Eskişehir Kahvaltı Mekanları

Eskişehir Kahvaltı Mekanları

Paylaş
Neşe Akkoyun  
Eklenme: 02 Eylül 2023
 • Son Güncellenme: 16 Ekim 2023
Eskişehir Kahvaltı Mekanları

Eskişehir kahvaltı mekanları, bu dinamik öğrenci kentinin pek çok noktasında birbirinden güzel lezzetler sunuyor. İç Anadolu Bölgesi'ne ya da görece Eskişehir'e özel pek çok kahvaltı ve menüyü şehrin birbirinden leziz kahvaltı mekânlarında bulabilirsiniz. Kenti keşfetmeye gidiyorsanız gezinizi güzel bir kahvaltı ile de taçlandırmak için içeriğimizi incelemeye başlayın!

{ad:0}

{search:eskisehir-otelleri,Eskişehir Otelleri}

Eskişehir'de Kahvaltı Nerede Yapılır?

Kentte, zengin bir menüye sahip pek çok kahvaltıcı var. Geleneksel kahvaltılardan alternatif menülere kadar pek çok lezzet sunan mekânı kentte bulabilirsiniz. Ayrıca bazı mekânlar, sunduğu güzel lezzetleri manzaralı ortamı ve peyzajı ile de taçlandırıyor. Eskişehir kahvaltı mekanları listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Doyuran Kahvaltı Salonu

Doyuran kahvaltı Salonu Eskişehir Odunpazarı'nda kahvaltı mekânı dendiğinde ilk akla gelen yerlerden biri. Çeşitli kahvaltılık ürünleriyle hem lezzetli hem de doyurucu bir alternatif sunuyor. Sıcak ve soğuk ürün çeşitliliği açısından da zengin bir menüye sahip. Peynir, reçel, zeytin, yeşillik, sucuk, omlet, menemen ve dahası mevcut. Eskişehir’in en eski ve en meşhur kahvaltı mekânı olduğunu söyleyebiliriz. Kaliteli hizmet anlayışıyla samimi ve güzel bir mekân. Belli saatlerde yoğun olduğundan gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız gerekebilir. Özel aracınızla gitmeyi düşünüyorsanız mekânın yakınlarında park yeri bulabilirsiniz ancak mekanın kendine ait otoparkı yok. Tramvayla kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Konum: https://goo.gl/maps/2iefWbn8SuoaFhrY6

Tel: 0 (222) 230 51 64

Fiyatlar: ₺₺₺

{search:odunpazari-otelleri,Odunpazarı Otelleri}

Ayten Usta Gurme

Eskişehir’in bir diğer meşhur yerlerinden biri de kuğuların yüzdüğü küçük bir gölün yanında yer alan Ayten Usta Gurme. Kahvaltınızı yaparken kuğuları izleyebileceğiniz içinizi ferahlatacak bir mekân. Büyüleyici manzara eşliğinde kahvaltınızın tadına varabilir, kaliteli ve çeşitli kahvaltılıklarıyla hem doyurucu hem de lezzetli bir alternatif olarak aklınızın bir köşesinde yer edinebilir. Sıcak ve soğuk kahvaltılıklar arasından dilediğiniz gibi seçim yapabilirsiniz. Tepebaşı'ndaki m

ekân hem geleneksel lezzetleri hem de modern lezzetleri gurme bir şekilde sunuyor. Güler yüzlü ve kaliteli hizmet alabileceğiniz nadir yerlerden biri olarak varlığını sürdürüyor. Özel aracınızla gitmeyi planlıyorsanız park yeri de mevcut.

Konum: https://goo.gl/maps/Y5Pzqa9CFWiyJyxJA

Tel: 0 (222) 325 04 44

Fiyatlar: ₺₺₺

Bal Kahvaltı

Bal Kahvaltı hem taze hem de doğal ürünler kullanan nadir mekanlardan biridir. Çok tatlı ve butik bir tasarıma sahip olmasıyla göz zevkine hitap eder. Tüm ürünlerini özenle hazırlayıp servis ettiklerini belirtebiliriz. Sıcak ve soğuk kahvaltılıkları hem lezzetli hem de doyurucudur. Menüde özel olarak hazırlanmış kombinasyonlardan seçerek dilediğiniz gibi kahvaltınızın tadını çıkarabilirsiniz. Bal Kahvaltı’da Ev yapımı reçellerin ve özel olarak seçilen yöresel peynirlerin tadına varabilirsiniz. Kaliteli ve özenle hazırlanmış ürünleriyle kahvaltı keyfinize keyif katabilirsiniz. Güler yüzlü hizmetiyle de dikkat çeken yerlerden biridir. Belli saatlerde yoğunluk olabileceğinden rezervasyon yaptırmanız gerektiğini de belirtelim. Tramvayla veya yürüyerek rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel araçla gitmeyi düşünüyorsanız mekânın kendisine ait park yeri yok. Ancak yakınlarında farklı bir yere park ederek yürüyebilirsiniz. 

