Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
5 Şehrin En İyi 5 Dondurmacısı

5 Şehrin En İyi 5 Dondurmacısı

Paylaş
Editor  
Eklenme: 30 Ağustos 2023
 • Son Güncellenme: 22 Kasım 2023
5 Şehrin En İyi 5 Dondurmacısı

Hem içinizi serinleten hem de aromasıyla damağınıza bayram ettiren dondurma, sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezi! Tatlı kaçamaklarınızın ve unutulmaz çocukluk hatıralarınızın başrol oyuncusu olan dondurma, her bölgede kendine özel lezzetler sunuyor. Sizler için hazırladığımız içerikte, 5 şehrin en iyi 5 dondurmacısı maceramızın ilk durağı, büyülü atmosferi ve lezzetli dondurmalarıyla ünlü olan İstanbul olacak ve ardından başkent Ankara'nın gizli lezzetlerini keşfetmeye devam edeceğiz. Serin Ege rüzgarları ile İzmir’in farklı lezzetlerine uğradıktan sonra Antalya'nın güneşle kucaklaşacağımız anlarında dondurma keyfini süreceğiz ve Kahramanmaraş'ın tarih kokan sokaklarında lezzetli bir mola vereceğiz. Karşınızda 5 şehrin en iyi 5 dondurmacısı...

{ad:0}

İstanbul'un En Meşhur 5 Dondurmacısı

Gelin İstanbul yazının sıcaklarını dondurma ile serinleyerek karşılayalım! İstanbul'da yazın keyifli bir külah dondurmadan daha güzel ne olabilir ki? Şehrin sokaklarında dolaşırken, seyyar tezgahların veya şık artizan dondurmacılarının cazibesine kapılarak dondurma keşfine çıkmaya ne dersiniz? 

Lillo Gelato

Gerçek İtalyan dondurmasının sırlarını keşfetmek isteyenler için Lillo Gelato'nun tam bir efsane olduğunu söyleyebiliriz! Lillo Gelato'nun sırrı, gerçek meyvelerle yapılmasında saklı. İlk denemenizde meyvelerin gerçek tadının damadığınızdaki dansını hissedebilirsiniz. Bitter sorbet, ağızda eriyen harika bir lezzet sunarken, nektarinli dondurma sizi meyve bahçelerine götürecektir. Lillo Gelato vegan çeşitleri ile her müşterisini mutlu etmeyi önemsiyor. İstanbul’un farklı bölgelerinde bulunan şubeleriyle herkese kolay ulaşım sağlıyor. 

Lillo Gelato'ya Nasıl Gidilir?

İstanbul’un çoğu yerinde şubesi olan Lillo Gelato’ya bulunduğunuz konumdan minibüs, metro, marmaray ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Lillo Gelato hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. 

Yusdo: Dondurmacı Yaşar Usta

Dondurma ustası Hıfzı Yorgun'un öğrencisi olan, onunla birlikte dondurma zanaatını öğrenen Yaşar Usta, ustasının öğrettikleri ile Bostancı'da kendi yolculuğunu sürdürüyor. Gün geçtikçe ismi kulaktan kulağa yayılan Yaşar Usta’nın günümüzde Bostancı dışında on tane şubesi bulunuyor. Süt, meyve ve doğal malzemelerin birleşimi, Yusdo'nun dondurmalarının sırrını oluşturuyor. Ayrıca gluten hassasiyeti olanlara da özel dondurma çeşitleri sunan Yusdo, İstanbul’da dondurma sevenlerin vazgeçilmezi!

Yusdo: Dondurmacı Yaşar Usta'ya Nasıl Gidilir?

Meşhur Yusdo Dondurmacı’ya bulunduğunuz konumdan minibüs, metro, marmaray ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Dondurmacı Ali Usta

Moda'nın meşhur dondurmacısı Ali Usta, önünde oluşan uzun kuyrukları ile biliniyor. Moda'nın efsane dondurmacıları arasında bulunan Dondurmacı Ali Usta, geleneksel yapısı ile sizi samimi bir işletmeye davet ediyor. Bol porsiyonları ve taze meyveleriyle adeta bir dondurma sanatçısı olan Ali Usta'ya sabah 10:00'den gece 03:00'e kadar gece gündüz demeden uğrayabilirsiniz.

