Arkadaşlarla Villa Tatili: Geniş Arkadaş Grupları İçin Villa Önerisi

Arkadaşlarla Villa Tatili: Geniş Arkadaş Grupları İçin Villa Önerisi

Paylaş
Seyhan Ahen  
Eklenme: 20 Ağustos 2022
 • Son Güncellenme: 16 Nisan 2024
Arkadaşlarla Villa Tatili: Geniş Arkadaş Grupları İçin Villa Önerisi

Son yıllarda villa tatili yapmak otel tatillerine göre daha izole ve daha konforlu görülmekte, özellikle ailelerin ve arkadaş gruplarının başlıca tercihleri arasında yer almaktadır. Daha rahat ve konforlu bir balayı tatili yapacak çiftlerin de gözdesi olan villa konaklamaları, aslında kalabalık gruplar için daha cazip bir konaklama türü içerisinde. ''Arkadaşlarla nasıl bir villa kiralanmalı?'' sorusunun cevabını bu yazımızda sizler için daha da detaylandırmak istedik. İster 4 kişilik villalar, isterseniz 6 kişilik villalar, isterseniz daha fazla kişi için hizmet veren villaları güvenilir villa kiralamanın adresi olan Neredekal.com üzerinden inceleyebilirsiniz.

{ad:0}

Arkadaşlarla Villa Tatili Yapmanın Avantajları

Bütün bir yılın yükünün atıldığı bir yaz tatili planlarken eğlenceli ve konforlu olması ilk tercihler arasında yer alıyor. Otellerin kalabalıklığından uzak, hatta daha izole bir tatil geçirebilmek adına, şehir merkezinden uzak villalar tercih edilmektedir. Bu nedenle özellikle arkadaşlarla villa tatili seçiminde dikkat edilmesi gereken, olmazsa olmaz bazı detaylara gelin beraber bakalım...

Arkadaşlarla Villa Tatili: Geniş Arkadaş Grupları İçin Villa Önerisi

  • Öncelikle kalabalık bir grupsanız, kişi sayısına uygun villayı seçmek ilk adım. 4 kişilik villalar, 6 kişilik villalar ya da daha fazla kişi için hizmet veren villaların kategorilerini iyice inceleyip hangisinin sizin grubunuza daha uygun olduğunu bulmak önemli bir adım.
  • Kişi sayısına göre bulunan villanın fiyat avantajını değerlendirmek gerekir. Villa tatili çoğu zaman daha uygun fiyatlı tatil seçeneği sunar. Kalabalık gruplar için fiyat yönünden villa kiralamak oldukça avantajlıdır.
  • Eğlence de bir diğer önemli faktör tabi ki. Kalabalık villa tatilinin eğlenceli olması için ortamın arkadaş tatiline ve konforuna uygun olması gerekir. Havuz, jakuzi, açık mutfak, bahçe, salıncak, spor salonu imkanı gibi özellikler kalabalık grupların dikkat etmesi gereken özellikler arasında yer almaktadır.
  • Güvenilir villa kiralama için villanın hem kendi güvenilirliğine bakmak hem de villanın kiralanacağı internet sitesinin güvenilir olması da çok önemlidir. Bu nedenle Neredekal.com üzerinde bulunan birbirinden farklı villa seçeneklerini inceleyebilir, gönül rahatlığı ile rezervasyon yapabilirsiniz

Arkadaşlarla Nasıl Bir Villa Kiralanmalı?

Arkadaşlarla Villa Tatili: Geniş Arkadaş Grupları İçin Villa Önerisi

Arkadaş grubu ile planlanan tatillerin en önemli özelliği eğlenceli bir ortam oluşturmanın yanında, keyifli ve unutulmaz bir tatil geçirmek olmalı şüphesiz. Bu tür bir ihtiyaca cevap verecek en ideal tatil türü villa tatili oluyor. ''Arkadaşlarla nasıl bir villa kiralanmalı?'' sorusunun cevabını detaylı olarak araştırmak gerekiyor. Neredekal.com olarak arkadaşlarınızla yapacağınız tatilde villa kiralamadan önce dikkat etmeniz gereken adımları sıralarsak;

  • Villa oda sayısı
  • Villa konumu
  • Kişisel alan fazlalığı
  • Banyo ve tuvalet sayısı
  • Havuz imkanı olması ve havuz boyutunun grup için yeterli olması
  • Bahçe imkanı olması
  • Villa tasarımı, villanın ihtiyaca yönelik cevap verebilmesi
  • Eşyaların konforlu olması
  • Villanın manzara, denize yakınlığı gibi beklentilerinize cevap verebilmesi
  • Özelliklerine göre fiyatların grup sayısını düşündüğünüzde ekonomik olması

Özellikle yaz aylarında yapacağınız tatil için villa kiralama seçeneğini düşünüyorsanız havuz imkanı, denize sıfır olması ilk tercih edeceğiniz özellikler arasında olabilir. Neredekal.com’un Havuzlu Villalar kategorisine bakarak, ihtiyacınıza göre en uygun villayı incelemenizi tavsiye ederiz.