Konum: https://goo.gl/maps/QhLDnJWCEyMEqd2p7

Telefon: 0 (541) 787 14 70

Fiyatlar: ₺₺₺

Batıköy Kahvaltı 

Çeşitliliği ve tazeliğiyle büyüleyen bir başka mekân Batıköy Kahvaltı. Samimi ve güler yüzlü hizmetiyle de kaliteli bir işletme. Batıköy Kahvaltı sıcak ve soğuk kahvaltılık çeşitleriyle hem lezzetli hem de doyurucu bir kahvaltı sunuyor. Pişi salatalık, domates, peynir, reçel, yumurta çeşitleri ve dahası mevcut. Mekân ferah ve renkli bir tasarıma sahip. Turkuaz renkteki masaları mekâna farklı bir hava katıyor. Ailecek veya arkadaşlarınızla keyifli bir kahvaltı için Batıköy Kahvaltı’yı tercih edebilirsiniz. Özel aracınızla gitmeyi düşünürseniz mekânın yakınlarında park yeri bulabilirsiniz.

Konum: https://goo.gl/maps/Dc5j1RrTLNketmHP7

Telefon: 0 (222) 315 16 01 

Fiyatlar: ₺₺₺

Jardin Chef 

Üniversite caddesi üzerinde yer alan Jardin Chef merkezi konumunun yanı sıra sunduğu lezzetlerle de uğrak bir nokta olmayı başarıyor. Çeşitli bir menü sunan kafede tercihinize göre istediğiniz kahvaltı tarzını seçebilir ve günün en önemli öğününün tadına varabilirsiniz. Taze sıkılmış portakal suyu, çay, sıcak ve soğuk kahvaltılık çeşitleri, mevsimine göre meyveler ve dahası sizleri bekliyor. Geniş ve ferah bir mekân olduğundan huzurlu bir kahvaltı deneyimi yaşayabilirsiniz. Mekânın modern ve şık tasarımı da etkileyici özellikleri arasında. Merkezi konumu sayesinde tramvayla veya yürüyerek kolaylıkla ulaşım sağlayabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Özel aracınızla gitmeyi düşünüyorsanız mekâna ait park yeri yok. Ancak mekanın yakınındaki alana park ederek kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Konum: https://goo.gl/maps/D4McGxzjFiiYZ5w49

Telefon: 0 (534) 945 84 00 

Fiyatlar: ₺₺₺

Caffe De Luca

Üniversite caddesi üzerinde yer alan bir diğer önerimiz Caffe De Luca. Sunduğu lezzetler ve çeşitli menüsü sayesinde gün içinde vakit geçirmek için yoğun olarak tercih edilen yerlerden birisi. Özellikle kahvaltı için de sıklıkla tercih edildiğini belirtmekte fayda var. Sıcak ve soğuk ürün çeşitliliği sayesinde hem lezzetli hem doyurucu bir kahvaltı hizmeti sunuyor. Serpme kahvaltı veya diğer kahvaltı çeşitlerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Ürünlerin tazeliği de çeşitlilik kadar önemli bir konu. Güler yüzlü hizmeti sayesinde keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekân. Mekânın tasarımıysa ferah, konforlu ve modern. Merkezi konumu sayesinde tramvayla veya yürüyerek kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Tramvayla gitmeyi düşünürseniz Anadolu Üniversitesi durağında inerseniz mekân hemen karşınızda olacaktır. Özel aracınızla gitmeyi düşünürseniz mekânın kendisine ait otoparkı yok. Ancak yakınındaki alana park ederek kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Konum: https://goo.gl/maps/uCTgdabbyQSLzZ3cA