Dondurmacı Ali Usta'ya Nasıl Gidilir?

Kadıköy’de bulunan Dondurmacı Ali Usta’ya bulunduğunuz konumdan minibüs, metro, marmaray ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Dondurmacı Ali Usta hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. 

Büyükdere Dondurmacısı

Büyükdere ve Sarıyer'in vazgeçilmezleri arasında bulunan Büyükdere Dondurmacısı gizli formülleriyle sevenleri tarafından dolup taşıyor. Standart dondurmalardan vanilya, kakao, limon ve mevsime özel karadut ya da çilek gibi çeşitli dondurmalar yanında şaşırtıcı sürpriz tatlar ile de karşılaşabilirsiniz. İçinde gerçek meyve parçacıkları bulunan kavun ve şeftalili tatlarını deneyimlemelisiniz. 

Büyükdere Dondurmacısı'na Nasıl Gidilir?

Sarıyer’de bulunan Büyükdere Dondurmacısı’ na bulunduğunuz konumdan minibüs, metro, marmaray ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Büyükdere Dondurmacısı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. 

Cremeria Milano

Eğer İtalya'da dondurma yeme hayali kuruyorsanız Türkiye’de Cremeria Milano’yu ziyaret etmenizi öneririz. İtalyan dondurma çeşitlerinin cenneti bu muhteşem mekan, şehrin dört bir yanında 80 çeşit dondurma seçeneği ile tam da sizin aradığınız yer olabilir. Kadıköy'de gezerken bir mola vermek istiyorsanız veya Ataşehir’in sıcağında serinlemek isterseniz Cremeria Milano size kucak açmaya hazır! Ayrıca bu eşsiz tatları Arnavutköy, Beşiktaş ve Taksim şubelerinde de deneyimleyebilirsiniz. Sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar dondurma aşkınızı doyasıya yaşayabilirsiniz.

Cremeria Milano'ya Nasıl Gidilir?

Birçok yerde şubesi bulunan Cremeria Milano’ ya bulunduğunuz konumdan minibüs, metro, marmaray ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

{search:istanbul-otelleri,İstanbul Otelleri}

İstanbul oldukça büyük ve kozmopolit bir şehir. Dolayısıyla bu şehri gezmek isteyenlerin mutlaka bölgeleri önceden belirlemesi gerekiyor. İstanbul'da nereler gezilir ve neler yapılır tüm bunları öğrenmek için İstanbul Gezi Rehberi'ne göz atabilirsiniz.

Cremeria Milano hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. 

Ankara'nın En Meşhur 5 Dondurmacısı

Kışın soğuğuyla bilinen Ankara, memur şehri olarak bilinse de eğlencesi, kültürü ve doğası ile oldukça tercih edilen şehirlerimiz arasında bulunuyor. Yazın kuru bir sıcağı olsa da diğer şehirlere göre serinlemek için güzel bir tercih olabilir. Ve tabii ki yazın vazgeçilmezi olan dondurma Ankara’da da ününü koruyor. Yaz mevsiminde Ankara'ya gelenlerin adeta bir dondurma şölenine katılmış gibi hissedeceğine eminiz. Bu şehirde dondurmanın tadına doyamayacaksınız!

Meto Dondurma

Ankara'nın gözde dondurmacıları arasında yer alan Meto Dondurma, taptaze ve güvenilir lezzetleriyle birbirinden farklı çeşitleriyle sizi büyüleyebilir. Bu eşsiz mekanın müdavimlerinin sayısının da kanıtladığı gibi tam bir dondurma lezzet durağı olduğunu söyleyebiliriz. Aile sıcaklığını ve uzmanlığı harmanlayan Meto Dondurma’da yaz akşamlarında çocukluğunuza olan özlemi gidebilirsiniz. Meto Dondurma, özgün tatları, uyun fiyatları ve samimi işletmesi ile sizi bekliyor.

Meto Dondurma'ya Nasıl Gidilir?