Villa Helios, Kalkan

Arkadaşlarla Villa Tatili: Geniş Arkadaş Grupları İçin Villa Önerisi

Kalkan villaları arasında yer alan, Kördere mevkiinde leb-i derya bir deniz manzarasına nazır konumlanan Villa Helios, rengarenk bitki örtüsüyle sarılıp sarmalanmış, dinamik, yaşam dolu bir villa. Villada bir yandan doğanın verdiği o güzel enerjiyi kullanırken, bir yandan da sessizliğin tadını çıkarabiliyorsunuz. Kalabalık bir aile ya da arkadaş grubuysanız, 5 yatak odasıyla 10 misafir ağırlayabilen villada kusursuz bir tatil geçirebilirsiniz. Üstelik Villa Helios'un 5 yatak odasının hepsinde ebeveyn banyosu da mevcut.

Villa Flamingo Tulip, Bodrum

Arkadaşlarla Villa Tatili: Geniş Arkadaş Grupları İçin Villa Önerisi

Bodrum’un merkezine 30 km mesafede, Milas Boğaziçi Köyü’nde konumlanan Villa Flamingo Tulip, 662 konuttan oluşan Flamingo Sitesi’nin nezih evlerinden biri. Denize sadece 400 metre uzaklıktaki ev doğanın mis gibi kokusunu solumak, yeşille maviyle sarmalanmak ve tatil yaparken site konforundan yararlanmak için ideal. Flamingo Tulip 2 yatak odasıyla 4 misafir ağırlayabiliyor.

Villa Argento, Kaş

Arkadaşlarla Villa Tatili: Geniş Arkadaş Grupları İçin Villa Önerisi

Antalya’nın Kaş ilçesinin Gökseki mevkiinde konumlanan Villa Argento, her sabah Akdeniz’i görerek uyanabileceğiniz ve hep böyle uyansam diyeceğiniz lüks bir villa. 6 kişi kapasiteli villa hepsi banyolu, klimalı 3 yatak odasıyla, ailenizle ve arkadaşlarınızla yapacağınız tatiller için ideal. Villanın şık mobilyalarla döşenmiş ve deniz gören yatak odaları sayesinde yatağınızdan Meis Adası’nı seyredebilirsiniz.

Göcek Marin B Villa, Göcek

Arkadaşlarla Villa Tatili: Geniş Arkadaş Grupları İçin Villa Önerisi

En huzurlu tatil beldelerimizden Fethiye Göcek’te konumlanan Göcek Marib B Villa, elit dizaynı ve sunduğu konforla geniş aileler ya da kalabalık arkadaş grupları için ideal koşullar sunuyor. Doğayla iç içe ve her yere yakın konumdaki villa, 4 yatak odasıyla 8 kişi ağırlayabiliyor. Göcek Marin B Villa’da yerden tavana panoramik pencerelerle aydınlık ve ferah alanlar yaratılmış. Villanın her odası balkonlu, klimalı ve özel banyolu.

Arkadaşlarla Tatil Yapmaya Uygun Villaların Fiyatları

Arkadaşlarla Villa Tatili: Geniş Arkadaş Grupları İçin Villa Önerisi

Bulunduğu tatil beldesine, mevsime, konuma, denize yakınlığına ya da villa içi olanaklara göre villa kiralama yönteminde fiyatlar değişiklik göstermektedir. Kalabalık bir grup için villa kiralama, otel seçeneğine göre çok daha ekonomik olmaktadır. 4 Kişilik villalar ya da 6 kişilik villalar fiyat olarak daha uygun olacağı için villa kiralamadan önce villaların yatak ve oda sayılarına dikkat edilmesi gerekir. Villa kiralama seçeneklerini Neredekal.com üzerinden incelemek için Kiralık Villa sayfasına bakabilirsiniz. Unutmayın villa kiralama seçeneklerinde de erken rezervasyon adımları arkadaşlarınızla daha ekonomik bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır.