Necla Aygün - 23 Ağustos 2019, Cuma 12:48
17-08 / 24-08 2019 tarihleri arasında İçmeler Casablanca'da çok güzel bir tatil yaptık. Otelin konumu, ortam, personel, yemekler, temizlik v.s. tatilde acaba diyeceğimiz her konuda çok memnun kaldık. Teşekkürler Casablanca ailesi.
Cihan - 9 Ağustos 2017, Çarsamba 20:48
07.08.2017 tarihinde giriş yaptık. Oda iyi, personel iyi ama yemekler, kahvaltı inanılmaz kötü. Paranızla rezil olma tabirini burada yaşıyorsunuz ve plajda yer bulamıyorsunuz. Halen konaklıyoruz para verdiğimiz için, yetkililere şikayetlerimizi bildirmemize rağmen hiçbir umursama yok. Kısacası tercihinizi başka yerlerden yapmanızı tavsiye ederim. Yıl 52 hafta ve 1 hafta izniniz var, rezil olmasın.
Atanur Çakıcı - 8 Eylül 2016, Perşembe 09:59
Dört gün eşimle kaldık. Temizliği, sakinliği, ilkeli ve güler yüzlü personeliyle unutamayacağımız bit tatil yaşadık. Şiddetle tavsiye ederiz.
GS Ferhan I - 10 Ağustos 2013, Cumartesi 11:53
Samimi, doğal bir ruha sahpi, mimarisi müthiş bir otel. Çok sevdim ve tekrar gideceğimden eminim!
Ozan T - 3 Ağustos 2012, Cuma 17:51
Her şey mükemmel. Mutlu olarak ayrıldığım ender mekanlardan. Her yıl gelebileceğim tatil mekanlarım arasında yer aldı artık.
Mete U - 18 Ağustos 2011, Perşembe 18:53
Otel mimarisi süper, kahvaltı sade ama malzemeler lezzetli. Serviste sorun yok. Butik otel de İçmeler'in en iyilerinden. Tavsiye edilir.
- tarihleri arasında geçerli gecelik en uygun ortalama oda fiyatı.
Yukarıdaki fiyatlar bilgilendirme amaçlıdır. Tesiste veya operatörde değişiklik gösterebilir.
6 Kullanıcı Yorumu