Villada Balayı Tatili: Balayı İçin Tercih Edebileceğiniz 6 Villa Önerisi

Villada Balayı Tatili: Balayı İçin Tercih Edebileceğiniz 6 Villa Önerisi

Paylaş
Seyhan Ahen  
Eklenme: 16 Ekim 2022
 • Son Güncellenme: 16 Nisan 2024
Villada Balayı Tatili: Balayı İçin Tercih Edebileceğiniz 6 Villa Önerisi

Eşsiz bir düğünü taçlandırmak için yapılan balayı tatilleri, her çiftin detaylı bir şekilde inceleyip, kusursuz olması yolunda planladığı tatil türlerinden birisi. Koşturmacalar, planlamalar, sorumluluklar, her şeyin kusursuz olma arzusu derken düğün gününe kadar bir hayli yorulan çiftlerimiz doğal olarak eşsiz bir balayı tatilinin hayalini kuruyor. Kısa da olsa balayı tatilinin huzur dolu ve romantik olması da oldukça önemli. İşte biz tam da bu noktada Neredekal.com ailesi olarak çiftlerin heyecanlarına ve huzur duyma isteğine ortak olduğumuzu hatırlatmak isteriz. Tüm bu koşturmacalardan balayı tatilini planlamanıza fırsat kalmadıysa bu yazımız sizler için.

{ad:0}

Villada Balayı Yapmanın Avantajları

Villada Balayı Tatili: Balayı İçin Tercih Edebileceğiniz 6 Villa Önerisi

1- Daha Özgürsünüz

Bir balayı tatili yapmanın en büyük avantajı belli kurallara ve prosedürlere bağlı kalmadan istediğinizi yapabilme özgürlüğüne sahip olmanızdır. İstediğiniz yemeği yiyebilir, istediğiniz yere gidebilir, tamamen kafanıza göre takılabilirsiniz. Harika değil mi?

2- Kalabalıktan Uzaksınız

Özellikle yaz aylarında otel yoğunluğu oldukça fazla olmasından dolayı dilediğiniz gibi hareket edebilme özgürlüğünüz de kısıtlanabilir. Balayı villa kiralama yaparak istediğiniz seçeneklerde bir yer tercih edip sakin ve romantik bir villa tatili geçirebilirsiniz.

3- Daha Ferah Bir Ortamda Tatil Yapabilirsiniz

Dar otel odalarına sıkışmadan, daha ferah daha geniş bir alanda tatil yapma fırsatınız var. Aynı zamanda, isterseniz denize yakın isterseniz doğanın içinde yalnız olabilmeniz için konumlanmış birçok villa mevcut.

4- Birçok Alternatifiniz Var

İster havuzlu, ister jakuzili villa, ister muhafazakar, isterseniz romantik villa. Tercihiniz her neyse birçok tarzda dizayn edilmiş ve enfes lokasyonların bulunduğu balayı villalarında konaklama keyfi yaşayabilirsiniz. Yani dar odalara sahip birçok otele göre ister küçük ister geniş, ister soft, isterseniz ağır tonlarla döşenmiş bir villada konaklama keyfi yaşayabilirsiniz.

5- Bütçenizi Yormayacaksınız

Birçok otele göre balayı villaları bütçe açısından daha hesaplıya geliyor ve ihtiyacınız olabilecek her şey de sizin için düşünülmüş. Daha geniş odalar, daha ferah bir manzara… Bahçe ve havuz yalnızca size ait. E o halde size sadece rahat bir tatil yapma fırsatı kalıyor. Sizce de mantıklı değil mi?

En Güzel Balayı Villaları

Villada Balayı Tatili: Balayı İçin Tercih Edebileceğiniz 6 Villa Önerisi

Romantik villa tatili yapmanın en güzel yanlarından birisi de partnerinizle birlikte özgürce tatil yapma deneyimi sunmasıdır. Özellikle hem daha hesaplı oluşu hem de konfor açısından elverişli olması sebebiyle son zamanlarda balayı villa kiralama da pek hayli popüler. Biz de Neredekal.com ailesi olarak sizlere harika vakit geçirebileceğiniz aynı zamanda bütçe ve zevkinize uygun romantik balayı villaları önerilerimizi sunduk. Gelin birbirinden farklı balayı villalarına beraber bir göz atalım.

