Yusuf SEZEN - 13 Ocak 2021, Çarsamba 18:46
Benim annem o koylu ve akrabağlarim orda yaşiyor. Halkı kabadır ve gezilip görrülecek hiçbir yeri yoktur. Olan yerlerde bakimsizliktan çürümek üzere. Çok yazik öyle bir yerin heba olması
Ülker - 20 Haziran 2020, Cumartesi 04:46
Sessiz olsun, denize yakın olsun diyorsanız Karabiga tam bizlere göre. Tatil yapmak için ideal ve yakın bir yer.
Altuğ Yılmaz - 11 Haziran 2020, Perşembe 22:33
Son iki senedir uğradığım tatlı bir yer. Ailemle Priapos Taş Bahçe Otel'de kaldım. Sahil şeridi dar olsa da mavi bayraklı plaja sahip nadir yerlerden biri. Sakin, kafa dinlemeye yönelik hoş bir ortamı var. Nezaket, hoşgörü konusunda sıkıntı yaşamadım aksine birçok insanın cana yakın olması, İstanbul'dan kaçıp tekrar gelmek üzere iz bıraktı.
Sevda Kara - 4 Ağustos 2017, Cuma 02:17
Arkadaşlar Karabiga dediğiniz yer Türkiye'de en kötü diyebileceğim yerlerden sadece biri. Saygı diye bir şey yok. İnsanlarda da terbiyesizlik had safada. Yabancı gördü mü etmedikleri kötülük kalmaz. Pis bir yer. Aynı zamanda arkadaşlar gidecek ya da gitmek isteyenler varsa günübirlik geziler düzenlesin. Sadece doğal güzelliklerini görüp bırakın tadında. Lanet olsun geldiğim gördüğüm güne berbat bir yer.
Hande Korkmaz - 1 Ağustos 2016, Pazartesi 03:11
Sahil şeridi çok dar. Sahilde oturacak ve gezecek alan az. Kalite düşük. Denizi pis ve dalgalı. Biga'dan yakın olduğu söylense de yol git git bitmiyor. Balıkçılar yabancı olduğunuzu anladığında fiyatı katlıyor. Marmara'nın en köhne denizi diyebilirim. İlçe olarak geçse de küçük bir yer. İnsanları soğuk. Yabancı olduğunuz attığınız her adımda anlaşılıyor.
Melih güneş - 1 Ağustos 2016, Pazartesi 03:11
Sakın gitmeyin, görülecek hiçbir şey yok. Apaçi mekanı olmuş, denizi de epey pis . Bizi yabancı görüp kasaya gittiğinde farklı fiyat söyleyen ve ikram salatanın parasını alan Gülüm Balıkçılık orada geçirdiğimiz günü daha da sıkıcı hale getirdi.
6 Kullanıcı Yorumu