Odada Termal Havuz Olan Oteller

Odada Termal Havuz Olan Oteller

Paylaş
Seyhan Ahen  
Eklenme: 31 Ekim 2022
 • Son Güncellenme: 19 Şubat 2024
Odada Termal Havuz Olan Oteller

Hepimizin merakla beklediği kış ayları, kendimizi kaynak suların sıcaklığına bırakabileceğimiz bir mevsim. Yer altından gelen şifa dolu termal suların insan vücudundaki etkisi hayranlık uyandırabiliyor. Hayatınıızın sıcacık anlarını paylaşabileceğiniz termal özellikli havuzlar ve insan vücuduna sağlıklı bir dokunuş bırakan yer altı suları için keşfedilecek rotalar bu kış mevsiminde odak noktanız olmalı. Keşif rotasını Marmara'dan başlatırsak, Ege bölgesindeki termal kuşağın yaygın olduğu, sıcak suların her sene yeniden sağlık taşıdığı bu bölgeler; özellikle huzurun yeniden tanımlandığı ‘’odada termal havuz’’ sistemi olan tesislerin keyfini çıkarmanızı öneriyoruz. Özel olarak ayrılmış termal havuzlar ile hem keyifli hem de sağlık dolu anları paylaşabilir, Türkiye’nin eşsiz doğal güzelliğini sunan termal otellerde konaklayabilirsiniz. Kış aylarının vazgeçilmez tatillerinden kaplıca konaklamalarında ‘’odada termal havuz’’ hizmetleri ile listemizi Karadeniz, Marmara ve Ege bölgesindeki termal otellere çeviriyoruz.

{ad:0}

Esila Termal Otel & Spa / Yalova

Odada Termal Havuz Olan Oteller

Marmara bölgesinde ilk akla gelen termal noktalardan biri olan Yalova, kaplıcalar ile anılan ve ismini farklı tarzdaki termal tesislerle duyuran bir ilimiz. Bu tesis odada bulunan kaplıcanın tüm sıcaklığını içeren termal jakuziler ile tatilin keyfini çıkarabileceğiniz imkanlara sahip. Denize yakınlığı ve havalimanı ulaşım servisi sunan otelde, yer altı sularının keyfini çıkarabilirsiniz. Yalova Esila Termal Otel & Spa sayfasından otele dair tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Yalova termal otelleri ile ilgili daha fazla tesis incelemek içinse Yalova Termal Otelleri sayfasına bakabilirsiniz.

{product:26371}

Garden Termal Otel / Bolu

Odasında Termal Havuz Olan Oteller

Konumu ile Marmara bölgesinde yer alan, yemyeşil bir doğa ile göz kamaştıran Bolu’da yer alan ve termal tesis olarak hizmet veren Garden Termal Otel’de tatilinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Milli parklara olan yakınlığı ve doğa yürüyüşlerine elverişli konumu ile doğa içerisinde huzurlu ve şifalı bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Bungalov ve odaların içinde bulunan kişiye özel termal havuzlarda şifalanıp, vaktinizi geçirebilirsiniz. Bolu Garden Termal Otel sayfasından oteli inceleyebilirsiniz. Bolu termal otelleri ile ilgili daha fazla tesis incelemek içinse Bolu Termal Otelleri sayfasına bakabilirsiniz.

{product:21663}

Formback Termal Otel / Bursa

Odada Termal Havuz Olan Oteller

Marmara denizine komşu olan ve otantik yerleşkesi ile bilinen Bursa, çoğu kez termal otel anlayışına öncülük eden dizaynlara ve antik mimariye sahip olan dokusu ile termal turizmde ön planda olan bir ilimiz. Formback Termal Otel ile hem tarihi dokuyu hem de modern yapıyı bir arada bulabilecek, kişiye özel şifa merkezleri ile hem aileniz hem de kendiniz keyifli bir vakit geçirebilirsiniz. Bursa’nın şifalı suyunu kullanan tesiste birçok hizmeti bir arada bulmanız mümkün. Daha fazla bilgi için Bursa Formback Termal Otel sayfasına göz atabilirsiniz. Bursa termal otelleri ile ilgili daha fazla tesis incelemek içinse Bursa Termal Otelleri sayfasına bakabilirsiniz.