1- Ege Bungalov

Villada Balayı Tatili: Balayı İçin Tercih Edebileceğiniz 6 Villa Önerisi

Fethiye balayı villaları arasında bungalov severler için harika bir konsepte sahip Ege Bungalov, balayı çiftleri için harika bir seçim olacaktır. Ferah dizaynı ve bahçe manzarasıyla çiftlerin içini ısıtacak cinsten bir ambiyansa sahip olan Ege Bungalov’da, korunaklı havuzu sayesinde daha rahat ve romantik bir balayı tatili yaşayabilirsiniz.

2- Villa Mega Çakıl

Kaş balayı villaları arayanlar için Villa Mega Çakıl en güzel seçeneklerden biri. Sade şık ambiyansı, korunaklı havuzu ve denize yakınlığı ile balayı çiftlerinin en sevdiği villalardan birisi.

3- White Moon

Villada Balayı Tatili: Balayı İçin Tercih Edebileceğiniz 6 Villa Önerisi

Diğer bungalovlardan farklı olarak adeta eskimo evlerine benzer konsepte sahip bu villada Sapanca Balayı Villaları arasında en revaçta olan konaklama seçeneklerinden birisi. Villa White Moon eşsiz Sapanca gölü manzarası ve bahçe konseptiyle görenleri büyülüyor.

4- Villa Secret

Muğla balayı villaları arasında en popüler konumlardan birisi de Bodrum. Her sene yoğun bir talep gören Bodrum’un en güzel tesislerinden biri olan Villa Secret, çiftlere konforlu bir konaklama deneyimi yaşatırken, barbekü, mangal, havuz gibi birçok ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz imkanları da bir arada sunuyor.

5- Villa Orya Due

Villada Balayı Tatili: Balayı İçin Tercih Edebileceğiniz 6 Villa Önerisi

Antalya Kalkan’ın İslamlar Köyünde bulunan Villa Orya Due çiftler için adeta biçilmiş kaftan. Yemyeşil doğanın ortasında tertemiz havasıyla ziyaretçilerini adeta huzur dolu bir dinginliğe sürüklüyor. Şık dekorasyonu ve erişilebilirlik açısından elverişli oluşuyla balayı çiftleri için harika bir seçim olacaktır. Ayrıca, denize yakın balayı villaları arasında en elverişli noktaya konumlanmış bir villa da diyebiliriz.

6- Villa Ekol

Muhafazakar balayı villaları arasında bulunan Villa Ekol, Muğla’nın eşsiz manzarası ve ferah oda tasarımları sayesinde balayı çiftleri için oldukça uygun. Muhafazakar villa oluşuyla rahat hareket edebileceğiniz villalardan biri olan Villa Ekol, ayrıca engelli bireyler için uygun olan erişilebilirlik özellikleriyle de tercih edilmekte.

Balayı Villası Fiyatları

Villada Balayı Tatili: Balayı İçin Tercih Edebileceğiniz 6 Villa Önerisi

Romantik villa önerisi isteyenler için bütçe sorusu oldukça merak edilen detaylar arasında. Aslında bunun cevabı kiralanacak olan villanın özelliklerine, konumuna, kalınan gün sayısına ve mevsimine göre değişkenlik göstermekte. Örneğin 3 günlük balayı villaları için fiyatlar farklıyken, minimum bir hafta kalma şartı olan villaların fiyatları her zaman farklı olacaktır. Özellikle yaz tatili açısından turizmin canlandığı bölgelerde mevsimin de etkisi fiyatlar üzerinde fark yaratmakta. Bu yüzden dilediğiniz tarih ve bütçenize uygun villaları listelemek için sitemiz üzerinden inceleme yapabilir, erken rezervasyon fırsatları ile harika bir balayı tatilinin tadını çıkarabilirsiniz.