Çankaya’da bulunan Meto Dondurma’ ya  bulunduğunuz konumdan minibüs, Ankaray, metro, otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Meto Dondurma hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. 

Hatun Pastanesi

Türkiye'nin en muhteşem on dondurmacısından biri olarak parlayan Hatun Pastanesi, zamanın eskitemediği lezzetlerle hala harikalar yaratmaya devam ediyor. Bu efsanevi pastanenin lezzeti dilden dile dolaşıyor ve her geçen gün daha da popüler hale geliyor. Özellikle müşterilerinin gözdesi limonlu dondurması ile bilinen Hatun Pastanesi’nde Alman pastasının yanında da dondurma deneyebilirsiniz.

Hatun Pastanesi'ne Nasıl Gidilir?

Çankaya’da bulunan Hatun Pastanesi’ne  bulunduğunuz konumdan minibüs, Ankaray, metro, otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hatun Pastanesi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. 

Sim Dondurma

Babadan oğula ustalığını aktaran Sim Dondurma, serinlemek isteyenlere adeta bir dondurma cenneti sunuyor! Günümüzde hala kendi ürettiği dondurmalarıyla bilinen Sim Dondurma, farklı çeşitte dondurmaları ve taptaze külahlarıyla adeta damağınızda şölen yaratıyor. Çeşitleri arasında parlayan yıldızı, "Tuttu Furiitti" adıyla isimlendirilen dondurma çeşidini kesinlikle denemelisiniz. Ayrıca, "Şirinler" adını verdikleri, rengarenk ve sevimli dondurmalarıyla çocukluğunuzu hatırlatan bir masalın içindeymiş gibi hissedeceksiniz. Ve tabii ki, unutulmaz bir tat arayışındaysanız, "Bademli" dondurmanın içindeki badem parçaları ile lezzetli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Sim Dondurma'ya Nasıl Gidilir?

Çankaya’da bulunan Sim Dondurma’ya bulunduğunuz konumdan minibüs, Ankaray, metro, otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Sim Dondurma hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. 

Roko Dondurma

Yugoslavya’da başlayan yolcuğu Ankara’ya kadar taşıyan Roko Dondurma’yı  yaz-kış demeden tercih edebilirsiniz. İşte size, bu dondurmacının en sevilen ve lezzet bombası dondurmaları: Yoğurtlu, karamelli, bademli, big babol ve gök mavisi! Hepsinin tadı dillere destan, hangisini seçeceğiniz konusunda kararsız kalabilirsiniz. Eğer rutinden sıkıldıysanız ve yeni tatlar arıyorsanız tarçınlı-incirli dondurma tam size göre olabilir! Roko Dondurma’nın farklılık arayanların kalbini çalacağına eminiz.

Roko Dondurma'ya Nasıl Gidilir?

Yenimahalle'de bulunan Roko Dondurma’ya bulunduğunuz konumdan minibüs, Ankaray, metro, otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Roko Dondurma hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. 

Akasya Dondurma

Akasya Dondurma, yıllardır tatlı bir başarı hikayesi yazıyor. Lezzetlerindeki istikrarla dillere destan bir dondurma deneyimi sunan Akasya Dondurma, cevizli, limonlu, vişneli ve nutellalı gibi sevilen çeşitleri ile sizi adeta tatlı dolu bir dünyanın içine davet ediyor. 

Akasya Dondurma'ya Nasıl Gidilir?

Keçiören'de bulunan Akasya Dondurma’ya bulunduğunuz konumdan minibüs, Ankaray, metro, otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Akasya Dondurma hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. 

{search:ankara-otelleri,Ankara Otelleri}

Başkenti gezmek; yeni yerler ve aktiviteleri görmek isteyenler Ankara Gezi Rehberi'ne bakabilirler.

İzmir'in En Meşhur 5 Dondurmacısı

Ankara'dan sonra bahsedeceğimiz bir başka şehir ise İzmir! Bu şehrin sımsıcak güneşi ve serin esintisi ile birlikte dondurma keyfi yapmak bir başka diyebiliriz. İzmir'in meşhur dondurmacılarını keşfetmeye hazır mısınız?