{product:15446}

Kaya İzmir Thermal Convention / İzmir

Odasında Termal Havuzu Olan Oteller

Geniş yamaçlı bir körfezin iç kısmında yer alan otel, konumu ile Balçova Terapi Ormanında yer almakta. Çalışan kadrosu ile mutluluğun hissedildiği otelde, İzmir’in yer altı suları da bulunuyor. Kaplıca etkisinin hissedildiği modern dokunuşlu, kişiye özel odalardaki termal havuzlar ile tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Balçova’nın sunduğu doğa güzelliklere erişebileceğiniz otelin yanı başında teleferik tesisini kullanarak, İzmir’in eşsiz manzarasına tanık olabilirsiniz. Rezervasyon için İzmir Kaya İzmir Thermal Convention sayfasına bakabilirsiniz.

{product:3747}

Balçova Termal Otel / İzmir

Odada Termal Havuz Olan Oteller

Ege bölgesinin incisi olan, tatil için oldukça elverişli ve ılıman denizi ile göz kamaştıran İzmir’de kaplıca hizmeti veren oteller oldukça fazla. Yazın büyüsünü çıkarmanın en iyi yolu kaydıraktan serinleten sulara dalmak iken kış mevsiminde Balçova’da bulunan Balçova Termal Otel ile şifanın büyüsünü ve teleferik merkezi ile İzmir manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Otelde odalarda termal havuz hizmeti ile hem sağlıklı hem de rahatlatıcı bir tatil yaşayabilirsiniz. Tesis ile detaylı bilgiye İzmir Balçova Termal Otel sayfasından ulaşabilirsiniz. İzmir termal otelleri ile ilgili daha fazla tesis incelemek içinse İzmir Termal Otelleri sayfasına bakabilirsiniz.

{product:2644}

Aforia Thermal / Afyon

Odasında Termal Havuzu Olan Oteller

Ege bölgesinin termal otelleri ile ünlü Afyon ilimizde yer alan, Aforia Thermal odada termal havuz hizmeti ile hem sıcak hem de dinlendirici etki bırakacak bir tatil keyfi vadediyor. Kaliteli bir hizmet veren tesiste, odalarda korunaklı havuz bulmak mümkün. Çevresinde göze çarpan muhteşem doğası sayesinde bu otelde konaklamak, doğanın sunduğu yer altı kaynakları sayesinde katbekat artıyor. Detaylı bilgi için Afyon Aforia Thermal sayfasına göz atabilirsiniz.

{product:39641}

Başaranlar Termal / Afyon

Odasında Termal Havuzu Olan Oteller

Geceleyin göze çarpan renkleri ve sunduğu hizmetler ile helal oteller listesinde yer alan Başaranlar Termal, imkanlarını geniş bir yapıda sunuyor. Eski usul hamam konsepti yanında, özel havuzlu termal bölümleri ile de hizmet veren otel, Afyon Termal Oteller kategorisinde ziyaretçilerin vazgeçilmezleri arasında. Tesisle ilgili detaylı bilgiye Afyon Başaranlar Termal sayfasından ulaşabilirsiniz.

{product:18512}

Dündar Termal Villa Otel / Afyon

Odada Termal Havuz Olan Oteller

Rotamızda bu sefer Afyon’un Termal Villaları var. Dündar Termal Villa içerisinde özel olarak dizayn edilen termal havuz sayesinde ziyaretçilere ayrılan özel alanda şifalanabilir, rahat ve konforlu bir termal deneyimi ailecek bu tesiste yaşayabilirsiniz. Daha özel ve kendine ait bir alanda termal tatil yaşamak isteyenler Afyon Dündar Termal Villa Otel sayfasını inceleyerek, tesisin olanaklarına bakabilirler.

{product:2607}

İkbal Termal Otel & Spa / Afyon

Odasında Termal Havuz Olan Oteller

Yenilikçi tesis yapısı ile ziyaretçilerini karşılayan İkbal Termal Otel huzur, konfor, sağlık ve hizmet kalitesini en üst noktada yıllardır tutuyor. Otel bünyesinde bulunan Spa merkezi ile faaliyetlerini sürdürürken, kişiye özel odalarda hazırlanmış kil ve termal havuz ile Afyon’un meşhur termal sularının keyfini çıkarmanızı da sağlıyor. Afyon İkbal Termal Otel & Spa sayfasını inceleyerek, tesise rezervasyon yapabilirsiniz. Afyon termal otelleri ile ilgili daha fazla tesis incelemek içinse Afyonkarahisar Termal Otelleri sayfasına bakabilirsiniz.

