Her Bütçeye Uygun İstanbul’a Yakın Bungalov Evler

Her Bütçeye Uygun İstanbul’a Yakın Bungalov Evler

Paylaş
Seyhan Ahen  
Eklenme: 17 Ocak 2022
 • Son Güncellenme: 22 Ağustos 2023
Her Bütçeye Uygun İstanbul’a Yakın Bungalov Evler

İstanbul’da yaşıyorsanız, yoğun e-posta trafiğinden, şehir kalabalığından sıkıldıysanız ya da tüm bunlardan şikâyetçi değilseniz, ama küçük bir ara vermek istiyorsanız size güzel bir önerimiz var: İstanbul’a yakın bungalov evlerde konaklayın! Çoğu doğa ile iç içe olmanıza da imkân veren bungalov evler sayesinde rahat bir nefes alabilirsiniz. Ayrıca bungalovda illa tatil için konaklamalısınız diye bir şey yok. Uzaktan ya da hibrit (bazı günler evden bazı günler iş yerinden) modelleriyle çalışıyorsanız da bungalov evlerde konaklamayı tercih edebilir ve havanızı değiştirebilirsiniz. Tam da bu noktada, yakın geçmişte hayatımıza giren workation kavramı ile bungalovda tatil yapmanın da birbiriyle oldukça uyumlu olduğunu söyleyebiliriz. Hem seyahat edip hem çalışma hayatına devam etmenize imkân veren workation hakkında daha detaylı bilgi almak ve "Workation nedir?" gibi sorulara yanıt bulabilmek için "Pandemi ile Ortaya Çıkan Bir Tatil Anlayışı: Workation" yazımızı okuyabilirsiniz.

{ad:0}

Şimdi, İstanbul’a yakın bungalov ev önerilerini sıralama zamanı! İşte; İstanbul’dan çok uzaklaşmadan doğayla iç içe, güzel ve konforlu bir şekilde birkaç gün geçirebileceğiniz İstanbul’a yakın bungalovlar:

1. Konak Beyzade Bungalow Butik Otel – Sapanca, Sakarya

Her Bütçeye Uygun İstanbul’a Yakın Bungalov Evler

Uyanıp camdan baktığınızda yeşil bir manzaranın sizi karşılamasını diliyorsanız ve otelden çıktığınızda çimlere basıp tüm negatif enerjiden arınmak istiyorsanız Sapanca’daki bu bungalov otel tam size göre! Sade, ama özenli bir şekilde dekore edilmiş olan bu Sapanca bungalov evine İstanbul’dan yaklaşık 2 saatlik bir yolculuk sonrasında ulaşmak mümkün. Maşukiye, Kartepe ve Sapanca Gölü gibi lokasyonlara da oldukça yakın olan ve popüler Sapanca bungalov otelleri arasında yer alan bu konaklama seçeneğinin fiyatlarına kahvaltı da dâhil. Ayrıca tesisteki şehir, bahçe manzaralı ya da dağ manzaralı bungalov evler arasında seçim yapabilirsiniz. Tabii bu tesiste, bungalov ev konaklama fiyatlarının seçtiğiniz eve göre değişebileceğini de belirtmeden geçmeyelim.

{product:13280}

2. Kulindağ Dağevi - Beykoz, İstanbul

Her Bütçeye Uygun İstanbul’a Yakın Bungalov Evler

İstanbul’un sınırlarından çıkmadan da keyifli birkaç gün geçirmeniz mümkün! İstanbulluların enfes kahvaltısıyla çok iyi bildikleri Kulindağ, Beykoz'da Mahmut Şevket Paşa mevkiinde yer alıyor. Altı adet dağ evi bulunan tesis; konaklayan ziyaretçilerin yanı sıra günübirlik kahvaltıya, öğlen ve akşam yemeğine gelen ziyaretçileri de ağırlıyor. Doğanın içerisinde, taze ve bol çeşitli yiyeceklerle hazırlanan kahvaltısını mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. İstanbul'a oldukça yakın olan bu tesisin konaklama fiyatları ise emsallerine göre oldukça uygun.