Telefon: 0 (222) 330 80 29

Fiyatlar: ₺₺₺

Pi Box Cafe

Pi Box tasarımıyla dikkat çeken, lezzetli ve çeşitli bir menüye sahip bir mekân. Mekânın tasarımı modern ve şık. Ayrıca kullanılan renkler sayesinde sıcak bir atmosfere de sahip. Ürün çeşitliliği ve tazeliğiyle de tercih edebileceğiniz yerlerden biri. Sıcak kahvaltı tabağıyla doyurucu ve lezzetli bir kahvaltı deneyimi yaşayabilirsiniz. Kahvaltı tabağında patates kızartması, göz yumurta, sosis, peynir ve dahası mevcut. Üniversite caddesinde yer almasıyla da ulaşımı kolay yerlerden birisi olarak dikkat çekiyor. Tramvay ile gidebilirsiniz. Yürümek isterseniz de kolay bir ulaşım yolu vardır. Tramvayla gitmeyi düşünürseniz Anadolu Üniversitesi durağında inerseniz mekânı sol çaprazınızda görebilirsiniz. Pratik ve doyurucu bir kahvaltı alternatifi için tercih edebileceğiniz yerlerden biridir.

Konum: https://goo.gl/maps/4i6xai5wCdwhzW1j8

Telefon: 0 (532) 776 14 89

Fiyatlar: ₺₺₺

Acıktım Kafedeyiz

Eskişehir Doktorlar Caddesi'nde yer alan dışarıdan bakıldığında da hemen dikkat çeken şık ve modern tasarıma sahip bir mekân. Serpme kahvaltı çeşitlerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Sıcak ve soğuk kahvaltılık çeşitleri lezzetli ve doyurucu. Peynir, zeytin, yumurta çeşitleri, reçel çeşitleri ve dahası sunuluyor. Mekân geniş ve ferah bir tasarıma sahip. Tercihinize göre arka bahçesinde de oturabilirsiniz. Sakin ve keyifli bir kahvaltı için tercih edebileceğiniz yerlerden biridir. Özel aracınızla gitmeyi düşünüyorsanız mekânın kendisine özel otoparkı yok. Ancak toplu taşıma aracı kullanabilirsiniz.

Konum: https://goo.gl/maps/G4b6zRHXTzFRuN7a9

Telefon: 0 (222) 231 99 33

Fiyatlar: ₺₺₺

Kahv6

Kahv6 Porsuk Çayı'nın hemen yanında güzel manzarasıyla da etkileyen yerlerden biri. Ferah bir atmosfere sahip. Soğuk ve sıcak kahvaltılık çeşitleriyle hem doyurucu hem de lezzetli bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Soslu sosis, yumurta, peynir, reçel, bal, kaymak ve dahası burada mevcut. Ayrıca güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışına sahip bir mekân. Kahvaltınızı ettikten sonra Porsuk Çayı’nın etrafında yürüyüş yapabilir, Eskişehir’in tadını çıkarabilirsiniz. Özel aracınızla gitmeyi düşünüyorsanız mekânın kendine özel otoparkı bulunmadığını hatırlatalım. Mekan Porsuk Çayı’nın solunda kalıyor.

Konum: https://goo.gl/maps/b56SdUPaK7n152cRA

Telefon: 0 (222) 221 06 46

Fiyatlar: ₺₺₺

Dante Cafe

Porsuk Çayı’nın yanında şık ve butik tasarımıyla öne çıkan Dante Cafe’de manzara eşliğinde kahvaltı etmeyi tercih edebilirsiniz. Sıcak ve soğuk kahvaltılık çeşitleriyle hem doyurucu hem de lezzetli alternatiflerden biri. Salatalık, domates, peynir, reçel, sucuk, yumurta, bal, kaymak ve dahası burada mevcut. Şık sunumu ve ürün çeşitliliği sayesinde keyifli bir kahvaltı imkânı sunuyor. Güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışının benimsendiğini de belirtelim. İsmet İnönü durağı'ndan 5 dakika yürüyüşle Porsuk Çayı’na ulaşabilirsiniz. Mekân Porsuk Çayı’nın hemen solunda kalıyor.

Konum: https://goo.gl/maps/CBn27ycAd6jpgYS28

Telefon: 0 (530) 083 28 48

Fiyatlar: ₺₺₺

Dilerseniz, Eskişehir’in En Güzel Piknik Alanları listesini de keşfedebilirsiniz.