Sahil Kenarında Gidebileceğiniz Bütçe Dostu Kamp Alanları

Sahil Kenarında Gidebileceğiniz Bütçe Dostu Kamp Alanları

Paylaş
Bengi Alkaya  
Eklenme: 13 Ağustos 2018
 • Son Güncellenme: 19 Şubat 2024
Sahil Kenarında Gidebileceğiniz Bütçe Dostu Kamp Alanları

Pek çoğumuzun içinde olan doğaya koşma isteği, özellikle tatile ihtiyaç duyduğumuz anlarda daha çok hissediliyor. Ne kadar şanslıyız ki doğal güzellikler bakımından oldukça zengin bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu sayede fırsatını bulduğumuz anda şehir yaşamından uzaklaşıp doğanın sesine daha çok kulak verebiliyoruz. Üstelik çoğu zaman bu seyahat diğer alternatiflere göre çok daha uygun bütçeli olabiliyor. Bu yaz için hala tatil planlarınızı yapamadıysanız ve otellerin çoğu dolu ya da bütçenizin bir hayli üzerindeyse kamp yapmaya ne dersiniz? Deniz kenarı kamp alternatifleri açısından geniş bir seçenek sunan ülkemizde gidebileceğiniz pek çok rota bulunuyor. Bütçe dostu deniz kenarı kamp alanları arayanlar için harika bir seçki hazırladık.

{ad:0}

Deniz Çadır Kamp / Bademli Köyü

bademli deniz kamp

Bademli Köyü kamp alanı seçeneklerinin başında Deniz Çadır Kamp yer alıyor. Bademli Köyü Dikili'ye 10 km mesafede bulunan ve ülkemizin az bilinen güzelliklerinden biri. Denizin yanı başında konumlanan, zeytin ve çam ağaçlarına adeta sırtını yaslayan bu köyün denizi, kumsalı ve doğası herkesi kendine hayran bırakıyor. Deniz Çadır Kamp bünyesinde sezon boyunca hem ekonomik hem de konforlu bir deniz kampı yapabilirsiniz. Kamp alanına kendi çadırınızı götürebileceğiniz gibi tesiste bulunan yerleşik çadırlardan da faydalanmanız mümkün. Alanın büfe, buzdolabı, duş, aydınlatma, elektrik, otopark gibi olanaklarının olduğunu belirtmekte fayda var.

{search:bademli-koyu-otelleri,Bademli Köyü Otelleri}

Akyaka Kamp / Akyaka

akyaka kamp

Deniz kenarında kamp yapmak ve aynı zamanda sessizliği dinlemek istiyorsanız Akyaka Kamp tam size göre. Muğla'ya bağlı bir turizm cenneti olan Akyaka, özellikle sessiz ve sakin bir kamp deneyimi arayanlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Akyaka Kamp ziyaretçilerine bu cennet içerisinde orman kampı ve doğa içinde konumlanan evlerde konaklama imkanı sunuyor. Tesis kendi konaklama birimlerine sahip olmakla birlikte ziyaretçilerine çadır ve karavan temini yapmıyor. Bu sebeple kendi çadırınız ve karavanınızı götürmelisiniz. Yola çıkmadan önce tesisi arayarak yer bilgisi alabilirsiniz.

{search:akyaka-gokova-otelleri,Akyaka Gökova Otelleri}

Hızır Kamp / Kaz Dağı

kaz dağı hızır kamp

Oksijen deyince ilk aklımıza gelen yerlerden biri elbette Kaz Dağları. Hızır Kamp, Kaz Dağları içerisinde muhteşem doğayla bütünleşmenizi sağlayacak harika bir alternatif. Burası Kaz Dağı Milli Parkı sınırlarına yürüme mesafesinde konaklama imkanı sunuyor. Hızır Kamp alanı içerisinden Zeytinli Çayı geçiyor. Burada buz gibi sularda yüzebilir ve muhteşem bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kaz Dağları Hızır Kamp bünyesinde konaklamak için kendi çadırınızı getirebilir ya da ağaç, taş ve ahşap evleri tercih edebilirsiniz.