Dondurmaking

Birbirinden farklı dondurma çeşitleriyle göz kamaştıran Dondurmaking, İzmir'in vazgeçilmez adreslerinden biri!  Özellikle bal badem ve karadut dondurmaları için uzun kuyruklar görebilirsiniz. Vegan dondurma çeşitlerinin olduğunu ayrıca belirtmek isteriz.

Dondurmaking'e Nasıl Gidilir?

Gaziemir’de bulunan Dondurmaking’e bulunduğunuz konumdan minibüs, İZBAN, metro, tramvay,otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Dondurmaking hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. 

Reyhan Pastanesi

İzmir denilince aklınıza ilk Alsancak sokaklarının geldiğini biliyoruz. Eğlencesi, mağazaları, mekanları ile sürekli hayatın aktığı Alsancak’ta mola vermek için Reyhan Pastanesi’ni tercih edebilirsiniz. Reyhan Pastanesi bünyesinde birçok ürünü barındırsa da genelde lezzetli dondurmaları ile tercih ediliyor. Hem tatlı bir şey yemek istiyor hem de serinlemek istiyorsanız dondurmalı spesiyalleri de tercih edebilirsiniz. 

Reyhan Pastanesi'ne Nasıl Gidilir?

Konak’ta bulunan Reyhan Pastanesi’ne bulunduğunuz konumdan minibüs, İZBAN, metro, tramvay, otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Reyhan Pastanesi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

La Diva

Mutluluğunuzu tatlandırmak için buradayız diyen La Diva, özellikle Balçova tarafında yaşayan İzmirliler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Lezzetli dondurma çeşitlerinin yanında işletme sahiplerinin güler yüzlü hizmeti de eklenince uğrak mekanlardan biri haline gelmiş. Narlıdere, Urla ve Sahilevleri’nde şubeleri bulunan La Diva’nın dondurmalarını denemelisiniz.

La Diva'ya Nasıl Gidilir?

Narlıdere’de bulunan La Diva’ya bulunduğunuz konumdan minibüs, İZBAN, metro, tramvay,otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

La Diva hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Nazmi Usta

Eski Foça'nın şanslı sakinlerinden Nazmi Usta'yı tanımayan kalmamıştır. Bu sahil kasabasında dondurma denince akla gelen tek isim, kalabalıkların uğrak noktası Nazmi Usta! Ancak hemen söylemeliyiz ki dükkanın önünde uzayan kuyruk ile buradan dondurma kapmak kolay iş değil! Ama endişelenmeye gerek yok, çünkü bu çileye değeceğini söyleyebiliriz. Geleneksel lezzetlerden, egzotik kombinasyonlara kadar her zevke uygun dondurmayı burada bulabilirsiniz. Hem meyveli, hem çikolatalı, hem de o muhteşem fıstıklı dondurmaların hepsi burada sizleri bekliyor!

Nazmi Usta'ya Nasıl Gidilir?

İzmir’in sevilen ilçesi Foça’da bulunan Nazmi Usta Dondurma’ya İzmir merkezden minibüs veya bireysel aracınızla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Nazmi Usta hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Bravo Patisserie

Bostanlı semtinin vazgeçilmez adresi Bravo Patisserie! Tatlı çeşitleriyle her mevsim, her saat dolu olduğunu görebileceğiniz yerlerden biridir. Bunun üzerine bir de yazın sıcağında birbirinden farklı dondurma çeşitleri eklenince dışarıya taşan kuyruklar oluşuyor. Hiç denemediğiniz dondurma tatlarını burada deneyimleyebilir, dondurmanın serinliği ile bostanlı sahilinde keyifli bir yürüyüş yapabilirsiniz. 

Bravo Patisserie'e Nasıl Gidilir?

Bostanlı’da bulunan Bravo Patisserie’e bulunduğunuz konumdan minibüs, İZBAN, tramvay, otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bravo Patisserie hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

{search:izmir-otelleri,İzmir Otelleri}

İzmir'in tarihi noktaları; gezilecek yerleri, en güzel plajları ve daha fazlası İzmir Gezi Rehberi'nde...

