Bursa – Uludağ'da II. Oteller Bölgesi'nde yer alan Ağaoğlu My Mountain, bünyesindeki açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla konuklarına lüks bir konaklama hizmeti sunmaktadır. Tam donanımlı bir toplantı salonuna da ev sahipliği yapan tesis, hem seyahat hem de iş amaçlı konaklamalar için uygundur. Tesiste Wi-Fi erişimi ise ortak alanlar ve odalarda ücretsiz olarak sağlanmaktadır.
Ağaoğlu My Mountain, Uludağ, Bursa Merkez'e 30 km mesafede bulunmaktadır. Bölge 1. yerleşim ve 2. yerleşim bölgesi olarak ikiye ayrılmış durumdadır. Teleferik ile ulaşım imkanı mevcuttur. Bahsi geçen 1. bölge ve 2. bölge arası, araç ile yaklaşık olarak 5 dakikalık bir mesafedir. Tesis, 2.bölgede yer almaktadır. Otelde kayak & snowboard malzemeleri, kayak dersi ve telesiyej kullanımı, ambulans ve doktor hizmetleri bulunmaktadır. Otelde kalan misafirler kendi ekipmanlarını getirdikleri takdirde kayak odası emanet bölümünden ücretsiz olarak faydalanabilirler. Ders rezervasyonları için lobideki kayak hocaları deskinden bilgi alınmaktadır.
Konuklar, motor sürme keyfini rehber eşliğinde ya da kendileri yaşayacakları bir tur organize etmek için resepsiyondan bilgi alabilirler. Diledikleri saatte tura çıkılabilmektedir. Uludağ, sezonda 18 pist ile misafirlere hizmet vermektedir. Hepsinde tek kart sistemi skipass geçerlidir. Genellikle kolay, orta ve zor pistler bulunmaktadır.
Ağaoğlu My Mountain'ın dağ manzaralı modern dekorasyonlu odalarının tümü klimalıdır ve özel banyosu bulunmaktadır. Ücretsiz banyo malzemeleri, havlu ve saç kurutma makinesinin temin edildiği birimler, standart mini bar ve düz ekran televizyon ile donatılmıştır. Konaklamanız boyunca dilerseniz otelden kayak ekipmanları kiralayabilir ya da kendi ekipmanlarınızı bünyesindeki depoda muhafaza edebilirsiniz. Odalarda ek yatak olanağı mevcuttur.
Ağaoğlu My Mountain'ın restoranında peynir çeşitleri ve reçel dahil olmak üzere zengin bir kahvaltı ile güne başlayabilirsiniz. Tesis, Bursa şehri merkezine 36 km,
Bursa Yenişehir Havalimanı'na ise 50 km uzaklıkta yer almaktadır. Tesiste merkezi ısıtma sistemi mevcuttur.
Ayşe Işıl buz - 6 Ocak 2019, Pazar 22:43
Ağaoğlu deyip beş yıldızlı bir ağırlanma beklemeyin. Daha lobide diğer beş yıldızlı otellerle aynı kalite olmadığını hissettiriyorlar. Öncelikle lobi çalışanı çok umursamaz. Bir saat lobide bekledik. Küçük kızım zaten durmuyor. Sonra bir oda verdiler ama ortada ne bavulları taşıyan var ne bir şey. Yarım saatte onu beklememek için üç bavul, bir kızağı kendimiz odamıza güç bela taşıdık. Sonra oda hayal kırıklığı. Bütün odalarımız doğa manzaralı diyerek odaları satıyorlar; ama kar tamamen pencereyi kapadığı için odaya ışık bile girmiyordu. Lobiye gidip rahatsızlığımızı dile getirdik. Hoop eşyaları geri getirmemizi söylediler. Başka odaya geçecektik bu iyiydi ama bavul çilesi bitmemişti henüz. Diğer oda güzeldi; fakat bütün odalarımız 2+1 yataklıdır bilgisinin de tam olarak doğru olmadığını da bu odada görmüş olduk. Sadece ikili yatak vardı. Parl beşik getirebileceklerini söylediler. Kızım doğduğundan beri beşikte hiç yatamamıştı; ama bu otelde bir ilk gerçekleşmek zorunda kaldı. Lobi girişindeki personelden tutun, odaya girene kadar olumlu ve güler yüzlü personel göremedik. Bir de kayak kısmı giriş çıkış var. Personelinin sanki başkasının evine giriyormuşuz gibi bakması var. Yanlış bir şey yaptım herhalde hissine kapılmadan o kapıdan geçemedim. Daha önceki gittiğim otellere kıyasla en güler yüzlü olmayan personeli bu otelde tanıdım. Temizlik ve dekorasyon güzel, eşyalar yeni, olumlu tarafları bunlar. Yemek bölümü personeli çok kibardı. İnsan gerçekten güler yüze hasret kalıyor. Bir de temizlik personeli genel olarak iyiydi. Kafe kısmında genç bir bey vardı bir tek o güler yüzlüydü. Bayan olandan bir çay istediğinizde of şimdi bu da nerden çıktı der gibi suratınıza bile bakmadan getiriyor. Teşekkür ederiz dediğinizde duvara söylemişsiniz gibi hissettiriyor. Otel yemekleri lezzetli. Çok aşırı bir çeşit beklemeyin ama az da sayılmaz. Bir tek tatlı çeşitleri gerçekten çok. Canlı müzik dinlemeyi sevenlerin beklentilerini karşılayacak kalitede. Otel içinde aktivite yok. Sadece film izleyebilirsiniz. En iyisi olsun diye seçecekseniz en iyisi kesinlikle değil; ama önceliğiniz mekan ise mekan olarak sizi tatmin edecektir.
