Seyahatsever Çiftlere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Seyahatsever Çiftlere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Paylaş
Merve Aygün Engin  
Eklenme: 03 Şubat 2022
 • Son Güncellenme: 25 Ocak 2024
Seyahatsever Çiftlere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer Günü geldiğinde herkes bir hediye alma telaşına düşer. Kimi sevgilisine, kimi eşine, kimi ailesine onları mutlu edecek, içlerini ısıtacak küçük hediyeler alır. En çok tercih edilen hediyeler kırmızı gül ve mücevher olsa da, sevdiklerinizin kalbini fethedebilecek daha pek çok hediye seçenekleri bulunuyor. Evde vakit geçirmeyi sevenler için fincan ve kupalar, ofiste çalışanlar için kalemlik ya da kalem, yürümeyi sevenler için spor kıyafetleri... Bu liste uzar gider elbette. Peki ama ya seyahatsever bir sevgilimiz varsa? Ona nasıl bir hediye alacağız? İşte biz de sizler için seyahat etmeyi seven sevdikleriniz için Sevgililer Günü tatil önerileri ve hediye seçeneklerini sıraladık.

{ad:0}

Bu yazıda, seyahat tutkunu çiftler için Sevgililer Günü’nde verebileceğiniz en özel ve unutulmaz hediyeleri keşfedeceğiz. Ruhlarını dolaşmaya çağıran bu hediyeler, onlara dünyanın her köşesinde sevginizin bir parçasını taşıma imkanı sunacak. Böylece, her yeni macera onlara sizinle geçirdikleri güzel anları hatırlatacak. Haydi, seyahatsever sevgilinize verebileceğiniz en yaratıcı ve romantik hediyeleri keşfetmeye başlayalım!

  • Uçak bileti
  • SPA ve masaj
  • Yat gezisi
  • Pasaport kılıfı
  • Kayak tatili
  • Yamaç paraşütü
  • Rüzgar sörfü kursu
  • Opera bileti

Uçak Bileti

Seyahatsever Çiftlere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Bir gezgini en çok mutlu edecek şey kesinlikle hediye olarak alınmış uçak biletidir, sizce de öyle değil mi? Türkiye ya da yurt dışına alınmış bir hafta sonu bileti seyahat tutkunu sevdiklerinizi çok mutlu edecek. Bir de bu uçak bileti sevdiğiniz kişinin en çok görmek istediği yerse, o zaman bu mutluluk ikiye katlanacaktır. Bunun için 14 Şubat tatil paketleri seçeneklerini de inceleyebilir, uçak biletine ek olarak sevgilinize tur da hediye edebilirsiniz. Seyahatinizi oluşturmada ilham olması için Keşif Rehberi’nden Sevgili İle Gezilecek Yerler yazısına bakabilirsiniz!

SPA ve Masaj

Seyahatsever Çiftlere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Türkiye kaplıca ve termal otel açısından çok zengin bir ülke. Hal böyle olunca da Afyon’dan Bursa’ya kadar pek çok şehirde yer alan ve her bütçeye uygun olan termal oteller, özellikle kışın soğuk günlerinde keyifli bir masaj ve spa deneyimi sunuyor. Sevdiklerinize hem seyahat edebilecekleri hem de termal keyfi yapabilecekleri bir hediye vermeniz onları mutlu etmeye yetecek ve Sevgilier Günü termal otelde bir başka güzel olacak. En iyi oteli en uygun fiyattan karşılaştırmak için Nerdekal.com’un listelediği Termal Oteller listesine bakabilirsiniz!

{search:SPA-oteller,SPA Otelleri}

Yat Gezisi

Seyahatsever Çiftlere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

İstanbul Boğazı’nda sevgilinize romantik bir hediye sunmak ister miydiniz? İstanbul’da yer alan pek çok firma kişiye özel yat kiralama hizmeti veriyor. Siz de sevgilinize unutulmaz bir hediye vermek isterseniz baş başa Boğaz turu ya da Adalar turu yapabilir, harika bir Sevgililer Günü geçirebilirsiniz. İstanbul’un silueti bu özel güne kesinlikle çok yakışıyor. İstanbul’un ve diğer şehirlerde yakın tekneleri öğrenmek için Neredekal.com’dan Tekne Seçkisi yazısına bakabilirsiniz!