Antalya'nın En Meşhur 5 Dondurmacısı

Yaz aylarında Antalya’nın sıcak havasını ve yüksek nem oranını bilmeyen yok! Dondurma keşfini sıcacık Antalya sokaklarında sürdürmek için sabırsızlanıyoruz. Bu sıcak havaya bir derman arıyorsanız aşağıda bahsettiğimiz 5 farklı mekanı gezi listenize ekleyebilirsiniz. 

Akdeniz Dondurma

Akdeniz Dondurma’nın Antalya'nın en köklü ve efsanevi dondurmacılarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Şehrin birçok ilçesinde tam 11 şubeyle hizmet veren Akdeniz Dondurma, gerçek bir dondurma imparatoru! Özellikle karamelli ve bisküvili dondurmalarının müthiş bir hayran kitlesi bulunan Akdeniz Dondurma’nın lezzetli dondurmalarını mutlaka deneyin.

Akdeniz Dondurma'ya Nasıl Gidilir?

Muratpaşa’da bulunan Akdeniz Dondurma’ya bulunduğunuz konumdan minibüs, tramvay,otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Akdeniz Dondurma hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Bella Gelateria / Konyaaltı

Antalya'da kaçırılmayacak deneyimlerinden biri de, Bella Gelateria'nın İtalyan dondurmasıyla tanışmak! Naneli ve nutellalı dondurmalarıyla efsaneleşen Bella Gelateria’nın sevimli iç dizaynına çocuklarınız bayılacak! 

Bella Gelateria / Konyaaltı'na Nasıl Gidilir?

Konyaaltı’nda bulunan Bella Gelateria’ya bulunduğunuz konumdan minibüs, tramvay,otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bella Gelateria hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Çılgın Dondurmacı / Lara

Özellikle turistlerin kalbini fetheden Çılgın Dondurmacı, eğlenceli sunumu ile Lara'nın gözdesi olmuş durumda. Nefis Kahramanmaraş dondurmalarının yoğun lezzetini hissettikten sonra dondurma ustalarının hünerlerine şapka çıkaracağınıza emin olabilirsiniz. Her dondurma siparişin bir şova dönüştüğü Çılgın Dondurmacı’da eğlenceyi ve lezzeti bir arada yaşayacaksınız.

Çılgın Dondurmacı / Lara'ya Nasıl Gidilir?

Lara’da bulunan Çılgın Dondurmacı’ya bulunduğunuz konumdan minibüs, tramvay,otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Çılgın Dondurmacı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Dondurma Dükkanı

Dondurma Dükkânı, muhteşem 80’den fazla farklı dondurma seçeneğiyle müşterilerini büyülüyor! Burada dondurma denince akla gelen o sıradan tatlar yok, sadece saf meyveler ve en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen eşsiz lezzetler var. 

Dondurma Dükkanı'na Nasıl Gidilir?

Muratpaşa’da bulunan Dondurma Dükkanı’na bulunduğunuz konumdan minibüs, tramvay,otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Dondurma Dükkanı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Nur Pastaneleri

Nur Pastaneleri'nin kökleri, 1923 yılında dünyaya gelen Muharrem Karateke tarafından atıldı. O zamanlar dondurma serüveni, 1955 yılında, herkesin dilinde tatlı bir ezgiyle başladı. Ve tabii ki, o ezgi, "Nur Dondurması" ile birlikte yankılandı. Hala aynı lezzet kalitesi ile devam eden Nur Pastaneleri'nin imza ürünlerinden biri olan yanık nur dondurmasını deneyimlemelisiniz.

Nur Pastaneleri'ne Nasıl Gidilir?

Kültür’de bulunan Nur Pastaneleri’ne bulunduğunuz konumdan minibüs, tramvay,otobüs gibi ulaşım araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Nur Pastanesi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

{search:antalya-otelleri,Antalya Otelleri}

Antalya'nın turistlik bölgeleri, yeşil ile mavinin buluştuğu noktaları ve tarihi yerlerini merak edenler Antalya Gezi Rehberi üzerinden detaylı bilgilere erişebilirler. 