{search:kazdaglari-otelleri,Kazdağları Otelleri}

Olympos Mocamp / Kaş

olimpos mocamp

Akdeniz'in keyifli duraklarından biri olan Kaş, yaz boyunca yerli ve yabancı turistler tarafından sıklıkla ziyaret ediliyor. Kaş – Kalkan yolu üzerinde yer alan Olympos Mocamp da denizin yanı başında konumlanmış harika bir kamp alanı olarak karşınıza çıkıyor. Deniz kenarı kamp yerleri arayan ziyaretçiler için burası harika bir alternatif. Ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarının ön planda tutulduğu kamp alanında duş, tuvalet, mutfak, buzdolabı, çamaşırhane, elektrik ve plaj alanı mevcut. Tesiste bungalov konaklaması tercih edebilir ya da kendi karavanınızla tatil yapabilirsiniz.

{search:kas-otelleri,Kaş Otelleri}

Bozcaada Camping / Bozcaada

bozcaada camping

Ada havasını solumanın ve kendine özgü o berrak denizinde yüzmenin bambaşka bir keyif verdiği Bozcaada favori tatil duraklarından biri. Adada aparttan pansiyona, butik otelden,beş yıldızlı otele kadar pek çok konaklama seçeneği mevcut. Geniş konaklama seçeneklerine rağmen bölgenin doğasının kampçılar için tam anlamıyla biçilmiş bir kaftan olduğunu söyleyebiliriz.Denize yalnızca 200 m yürüme mesafesinde konumlanan Bozcaada Camping’de konaklayabilir ya da çadır kampı yapabilirsiniz. Tuvalet, duş, buzdolabı, büfe, mutfak ve otopark gibi olanaklar bulunan alanda çadır kiralayabileceğiniz gibi kendi çadırınızı da götürebilirsiniz.

{search:bozcaada-otelleri,Bozcaada Otelleri}

Cennet Kamping / Fethiye

cennet kamping

Fethiye deniz kenarı kamp yerleri ile doğa tutkunlarına harika bir seçenek sunuyor. Bölgenin eşsiz güzellikteki koylarından biri olan Cennet Koyu'nda hizmet veren ve denize yalnızca 150 metre gibi kısa bir yürüme mesafesinde yer alan Cennet Kamping, doğayla iç içe unutulmaz bir deniz kampi deneyimi yaşatıyor. Tesiste sabah ve akşam yemeklerinin yanı sıra çadırlar da fiyata dahil. Ayrıca alanda duş, tuvalet ve yiyecek ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz olanaklar da yer alıyor. Konaklamanız sırasında çam ve zeytin ağaçlarının arasında yılın tüm stresini geride bırakabilirsiniz.

{search:fethiye-otelleri,Fethiye Otelleri}

Aktur Camping / Datça

datça aktur camping

Doğayla iç içe ve huzurlu bir kamp tatili yapabileceğiniz deniz kenarı çadır kamp alanları arıyorsanız Datça tam size göre. Akbük Camping, Datça ve Marmaris arasında yer alan ve muhteşem bir kamp deneyimi sunan eşsiz konumlardan biri. Buradaki kamp alanı aynı zamanda bir sitenin tesisi olduğu için bilinen pek çok kamp alanına kıyasla daha fazla aktivite seçeneği sunuyor. Akbük Camping bünyesinde çadır ve karavan alanlarının yanı sıra çeşitli konaklama seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz.

