Örnek Harita Görseli
Haritayı Görüntüle
Filtreler

Mutfak Türü

Fast food
Türk Mutfağı
Kahvaltı
Kebap
Deniz Mahsülleri
Tatlı
Tümünü gör
Unlu Mamüller

Kategori

Restaurant
Cafe
Bar

Mekan Özellikleri

Alkol Servisi
Hayvan Dostu
Çocuk Alanı

Maşukiye Restoranları

Maşukiye civarında gidilebilecek 8 mekan.
En Çok Tavsiye Ettiklerimiz
Maşukiye Cansu Alabalık Tesisleri
Restaurant
₺ ₺ ₺
₺ ₺
Neredekal Değerlendirme2.7/5 Ortalama
(12 yorum)
Kocaeli
Taşhan Cafe & Restaurant
Restaurant
₺ ₺ ₺
₺ ₺
Neredekal Değerlendirme5/5 Mükemmel
(1 yorum)
Kocaeli
Maşukiye Değirmen Restaurant
Restaurant
₺ ₺ ₺
₺ ₺
Neredekal Değerlendirme1/5 Kötü
(3 yorum)
Kocaeli
Koru Park Restaurant
Restaurant
₺ ₺ ₺ ₺
Neredekal Değerlendirme2.8/5 Ortalama
(6 yorum)
Kocaeli
Maşukiye Şelale Restaurant
Restaurant
₺ ₺ ₺
₺ ₺
Neredekal Değerlendirme3.1/5 Çok İyi
(21 yorum)
Kocaeli
Vadi Restaurant
Bar
₺ ₺ ₺ ₺
Neredekal Değerlendirme2.3/5 Ortalama
(19 yorum)
Kocaeli
Saklı Bahçe Restaurant
Restaurant
₺ ₺ ₺
₺ ₺
Neredekal Değerlendirme1.9/5 Kötü
(19 yorum)
Kocaeli
Kuzu Yayla Park Izgara Evi
Restaurant
₺ ₺ ₺
₺ ₺
Neredekal Değerlendirme4/5 Mükemmel
(2 yorum)
Kocaeli

8 mekandan 8 tanesi gösteriliyor

Maşukiye Restoranları, Yemek Yerleri ve Mekanları İçin Yapılan Yorumlar
5/5 Mükemmel
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
06.09.2020
Misafir
Maşukiye Şelale Restaurant için yapılan yorum
Çok beğendik
Biz çok beğendik yemekler bir çok mekana göre mukemmeldi.eger bunu okursa Semra ablaya selamlar ??
5/5 Mükemmel
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
01.08.2020
Misafir
Vadi Restaurant için yapılan yorum
Çok hesaplı
Çok hesaplı huzurlu rahatlamanız için çabuk servis güleryüzlü personel harika bi aile mekanı tavsiye ederim
2/5 Ortalama
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2
19.04.2019
Misafir
Maşukiye Cansu Alabalık Tesisleri için yapılan yorum
Odalar çok rutubetli
Beğendiğim tek şey kahvaltısıydı ve yeşili idi. Onun dışındaki her şey kötü ötesi... Odalar çok rutubetli, pis ve kokuyor. Hizmet çok geç ilerliyor.

Maşukiye Restoranları, Yemek Yerleri ve Mekanları

Kocaeli merkezine 36 kilometre uzaklıkta yer alan vadiler, dereler ve de meyve bahçeleri ile son yıllarda oldukça popüler bir hale gelen Maşukiye yemek yerleri ile de öne çıkıyor. Bölgeye keşif gezisine çıkmak isteyen misafirlerin merak edip araştırdıkları konuların en başında Maşukiye restoranları bulunuyor.

Bu bağlamda, özellikle İstanbul ve çevre illerden ufak birer kaçamak yapmak isteyen misafirlerin sıklıkla tercih ettiği bir bölge olan Maşukiye de yemek yenecek yerler açısından zengin bir listeye sahip olunduğunu belirtebiliriz.

Şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyen misafirler, Maşukiye ve çevresini özellikle kahvaltı mekanları açısından ziyaret etmeyi tercih ediyorlar. Maşukiye restoranları arasında zengin ve lezzetli tatları ile kahvaltı yapabileceğiniz pek çok mekan bulunuyor.

Bölgenin doğasına eşlik eden, yeşillikler içerisinde ve akarsu kenarındaki restoranlar, Maşukiye misafirlerinin beğenisini kazanırken bölgeyi tekrar ziyaret etme isteği de doğuruyor. Maşukiyedeki restaurantlar arasında bulunan Naturköy, Derin Irmak Kahvaltı Evi, Saklı Bahçe Restaurant gibi mekanları, yeşillikler içerisinde güne leziz bir başlangıç yapmak için tercih edebilirsiniz.

Maşukiye’ye 10 kilometre uzaklıkta bulunan ve Mahmudiye köyü içerisinde bulunan Naturköy, yeşilliklerle kaplı bir vadi içerisinde yer alıyor. Restoranın menüsünde yer alan ürünlerin üreticisinden direkt olarak doğal bir şekilde alınarak hazırlanması, zengin bir serpme kahvaltı menüsüne sahip olması da bu restoranın ziyaret edilirliğini artırıyor.

Burayı kahvaltı mekanı için tercih ettiğinizde gününüzün kalanını da geçirmek için göletler, park ve piknik alanları, yürüyüş bölgeleri gibi pek çok mekanla da karşılaşabilirsiniz. Maşukiye restoranları arasında kahvaltı için tercih edebileceğiniz bir diğer mekan ise Derin Irmak Kahvaltı Evi olarak karşınıza çıkıyor.