{product:1484}

Pam Termal Otel / Denizli

Odasında Termal Havuzu Olan Oteller

Yemyeşil doğa içerisinde yer alan Pam Termal Otel, termal otel kategorisindeki tüm özellikleri barındırmakta. Aynı zamanda Pamukkale’nin kaplıcaları etrafında yer alan tesis, konum itibariyle keyifli vakit geçirebileceğiniz aynı zamanda doğal oluşumların etkileyici yapısını da gözlemleyebileceğiniz özellikte bir tesis. Kaliteli vakit geçirebileceğiniz otelde bulunan Tıp Merkezi sayesinde şifa bulabilir, tesisin modern yapısı ve suit odalarında bulunan odada termal havuz hizmeti ile tatilinizi keyifli ve huzurlu olarak geçirebilirsiniz. Detaylı bilgi ve rezervasyon için Denizli Pam Termal Otel sayfasına bakabilirsiniz.

{product:1556}

Adramis Termal Otel / Balıkesir

Odasında Termal Havuzu Olan Oteller

Değirmen Boğazı’ndaki meşhur tabiat parkı ile gelenleri temiz havası ile karşılayan Balıkesir, aynı zamanda yer altı kaynaklarına da ev sahipliği yapması ile bilinmekte. Termal suların ev sahipliğini yaptığı otellerden birisi de Adramis Termal Otel. Sağladığı hizmetler sayesinde şifa bulacağınız bu otel konum itibari ile Edremit merkezine oldukça yakın bir mesafede bulunuyor. Otel imkanları arasında Spa merkezi ile hayatın stresinden kurtulabileceğiniz, odada termal havuz ile vücudunuzu rahatlatabileceğiniz hizmetler tesis bünyesinde bulunmakta. Ailecek veya bireysel ziyaretlerinizde size eksiksiz bir konfor sunacak olan bu tesis Balıkesir’in eşsiz termal otelleri listesinde oldukça popüler. Tesis detaylarına Balıkesir Adramis Termal Otel sayfasından bakabilirsiniz.

{product:1496}

Adrina Termal Health & Spa Otel / Balıkesir

Odada Termal Havuz Olan Oteller

Ege Denizi ile komşu olan Adrina Termal Oteli göz kamaştıran yapısı ve titizlik içeren hatları ile Balıkesir’in en popüler termal otelleri arasında. Hizmet kalitesini sabit tutan otele kolay ulaşım sağlamak mümkün. Geniş bir bahçe, şık bir lobi, güler yüzlü personeli ile misafirlerine unutulmaz bir termal deneyim sunan otel, odalarda termal havuz hizmeti nedeniyle oldukça tercih edilmekte. Restoranında sunduğu geniş ve lezzetli menüsü sayesinde uzun soluklu kalmak isteyeceğiniz oteller arasında, Balıkesir Adrina Termal Health & Spa Otel. Balıkesir termal otelleri ile ilgili daha fazla tesis incelemek içinse Balıkesir Termal Otelleri sayfasına bakabilirsiniz.

{product:1860}

Spa Hotel Colossae Thermal / Denizli

Odada Termal Havuz Olan Oteller

Dünyanın en gözde turizm merkezlerinden biri olan Pamukkale’de yok yok! Antik Havuz, Hierapolis Antik Kenti ve meşhur Pamukkale Travertenleri… Antik çağlardan bu yana yer altı kaynakları nedeniyle oluşan ve bembeyaz örtüsü ile göz kamaştıran travertenler, Pamukkale’nin görülmesi gereken noktalarından. Pamukkale’nin Kırmızı Su tabiat alanı yakınlarında olan Termal Colossae hemen Spa merkezinin yanı başında bulunuyor. Otelin iç mimarisinde yer alan modern dokunuşların yanı sıra, doğal yer altı kaynaklarından alınan şifalı sular, odalarda özel havuzlarda sunularak, kış aylarında sıcacık bir termal keyif sunmakta. Denizli Spa Hotel Colossae Thermal sayfasına göz atabilirsiniz. Denizli termal otelleri ile ilgili daha fazla tesis incelemek içinse Denizli Termal Otelleri sayfasına bakabilirsiniz.

{product:1558}