restoran

SASA Sapanca Hotel & Restoran göl kenarında harika bir kahvaltı deneyimi sunuyor. Geniş ve ferah bir mekân olması sayesinde rahatlıkla yer bulabileceğiniz mekanda gölde yüzen ördekleri izlemek ise ayrı bir keyif. Sessiz ve sakin bir yer arıyorsanız burası tam size göre. Menü çeşitliliği ve doyuruculuğuysa, doğadan aldığınız huzuru kat kat arttıracak cinsten. Mekanın menüsünde peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, tatlı ve tuzlu hamur işleri, sucuk, çeşit çeşit zeytin ve dahası sizleri bekliyor. Dinlenmek ve keyifli bir kahvaltıyla güne başlamak için burası harika bir seçim.

Konum: https://goo.gl/maps/x3tzmDKMmQrXgYaS7

Telefon: 0 (530) 395 00 67

{search:kocaeli-otelleri,Kocaeli Otelleri}