Pasaport Kılıfı

Seyahatsever Çiftlere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Kişiye özel pasaport kılıfları insana kendini elbette ki çok özel hissettiriyor. Gezgin sevgiliniz için kılıfın üzerine uçak ya fotoğraf makinesi çizimleri yaptırabilir, isim yazdırabilir ya da dünya haritalı kılıflardan alabilirsiniz. Gezmeyi seven herkesin çok beğeneceği bu pasaport kılıfları seyahatlerde baş tacı oluyor.

Kayak Tatili

Seyahatsever Çiftlere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer Günü’nün kış mevsimine denk gelmesiyle, bu özel günde kayak hediyesi almak hiç de fena fikir olmayabilir, ne dersiniz.? Erciyes, Uludağ, Palandöken, Kartepe gibi Türkiye’nin pek çok bölgesinde kayak deneyimi yaşayabileceğiniz tesislere göz atabilir, sevdiklerinizle dağ otellerinde romantik anlara şahit olabilirsiniz. Sevgililer Günü otel fiyatları normal sezona göre biraz pahalı olsa da, bu romantik deneyim için bütçeyi aşmaya değer. En iyi kayak otelleri öğrenmek için Neredekal.com’un listelediği Kayak Otelleri sayfasına bakabilirsiniz!

Yamaç Paraşütü

Seyahatsever Çiftlere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Ülkemiz yamaç paraşütü anlamında pek çok seçeneğe sahip. Tekirdağ’dan Fethiye’ye kadar pek çok noktada yamaç paraşütü yapılabiliyor. 14 Şubat için seyahat etmeyi ve macera dolu anlar yaşamayı seven sevgilinize bu tarz bir hediye alabilir, macera ve heyecan dolu bir gün geçirebilirsiniz. Gökyüzünde sevginizi haykırmak kesinlikle unutulmaz bir anı olacak! Yamaç paraşütü yapmaya nereye gidilir öğrenme için Keşif Rehberi’nden Türkiye’deki Yamaç Paraşütü Rotaları yazısına bakabilirsiniz!

Rüzgar Sörfü Kursu

Seyahatsever Çiftlere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Rüzgar sörfü denilince ilk akla gelen yerlerden olan Çeşme Alaçatı, bu anlamda pek çok seçenek sunuyor. Daha çok Haziran-Ekim aylarında yapılan rüzgar sörfü, bu spora merak duyanlar ve Çeşme’nin güzel atmosferinde vakit geçirmek isteyenler için unutulmaz bir hediye sunuyor. Sevgililer Günü Çeşme otelleri, bu eşsiz ambiyansa başka bir hava katıyor. Türkiye’deki rüzgar sörfü öğrenmek isteyenlere özel 8 Sörf Rotası yazısına bakabilirsiniz!

{search:fethiye-otelleri,Fethiye Otelleri}

Opera Bileti

Seyahatsever Çiftlere Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Hem standartlardan uzak farklı bir aktivite hem de yeni bir deneyim için opera tercih edebilirsiniz. Operaya gitmek, sevgilinizle geçireceğiniz romantik ve kültürel bir akşam için gayet güzel bir fırsat. 

Sevgililer Günü vesilesiyle seyahat etmeyi, yeni rotalar görmeyi, keşifler yapmayı seven yakınlarınıza alabileceğiniz bu hediyeler, onları daha da mutlu edecek ve bu özel günde çok güzel bir kutlama yapmanızı sağlayacak. Birlikte gittiğiniz rotalarda baş başa olmak ve sevdiğinizin tutkusuna eşlik etmek, bu hediyelerle birlikte ona olan aşkınızı gün yüzüne çıkarmanıza olanak verecek. Partnerinizle konaklayabileceğiniz en iyi otelleri öğrenmek için Romantik Oteler listesine bakabilirsiniz. 

Benzer Yazılar