Seda Osmanoğlu - 10 Mart 2018, Cumartesi 10:30
Genel olarak verilen hizmetten memnun kaldık. Personel güler yüzlü ve samimiydi. Yemekler lezzetliydi. Odamız temiz ve konforluydu ancak banyo ve havlular çok temiz değildi. Otel konum olarak iyi bir yerdeydi. Özellikle kayak alanına yakın olması avantajdı.
Ata Ağırlı - 7 Mart 2018, Çarsamba 21:17
3 gün konakladık. Genel olarak baktığımda her şeyden çok memnun kaldım. Otel personeline ilgisi ve alakası nedeniyle teşekkür ederim. Hem oda servisi hem de garsonlar çok samimi ve sıcak kanlıydı. Havuzu da güzeldi ancak çocuklarla büyükler için ayrı havuz olması daha yararlı olabilir.
Volkan Ünsar - 5 Mart 2018, Pazartesi 14:59
Hafta sonu tatili için ideal bir oteldi. Kayak pistlerine ulaşım kolay ve rahattı. Yemekler lezzetliydi ve çeşit yeterliydi. Otelin havuzu da çok güzeldi. Personel arkadaş canlısıydı. Odalar temizdi. Ailenizle birlikte rahatlayarak keyifli bir kış tatili yapmanız için ideal.
Berk Demir - 28 Ocak 2018, Pazar 22:39
Ailecek gittik, tatili erken bitirmek zorunda kaldık. Temizlik sıfır, kaşıntıdan yatılmıyor. Yani o kadar güzel piste böyle bir oteli yakıştıramadım. Kısacası temizlik sıfır.
Seren - 26 Ocak 2018, Cuma 17:33
Oda iyi değil, kesinlikle görüldüğü gibi değil ne yemekleri, ne banyosu. Güzel olan tek şey personelin güler yüzlü olması, onun dışındaki her şey gerçekten kötü. Gelirken gerçekten yorumları dikkate alın, ben almadığım için çok pişmanım.
SEDAT KOÇ - 5 Şubat 2017, Pazar 23:56
Ağaoğlu markasının yüz karası. Akşam yemeği büfesinde 3 ayrı konumda aynı yemekler sıralı. Hani 40 çeşit kahvaltıda zeytinyağlı zeytin, kekikli zeytin, limonlu zeytin misali. :))) Odalardaki eşyalar eski. 1 yıldız bile verilmez bu otele. Yazık.
Levent Tosun - 22 Mayıs 2013, Çarsamba 17:44
Otel çok güzeldi. Kayak odası diğer yerlere göre biraz pahalıydı fakat çok iyi bir tatildi. Seneye Şubat'ta geleceğiz..
Zeynep - 10 Mart 2013, Pazar 15:39
Hizmet kalitesi mükemmel. Her şey çok güzel, çalışanlar güler yüzlü.
Gulsum Yildiz Erdogan - 7 Şubat 2013, Perşembe 11:09
2. bölgede ki en iyi otel. Özellikle yemekler çok lezzetli. 15 günlük maraton, sonunda bitti. Sneak saatleri keyifli, hizmet sınırsız. Ayrıca havuz ve sauna tavsiye edilir. Sıcak su havuzu özellikle.
Halit TOSYALI - 5 Şubat 2013, Salı 00:19
Oteli çok beğendik. Resepsiyondaki arkadaşlar, otel personeli çok güler yüzlü ve yardımcı; yalnız kayak odası bir felaket. Diğer kayak odalarından iki kat pahalı. Sanki kayaklarımızı oradan kiralamaya mecburmuşuz gibi kayaklarımızı kiraladığımız dolaba koydurmadılar. Kesinlikle kayak kiralamanızı tavsiye etmiyorum.