Kahramanmaraş'ın En Meşhur 5 Dondurmacısı

Antalya'nın güneşli kumsallarından ayrılıp, dondurma maceramıza bir sonraki durakla devam ediyoruz. Kahramanmaraş, dünyaca ünlü Maraş dondurmasının memleketi olarak biliniyor. Burada dondurma yemek keyiften çok aşka dönüşebilir. 

Mado Dondurma

Ülkenin her yerinde şubeleri ile bilinen Mado, Kahramanmaraş’ın enleri arasında bulunuyor. Sadece dondurmalarının lezzetini denemek için şehir dışından gelen tatilciler var diyebiliriz. Yöresel dondurmanın en lezzetlisini sunan Mado Dondurma’nın fiyatları biraz pahalı olsa da denemeye değer.

Mado Dondurma'ya Nasıl Gidilir?

Mado Dondurma’ya bulunduğunuz konumdan dolmuş, belediye otobüsü gibi ulaşım araçları kullanarak veya bireysel aracınızla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Mado Dondurma hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Akdo Dondurma

Keçi sütünden yapılan gerçek Kahramanmaraş dondurmasının keyfini çıkarmak için Akdo Dondurma’yı tercih edebilirsiniz. Tatlı çeşitlerinin yanında en çok dondurması ile tercih edilen Akdo Dondurma, size standart dondurma kavramını unutturacak.

Akdo Dondurma'ya Nasıl Gidilir?

Akdo Dondurma’ya bulunduğunuz konumdan dolmuş, belediye otobüsü gibi ulaşım araçları kullanarak veya bireysel aracınızla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Akdo Dondurma hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Kervan Pastaneleri

Çorbadan kahvaltıya, yemekten tatlıya birçok ürünün hizmetini sunan Kervan Pastaneleri en çok lezzetli dondurmaları için tercih ediliyor. Keçi sütüyle ünlü Maraş dondurmasını bir de burada deneyin.

Kervan Pastaneleri'ne Nasıl Gidilir?

Kervan Pastaneleri’ne bulunduğunuz konumdan dolmuş, belediye otobüsü gibi ulaşım araçları kullanarak veya bireysel aracınızla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kervan Pastanesi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Yaşar Pastanesi

Yaşar Pastanesi, yöreye özgü harika malzemelerle yapılan efsanevi Maraş dondurmasının değil, aynı zamanda bölge kültürünün ve lezzetlerinin canlı bir temsilcisi! İçeriye adım attığınızda kendinizi adeta bir zaman tünelinde hissedebilirsiniz. Antika eşyalar, duvarları süsleyen ziyaretçi fotoğrafları ve eski anılar, adeta geçmişle bugünü kucaklayan bir müze atmosferi yaratıyor. Dondurma lezzetinin ötesinde bir deneyim için Yaşar Pastanesi’ni tercih edebilirsiniz.

Yaşar Pastanesi'ne Nasıl Gidilir?

Yaşar Pastanesi’ne bulunduğunuz konumdan dolmuş, belediye otobüsü gibi ulaşım araçları kullanarak veya bireysel aracınızla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yaşar Pastanesi hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Karpedo Dondurma

Karpedo Dondurma, şehrin tam kalbindeki merkezi konumuyla adeta bir dondurma merkezi!  Özellikle, İtalyan stili mavi renkli ve meyve tanecikleriyle zenginleştirilmiş dondurmalarından bir kap alıp yürüyüş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. 

Karpedo Dondurma'ya Nasıl Gidilir?

Karpedo Dondurma’ya bulunduğunuz konumdan dolmuş, belediye otobüsü gibi ulaşım araçları kullanarak veya bireysel aracınızla ziyaret edebilirsiniz.

Karpedo Dondurma hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

{search:kahramanmaras-otelleri,Kahramanmaraş Otelleri}

Kahramanmaraş'ın kültür noktaları gezip görmek ve yapılacakları öğrenmek isteyenler Kahramanmaraş Gezi Rehberi'ne göz atabilirler.