Hafta Sonu Gidebileceğiniz İstanbul'a Yakın Oteller

Hafta Sonu Gidebileceğiniz İstanbul'a Yakın Oteller

Paylaş
Sinan Sofuoğlu  
Eklenme: 16 Mart 2018
 • Son Güncellenme: 21 Şubat 2024
Hafta Sonu Gidebileceğiniz İstanbul'a Yakın Oteller

İstanbul harika bir konuma, muhteşem manzaralara ve birbirinden güzel tarihi yapılara sahip olsa da yaşaması zaman zaman biraz stresli olabiliyor. Hal böyle olunca da insan arada bir pek de uzaklaşmadan şehirden kaçıp kafasını dinlemek istiyor. Eğer siz de böyle hissediyorsanız bu yazıyı sizler için hazırladık. İşte karşınızda İstanbul’a yakın, hafta sonu kaçamağı için uygun otel önerilerimiz!

{ad:0}

Çayır Çimen Tatil Evleri / Sapanca

Sapanca dendiğinde akla hemen doğanın kokusu ve masmavi bir gökyüzü geliyor. Bölge genel olarak gerçekten de ülkemizin en temiz atmosferine sahip yerlerinden biri. Eğer bu keyfi sonuna kadar yaşamak isterseniz konaklama için Çayır Çimen Tatil Evleri’nden daha güzel bir yer bulmak bir hayli zor. Otel odaları yerine geniş bahçeli müstakil evlerde konaklamak, en çok da Sapanca’ya yakışıyor gerçekten. Sabahları bahçede kahvaltı edip evinizde keyif yapabilir ya da birkaç dakika uzaklıktaki Sapanca Gölü’ne gidip manzaraların tadını çıkarabilirsiniz. Sapanca'ya İstanbul’dan ulaşım son derece rahat ve bölge kesinlikle dinlendirici özelliklere sahip. Çayır Çimen Tatil Evleri’nde geçireceğiniz bir hafta sonu sizi hem stresten hem de yorgunluktan uzaklaştıracaktır. Sapanca hakkında daha fazla fikir edinmek isterseniz Sapanca Gölü’nde Yapılabilecek Aktiviteler içeriğimiz de dikkatinizi çekebilir. 

{search:sapanca-otelleri,Sapanca Otelleri}

Heybeliada Yalı Pansiyon / İstanbul

Prens Adaları’nın en sakini Heybeliada, hafta sonu kaçamağı için harika bir seçenek. Vapura atlayıp tatlı bir yolculuktan sonra adaya rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Sahildeki banklarda oturup İstanbul manzarasını izlemek son derece keyifli. Heybeliada tatilinizin hakkını vermek için tercih edebileceğiniz en güzel tesis, hiç şüphesiz Heybeliada Yalı Pansiyon oluyor. Kaliteli hizmetiyle ve ada konseptini bozmayan tasarımıyla bu tesis, sahile yalnızca saniyeler süren bir uzaklıkta. Martı sesleri eşliğinde uyuyup uyanmak için harika bir seçenek. Konakladığınız süre boyunca ada içerisinde yürüyüşler yapıp manzaraların tadını çıkarabilirsiniz. Zaten adada motorlu araç yasak olduğundan hiç trafik sesi duymadan rahatlıkla inzivaya çekilebilirsiniz. Eğer Heybeliada hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz Heybeliada Gezi Rehberi içeriğimize göz atabilirsiniz. 

{search:heybeliada-otelleri,Heybeliada Otelleri}

Ada Palas Butik Otel / Büyükada

Eğer Heybeliada’ya bir alternatif ararsanız Büyükada, akla gelen ilk seçenek oluyor. Büyükada Prens Adaları’nın en büyüğü olduğundan daha fazla kafe, restoran ve aktivite çeşitliliği mevcut. Eğer canınız diğer adaları gezmek isterse vapura atlayıp kısa sürede ulaşabilirsiniz. Büyükada’da konaklama denince kalite ve lüks anlayışını ziyaretçileriyle buluşturan Ada Palas Butik Otel ilk akla gelen yerlerden oluyor. Otel yılın her vakti hizmet veriyor. Ada atmosferine uygun tasarımı, odalarının konforu ve harika bahçesi Büyükada’da tatil yapmayı bir alışkanlık edinmenize sebep olabilecek güzellikte. Dilediğiniz zaman yürüyerek çok kısa bir sürede sahile inip deniz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Eğer adayı yaz vakti ziyaret ederseniz doya doya denize de girebilirsiniz. Daha fazla fikir sahibi olmak için İstanbul'un Gözde Gezi Rotası: Büyükada Hakkında Her Şey yazımıza göz atmayı unutmayın. 

{search:buyukada-otelleri,Büyükada Otelleri}

Tekir Köy Evi / Düzce

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi sınırları içinde yer alan Tekir Köy Evi, bulunduğu konumun yemyeşil doğasıyla uyum içindeki tesis görüntüsü ile oldukça büyük bir bahçeye sahip. Her gidenin ardından burası bağımlılık yapıyor dediği Tekir Köy Evi, aile ortamıyla da keyfi veriyor. Çocuklarınızla ve sevdiklerinizle küçük kaçamaklar yapıp buranın kendine has o sıcacık havasında, yemyeşil huzur dolu atmosferinde tüm stresinizi atabilirsiniz. Muhteşem lezzetlere sahip restoranını ve harika yemek menüsünü saymıyoruz bile. Eğer Düzce hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz İstanbul'a Yakın Günübirlik Rotalar: Düzce içeriğimiz de hoşunuza gidebilir. 

{search:duzce-otelleri,Düzce Otelleri}

Kocaeli Kartepe Konak Pansiyon / Maşukiye

Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden Maşukiye, görenlerin bir daha unutamadığı harika bir doğaya sahip. Yılın her zamanında ziyaret edebileceğiniz bölgedeki Kocaeli Kartepe Konak Pansiyon, tatilinizdeki eviniz olmak için her türlü özelliğe sahip. Loş ve dinlendirici bir tatile uygun ahşap tasarımı ve rahat mobilyaları sayenizde odanızda rahat edebilirsiniz. Pencerenizi açtığınızda içeri dolan mis gibi hava adeta güne başlamanızı kolaylaştırıyor. Konumu sayesinde de Kocaeli’nin tüm doğal güzellikleri ve manzarası önünüze seriliyor. Otelden dışarı çıktığınızda her yere kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Eğer tatilinizi Maşukiye’de yapmak isterseniz Kartepe Konak Pansiyonu gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda İstanbul'a Yakın Günübirlik Rotalar: Maşukiye yazımızı okuyarak bölgede kendi gezi rotanızı da oluşturabilirsiniz. 

{search:masukiye-otelleri,Maşukiye Otelleri}

Yorumlar

ŞEREF TEMELATAN 
25.12.2019
Hiç Trakya bölgesindeki otellere yer vermemişiniz Vize’de Kaymazlar Termal Otel, Enez’de Vakı, Aquapark, İnci İğneada’da 4 ayrı otel Kıyıköy’de Tekirdağ Yeniçiftlikte elit oteller de var. Saygılarımla.
Ceren Ayberik 
12.12.2019
Kaymazlar Termal Otel diye bir otelde kaldım. Mükemmel bir hizmet vardı. Personelleri çok saygılı ve odaları çok temizdi. Suyu ise çok sıcak. Muhakkak öneririm.