3. Naci Baba Bungalow – Assos, Çanakkale

Her Bütçeye Uygun İstanbul’a Yakın Bungalov Evler

Son yılların popüler destinasyonlarından biri olan ve İstanbul’a yakın tatil yerleri arasında yer alan Assos’ta keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Huzur depolayacağınız deniz kenarı bungalov evlerden biri olan bu tesis; mavi bayraklı plajı, hayvan dostu bir konaklama seçeneği olması ile pek çok seçeneğe göre daha ön plana çıkıyor. 6 konaklama birimi olan bu tesiste dilerseniz yarım pansiyon dilerseniz de sadece oda hizmetinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Assos Antik Kenti ve Sivrice Koyu gibi Assos gezilecek yerler de denize sıfır bungalov evlere yakın bir konumda bulunuyor. 

{product:19996}

4. Güzeldere Şelalesi Bungalov Evleri - Gölyaka, Düzce

Her Bütçeye Uygun İstanbul’a Yakın Bungalov Evler

Kendinizi, yaz mevsimindeyken Karadeniz’in o meşhur yaylalarında, kış mevsiminde ise Bolu’nun o bembeyaz atmosferinde gibi hissetmek isterseniz rotanızı Düzce’deki bu tesise çevirebilirsiniz! Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkı’na oldukça yakın olan Düzce bungalov evlerinde konaklarken doğa ile iç içe olmanın ve sakinliğin tadını sonuna kadar çıkaracaksınız!

5. Benim Yeşil Bahçem Sapanca – Sapanca, Sakarya

Her Bütçeye Uygun İstanbul’a Yakın Bungalov Evler

Yemyeşil bir doğa manzarası eşliğinde, oldukça şık bir bungalovda biraz nefes almaya ne dersiniz? 4 bungalov ev bulunan bu tesisteki tüm evler oldukça şık ve renkli bir şekilde dekore edilmiş. Manzarası gibi, bahçesi de yemyeşil olan bu Sapanca bungalov evinde bol oksijenli bir tatil yapacaksınız! Ayrıca çocuğunuz varsa onun da bu tatilden mutlu ayrılacağına emin olabilirsiniz. Oldukça rağbet gören bu tesise rezervasyonunuzu birkaç hafta önceden yaptırmanız faydalı olacaktır.

6. Ağva Gizemli Nehir Bungalow - Ağva, İstanbul

Her Bütçeye Uygun İstanbul’a Yakın Bungalov Evler

İstanbul’a yakın tatil yerleri denildiğinde akla ilk gelen seçeneklerden biri olan Ağva’da bulunan bu tesiste, ortak havuzlu bungalov evler bulunuyor. Ayrıca nehir kenarına konumlanmış bu konaklama alanında her mevsim bahçenin tadını çıkarabilirsiniz. Konaklama fiyatına kahvaltı da dâhil olan bu tesiste, dilerseniz nehirde deniz bisikletine de binebilir ve eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

7. Pamera Garden - Polonezköy, İstanbul

Her Bütçeye Uygun İstanbul’a Yakın Bungalov Evler

"İstanbul’dan ayrılamam, ama gideceğim yer de İstanbul gibi olmasın." diyorsanız konaklama tercihinizi Pamera Garden’dan yana kullanabilirsiniz. Polonezköy’de, yemyeşil bir alana konumlanmış ve İstanbul bungalov evler listesinde yer alan bu tesisin oldukça modern bir dizaynı var. Huzur verici bahçesinde güzel bir kahvaltı ile güne başlayabileceğiniz bu dağ manzaralı bungalov evde keyifli birkaç gün geçireceğiniz garanti.

8. Demircioğlu Camping - Edirne

Her Bütçeye Uygun İstanbul’a Yakın Bungalov Evler

Edirne'nin Keşan beldesinde bir nehir etrafına sıralı olarak konumlanmış ahşap evler, gerçekten tam olarak doğa içerisinde nefes aldığınızı hissettiriyor. Hafta sonları en az iki gün konaklama talep eden tesiste, yeme-içme servisi, mangal etkinliği de mevcut. Konaklama ücretine kahvaltı ve akşam yemeği dâhil bir sisteme sahip. Dışarıdan yemek getirilmesi bu nedenle yasak olan kamp alanında ayrıca nehir üzerinde kano ile gezerek zaman geçirebilirsiniz. Son olarak, rezervasyon bu tesiste de önceden gerekli olduğunu söyleyelim.

Kısa, ama dinlendirici bir tatil yapmak için Neredekal.com'un listelediği birbirinden güzel bungalov evleri sayfasını ziyaret edebilir ve İstanbul’a yalın havuzlu bungalov evler, İstanbul’a yakın ahşap ya da şömineli bungalov evlere ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi tatiller dileriz.