{search:datca-otelleri,Datça Otelleri}

Gargara Doğal Tatil Kampı / Assos

gargara doğal tatil kampı

Assos ve Küçükkuyu sahil yolu üzerinde konumlanan Gargara Doğal Tatil Kampı, hem uygun fiyatlı hem de konforlu bir deniz kampı için harika bir alternatif. Denize sıfır konumda yer alan kamp alanının aynı zamanda kendine ait özel plaj alanı da mevcut. Ziyaretçiler konaklamaları boyunca deniz kenarında eşsiz manzaraya karşı güneşlenme ayrıcalığına erişebiliyor. Kamp alanındaki konaklama seçeneklerinin başında asma çadır yer alıyor. Bunun yanı sıra kendi çadır ve karavanınızla da kamp yapabilirsiniz. Bölgeye gitmişken Assos’u gezmek istiyorsanız Assos Gezi Rehberi’mizi inceleyebilirsiniz.

{search:asos-otelleri,Asos Otelleri}

Kumköy Kilyos Kamp Alanı / İstanbul

Sahil Kenarında Gidebileceğiniz Bütçe Dostu Kamp Alanları

Deniz kenarında kamp tatili yaparken İstanbul’dan çok uzaklaşmak istemiyorsanız Kumköy Kilyos Kamp Alanı tam size göre. Hem deniz tatili hem de çadırla kamp yapmak imkanı sunan bu alan aynı zamanda pek çok ihtiyacınıza da cevap veriyor. İşlek bir bölgede bulunan kamp alanının çevresinde market seçeneği bulunduğu için birçok ihtiyacınıza kolayca ulaşabilirsiniz. İstanbul’a yakın diğer kamp alternatifleri için İstanbul’a Yakın Kamp Alanları yazımızı okuyabilirsiniz.

Kamp yapmadan önce ihtiyaç duyacağınız tüm malzemeleri aldığınızdan emin olmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız Kamp Malzemeleri Listesi adlı yazımıza göz atabilirsiniz.

{search:adrasan-otelleri,Adrasan Otelleri}

Yorumlar

Noname 
11.07.2021
Kazdağları Kamp. Edremit tarafı aşırı kalabalık ben normalde cadır durumlarını çok sevmeyen biriyim eşim ısrar etti. Özellikle onun isteğiyle geldik fiyat kişi başı 50 tl cadır kendi cadırın istersen burdanda kiralayabiliyorsun internet ve cafe hizmeti, buzdolabı sınırlı kalabalık fazlasıyla kalabalık fiyatlar gayet uygun ama cadır durumu bana göre değilmiş anladık. Bir dere var ve yüzmeye çalışan insanlar komik bence denizi olan bir kamp seçin en azından denize girmiş olursunuz.
Nida EROÐLU 
23.07.2019
Bu sene Didim çadır kampına gittim. Hiç söylendiği gibi değil. Denizi çok kötü ve pis, dalgalı. Elektrik mecburi 14 TL, çok pahalı. Bu tür ihtiyaçlar isteğe bağlı olmalı. Çadıra giden kişi dar gelirli insanlar, çadır kendimden olmasına rağmen 40 TL, bilginize.
Didem şenol 
27.08.2018
İlk sıradaki Bademli Deniz Kamp’a bu sene tesadüfen gittik, çok güzel rahat huzurlu bir ortam, eylül başında 2. kez gideceğiz, daha sonra sizin önerdiğiniz kampları denemek istiyoruz, yorumlarımızı yazarız. Bademli için fiyat bilgisini ben vereyim, kişi başı kendi çadırınızla 30 TL, hazır onların çadırı ile 4 kişilik çadır ücreti 40 TL, herkese sağlıklı mutlu tatiller.
fazlı Beşli 
16.08.2018
Önerileriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Keyifle okudum. Ne çok güzel kamp alanı var önünden hızlıca geçip gittiğimiz şu eşsiz coğrafyamızda...
Gilten Özbey 
14.08.2018
Elinize sağlık. Keşke güncel kamp konaklama ücretlerini de ekleseydiniz tamam olacakmış.
Daha fazla yorum gör