Sevgililer Günü’ne Özel Bungalov Evleri

Sevgililer Günü’ne Özel Bungalov Evleri

Paylaş
Gülnur Sağlam  
Eklenme: 03 Şubat 2022
 • Son Güncellenme: 30 Ocak 2024
Sevgililer Günü’ne Özel Bungalov Evleri

Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte herkes hayalini kurduğu kısa tatilin planlarını yapıyor. Bu özel günü doğayla iç içe geçirmek isteyenler tercihini bungalov evlerden yana kullanılıyor. Hem mevsimin tadını çıkarmak hem de Sevgililer Günü’nde romantik anları geride bırakmak isteyenler için bungalov evler harika bir alternatif. Sevgilisiyle bungalovda kalarak sakin ve huzurlu bir sevgililer günü kaçamağı için Türkiye’de konaklayabileceğiniz bungalov evlerinden bazılarını sizler için derledik.

{ad:0}
  • Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri Bungalow & Hotel, Trabzon
  • Nergis Bungalows Apart, Antalya
  • Kazdağları İda Natura Bungalov Otel
  • Ağva Gizemli Nehir Bungalow, İstanbul
  • Nİl-Ay Bungalov, Antalya
  • Çıralı Zakkum Bungalow, Antalya
  • Konak Beyzade Bungalow Butik Otel, Sapanca

Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri Bungalow & Hotel- Trabzon

Sevgililer Günü’ne Özel Bungalov Evleri

Trabzon Sürmene’de yer alan Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri Bungalow & Hotel’de sakinliğin ve doğanın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. 14 şubatta Trabzon Sürmene’de olmak nasıl bir duygu diyenler için harika bir alternatif olabilir. Geniş alanda kurulmuş bir tesis olarak sizi karşılayan Hancıoğlu Çamburnu Orman Evleri Bungalow & Hotel doğal görünümü ve etrafındaki ağaçlarla dikkat çeken bir yer. Doğallığın ve yöresel ürünlerin geniş yer kapladığı bu tesiste, güne lezzetli bir Trabzon kahvaltısı ile başlayabilirsiniz.

{search:trabzon-otelleri,Trabzon Otelleri}

Nergis Bungalows Apart - Antalya

Sevgililer Günü’ne Özel Bungalov Evleri

Antalya’nın en sakin ve güzel noktalarından biri olan Adrasan, Nergis Bungalows Apart  seçeneği ile 14 şubat için romantik bir deneyim sunuyor. Sevgililer Günü’nde Antalya’nın tadını çıkarabilir ve doğa ile iç içe bir şekilde güne başlayabilirsiniz. Şirin ve doğal bir görünüme sahip olan Nergis Bungalows Apart’ın tüm odalarında doğa manzara seçeneği yer alıyor. Bu sayede bungalov otelin neresinde konaklarsanız konaklayın, sizi harika manzaralar bekliyor. 

{search:antalya-otelleri,Antalya Otelleri}

Kazdağları İda Natura Bungalov Otel — Balıkesir

Sevgililer Günü’ne Özel Bungalov Evleri

Balıkesir’in her mevsim dikkatleri üzerinde toplayan tatil mekanlarının başında Kazdağları İda Natura Bungalov Otel geliyor. Doğanın içinde yer alan bu bungalov otel, aynı zamanda çeşit çeşit hayvana da ev sahipliği yapıyor. Burada göl etrafında gezinen pek çok hayvanı görmeniz mümkün. Yemyeşil bahçesi ve dağ manzarası ile insanı kendine çeken mekanda, doğanın tadını çıkarabileceğiniz bir Sevgililer Günü geçirebilirsiniz. Buradaki bungalov odalarda konaklarken Sevgililer Günü’nde film gecesi yapmamanız için hiçbir neden yok. Odalarda sunulan Wi-Fi erişimini kullanarak romantik bir Sevgililer Günü geçirmeye ne dersiniz? 

Ağva Gizemli Nehir Bungalow- İstanbul

Sevgililer Günü’ne Özel Bungalov Evleri

Hem Sevgililer Günü’ne özel organizasyon yapmak hem de İstanbul’dan çok uzaklaşmak istemiyor olabilirsiniz. O zaman adı gibi gizemli olan Ağva Gizemli Nehir Bungalow tam size göre. Doğanın içinde sakinliği ve gizli kalmış güzellikleri ile sizi kendine çeken Ağva Gizemli Nehir Bungalow, adeta masal gibi bir deneyim sunuyor. Geniş odaları ve havuzu ile göz kamaştıran Ağva Gizemli Nehir Bungalow’da romantik bir Sevgililer Günü tatilini geride bırakabilirsiniz.

Nİl-Ay Bungalov - Antalya

Sevgililer Günü’ne Özel Bungalov Evleri

Sevgililer Günü’nde Antalya'nın tadı bir başka olur diyenler için Nil-Ay Bungalov adeta görsel bir şölen sunuyor. Şubat ayında gerçek bir dağ ve doğa havası almak istiyorsanız Nil-Ay Bungalov tam size göre. Doğayla baş başa kalmanızı sağlayan bu bungalov işletmede, genel olarak piramit bungalov çeşitleri yer alıyor. Mimarisi ve güzelliği ile göz kamaştıran Nil-Ay Bungalov her mevsim olduğu gibi şubat ayında da ayrı bir güzellik sunuyor. Dilerseniz konakladığınız bölgede doğa yürüyüşü yapabileceğiniz rotalar da mevcut. Gündüz doğası ile bütünleştiğiniz Nil-Ay Bungalov’da gece film eğlencesi yapabilirsiniz.

Çıralı Zakkum Bungalow- Antalya

Sevgililer Günü’ne Özel Bungalov Evleri

Sevgililer Günü’nde Antalya’da doğanın tadını çıkarabileceğiniz ve yemyeşil ağaçlar içerisinde güne uyanacağınız bir bungalow otel arıyorsanız rotanızı Kemer’e çevirebilirsiniz. Konaklama boyunca tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren Çıralı Zakkum Bungalow sayesinde kahvaltı için başka bir mekan aramanıza gerek kalmıyor. Şirin restoranı ile akıllardaki yerini alan bungalow otelde, özellikle el yapımı reçellerin ve Antalya’ya özgü kahvaltılıkların tadına bakmayı unutmayın. 

Konak Beyzade Bungalow Butik Otel

Sevgililer Günü’ne Özel Bungalov Evleri

Sakarya’nın Sapanca ilçesi kış aylarında ayrı bir doğal güzelliğe bürünüyor. Özellikle Sevgililer Günü için harika bir alternatif olan Konak Beyzade Bungalow Butik Otel’de, aydınlık ve ferah odalarda konaklayabilirsiniz. Zengin kahvaltı menüsü ile akıllardaki yerini alan bu otel, pek çok avantaja konaklama alanı içerisinde sahip olmanızı sağlıyor. Konum olarak Sapanca Gölü’ne sadece 2 km uzaklıkta yer alan Konak Beyzade Bungalow Butik Otel ile romantik bir Sevgililer Günü sizi bekliyor.

En çok otel en iyi fiyat karşılaştırması yapabileceğiniz Neredekal.com’da Bungalov Evleri listesine bakıp size uygun tesisleri seçebilirsiniz. 

{search:sakarya-otelleri,Sakarya Otelleri}