Bu mekanı tercih ettiğinizde kahvaltının yanı sıra karting, dağ gezileri gibi etkinlikler yapmak için de alanlar bulunuyor. Maşukiye restoranları arasında kahvaltı yapacağınız yerler pek tabii ki bunlarla sınırlı değil. Sakinlik ve ferahlık dolu muhteşem bir Maşukiye kahvaltısı için, bölgede yer alan hemen her restoran leziz seçeneklere sahip olarak karşınıza çıkıyor.

Maşukiye restoranları sadece kahvaltı için değil öğlen ve akşam öğünleri için de oldukça popüler. Güne yapılan erken bir başlangıcın ardından yeşillikler içerisindeki bölgeyi ziyaret eden misafirler, öğle ve akşam yemeği molaları için de Maşukiye yemek yerleri ve restoranlarını tercih ediyorlar.

Maşukiye bölgesinde kahvaltı haricindeki öğünler için en çok tercih edilen lezzet ise alabalık ve balık çeşitleri olarak karşımıza çıkıyor. Sapanca Gölü kıyısında yer alan Kıyı Cafe ve Restaurant, eşsiz manzarası ile misafirlerin beğenisini topluyor. Burada en çok tercih edilen yemek ise pek tabii ki alabalık.

Pınar Alabalık Tesisi, Vadi Restaurant, Maşukiye Cansu Alabalık Tesisleri de bölge ziyaretçileri tarafından öğünlerde sıklıkla tercih ediliyor. Restoranların menülerinde pek çok balık çeşidinden mutfağımıza özgü lezzetlere, kahvaltıdan kahve ve çay gibi seçeneklere dek lezzetle karşılaşabilirsiniz.

İster kahvaltı ister öğlen ya da akşam yemeği ister de geç kahvaltı, öğün tercihiniz hangisi olursa olsun Maşukiye restoranları sizler için hazırladıkları lezzetli yemekleri ile doğru birer tercih olabilir.

Sahip olduğu seçenekler ile Maşukiye kafeler açısından da ziyaretçilerine hitap ediyor. Yakın illerden geliyorsanız günübirlik bir gezinti ya da hafta sonu kaçamağı için Maşukiye’yi tercih ettiyseniz, bölgede oturup soluklanabileceğiniz pek çok mekan da yer alıyor. Bölgede yer alan pek çok restoran, aynı zamanda kafe konseptine de sahip.

Yani öğün aralarında birer kahve içmek ya da tatlı/ tuzlu atıştırmalıklardan yemek için bu mekanları da tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte bölgedeki gezme ve yürüyüş alanları içerisinde de ziyaretçiler tarafından tercih edilen Maşukiye kafeler ve tesisleri yer alıyor.

Türk kahvesi eşliğinde 40 yıl hatırı kalacak derin sohbetler için bu mekanları sizler de tercih edebilirsiniz.

Maşukiye yaylaları, şelalesi ve doğal havası ile misafirlerinin, hem derin bir nefes almasını sağlayan hem de lezzetli menüleri ile karnını doyuran mekanlara sahip. Maşukiye’yi gezi rotanız içerisine aldıysanız, çeşitli doğa aktitivelerini de gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

Doğa yürüyüşlerinin yanı sıra zipline, atv safari gibi seçenekler spor tutkunu ziyaretçiler için oldukça keyifli birer seçenek. Buraya gelmişken Sapanca Gölü ve çevresine de ufak bir ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. Göl kıyısında yapacağınız romantik bir yürüyüşü, deniz bisikleti ya da kano kiralayarak mavinin içerisinde tamamlayabilirsiniz.

Bununla birlikte eğer bölgeyi kış aylarında ziyaret etmeyi tercih ediyorsanız da Kartepe’yi ziyaret etmenizi öneriyoruz. Maşukiye bölgesine ortalama 16 kilometrelik bir uzaklıkta olan Kartepe’de karlı bir günde doğa yürüyüşü yapabilir, dilerseniz de kayak yapmayı tercih edebilirsiniz.

Daha çok sakin doğası ve çevresindeki bu aktivite alanları sebebi ile tercih edilen bu bölgede alkollü içecek servis eden çeşitli mekanlara da rastlamak mümkün. Maşukiye barlar ve alkollü mekanları için, konakladığınız otellerin barlarını tercih edebilirsiniz.

Enfes doğası ile Maşukiye bölgesini özellikle ilkbaharda kirazlar açarken ya da kış aylarında kayak tatilinizi planlarken ziyaret edebilirsiniz. Bununla birlikte sonbahar ve yaz mevsimlerinde de Maşukiye enfes bir doğaya sahip olarak karşımıza çıkıyor. Maşukiye’yi hangi mevsimde ziyaret ederseniz edin Maşukiye restoranları ve gezilecek yerleri, size aradığınız tatil fırsatını sunuyor.

Günübirlik bir Maşukiye kaçamağının yanı sıra bölgede konaklamak isterseniz sitemizde yer alan Maşukiye otelleri sayfamızdan yararlanarak, otel seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Maşukiye Restoranları, Yemek Yerleri ve Mekanları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Maşukiye için en popüler restoranlar nelerdir?
Maşukiye için en popüler restoranlar : Taşhan Cafe & Restaurant, Pınar Alabalık Tesisi, Kuzu Yayla Park Izgara Evi, Maşukiye konumundaki tüm seçenekleri incelemek için web sitemizi detaylı inceleyebilirsiniz.