Yoga Yapmak İçin Tercih Edebileceğiniz Doğa İçinde 10 Otel

Yoga Yapmak İçin Tercih Edebileceğiniz Doğa İçinde 10 Otel

Paylaş
Bengi Alkaya  
Eklenme: 26 Mart 2018
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
Yoga Yapmak İçin Tercih Edebileceğiniz Doğa İçinde 10 Otel
Daha önce hiç her şeyi bir kenara bırakıp yüzünüzü gerçek anlamda doğaya döndüğünüz oldu mu? Yani üzerinize yüklenen günlük yaşam rolleri olmadan tamamen öz benliğinizle buluştuğunuz bir dönüşten bahsediyoruz. Eğer bu deneyimi hiç yaşama fırsatınız olmadıysa belki de biraz modern yaşamın gereklerinden sıyrılıp kendinize bu şansı tanımalısınız. Özellikle yoga ve meditasyon yapanların çok yakından tanıdığı bu duygu için bu kez rotanızı başka bir yönlere çevirmenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü sizin için yoga yapabileceğiniz huzur kokan konaklama birimlerini sıraladık.
1 – Golden Key Bördübet / Bördübet yoga oteli

{ad:0} Marmaris’in küçük ve sevimli köyü Bördübet için, kuşlarından çam ormanlarına kadar sahip olduğu doğal ortamıyla adeta minik bir yağmur ormanı diyebiliriz. İşte böyle bir yerde konumlanan ve nehrin kenarında bambaşka bir dünya sunan Golden Key Bördübet sizi sağlıklı bir yaşama davet ediyor. Her şeyin doğal olduğu ve kulaklarınızın yalnızca kuş seslerini duyduğu bir konaklama imkanı bulacağınız tesisi görünce burayı neden meditasyon için tercih ettiğinizi çok daha iyi anlayacaksınız.
{product:9} 2 – Turan Hill Lounge / Kabak Koyu kabak koyu yoga

Özellikle ülkemizde meditasyon ve inziva bölgesi olarak bilinen Kabak, yoga kampları için tercih edilmesini o muhteşem doğasına borçlu. Kızılçam ormanlarıyla çevrili bir yamaçta deniz manzaralı bir konaklama hizmeti sunan Turan Hill Lounge ise bölgenin güzelliğinden fazlasıyla nasibini almış. Manzaralı odaları, yemyeşil terası ve yürüyerek ulaşabileceğiniz eşsiz denizi ziyaretçilerine huzur dolu anlar yaşatıyor.
{product:1833} 3 – Villa Fe / Çatalca vila fe

Yoga için doğaya kaçmak isteyenler fakat İstanbul’dan çok da uzaklaşamayanlar için harika bir alternatif olan Villa Fe, Çatalca’da yer alıyor. Tesisin muhteşem bahçesi ve uçsuz bucaksız yeşil manzarası onu huzur bulmanın yeni adreslerinden biri yapıyor. Sabahları servis edilen lezzetli kahvaltılar, açık yüzme havuzu ve SPA olanakları ise otelin sunduğu hizmetlerden yalnızca birkaçı. {product:20768} 4 – Nautical Faralya Hotel / Faralya yoga ve meditasyon otelleri

Nautical Faralya Hotel, Muğla – Fethiye’ye bağlı bir köy olan ve Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu, Cennet Koyu, Likya Koyu gibi güzellikleri barındıran 40 km’lik alandan meydana gelen Faralya’da misafirlerini ağırlıyor. Tesisin otantik dekorasyonlu konaklama birimlerinin yanı sıra denizin hemen yanı başında yer alan ve ahşap bir platform üzerinde doğayı selamlayabileceğiniz yoga ve meditasyon alanı konaklamanız boyunca hizmetinizde.
{product:21968} 5 – İda Costa Hotel / Assos assos ida costa otel

Sakin ve huzurlu bir seyahat arayışında olanların ilk tercihlerinden biri olan Assos’ta yer alan İda Costa Hotel, ziyaretçilerine rüya gibi bir konaklama vadediyor. Otelin denizin yanı başındaki konumu, Ege mimarisi ve zeytin ağaçlarıyla çevrili doğası tüm stresinden uzaklaşmak isteyenlere seslenirken zengin kahvaltı ve yemek menülü restoranı ise gurme tatilcileri fazlasıyla memnun ediyor.
{product:16653} 6 – Olympos Angels Garden / Olimpos olympos angels garden otel

Dünyanın sayılı plajlarına ev sahipliği yapan ve her yaz doğa tutkunlarının buluşma noktası olan Olimpos, yüzünü doğaya dönmek isteyenlere reddedilmeyecek konaklama fırsatları sunuyor. Bu fırsatlardan biri de hiç şüphesiz Olympos Angels Garden. Tesisin sıcak ve samimi ortamı adımını atar atmaz tüm misafirleri sarmayı başarıyor. Tabi böyle bir ortamda meditasyon yapmak da kaçınılmaz oluyor.
{product:18446} 7 – Papirus Hotel / Adrasan meditasyon oteli

Yolu Antalya-Adrasan’a düşenleri ağırlayan Papirus Hotel, nisanın ilk gününden ekim ayının ortasına kadar hizmet vermeye devam ediyor. Kendinizle baş başka kalmak ve yılın tüm yorgunluğundan uzaklaşmak için ihtiyacınız olan her şeyi sunan otel her sabah en taze ve doğal ürünlerle hazırladığı kahvaltıları ile sizi fazlasıyla mest edecek.
{product:754} 8 – Yediburunlar Lighthouse / Faralya yediburunlar yoga

Yoganızı Faralya’nın muhteşem manzarası eşliğinde yapmak sizce de mükemmel olmaz mıydı? Cevabınız "Evet" ise sizi denizin sonsuz güzelliğini kuşbakışı izleyebileceğiniz bir tepede konumlanan Yediburunlar Lighthouse’a davet ediyoruz. Daha önce hiç yaşamadığınız bir deneyim yaşatacak olan bu tesis gerek yoga stüdyosu ve yoga dersleri gerek sağlıklı ve taze menüleriyle gönülleri fethetmeyi başarıyor.
{product:20820} 9 – Kazdağları İda Natura Bungalov Otel / Akçay kazdağları ida natura

Kazdağları’nın eteklerinde eşsiz bir deneyim sunan Kazdağları İda Natura Bungalov Otel, bungalovda konaklamanın verdiği doğallık hissi ve çevresini saran güzellikleri ile özellikle yoga ve meditasyon yapmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği duraklardan biri haline geldi. Tesiste sabahları sizi karşılayan organik köy kahvaltıları ve bölgenin harika doğası ise seyahatinize keyif katacak ayrıntıların başında geliyor.
{product:18102} 10 - Shambala Lodge Otel / Kabak Koyu shambala lodge

Ülkemizin en özel yürüyüş yollarından Likya Yolu üzerinde kurulmuş olan Shambala Lodge Otel, şehir stresinden arınmak için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz duraklardan biri. Kabak Koyu'nun en güzel manzaralı tesislerinden biri olmaya aday Shambala Lodge, tüm ziyaretçilerine mart ortasından kasım ayına kadar huzurlu bir seyahatin kapılarını açıyor. Siz de konaklamanız sırasında ister tesisin ağaç evlerini isterseniz ise bungalovlarını tercih edebilirsiniz.Kabak, yoga atölyeleriniz için en doğru adres olacaktır.
{product:7103}