Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Bolu Kahvaltı Mekanları

Bolu Kahvaltı Mekanları

Paylaş
Gizem Ağma  
Eklenme: 28 Kasım 2023
 • Son Güncellenme: 29 Kasım 2023
Bolu Kahvaltı Mekanları

Taptaze enerjiyle başlayan günü, lezzet dolu bir kahvaltıyla taçlandırmak istemez misiniz? Doğal güzelliklerle çevrili Bolu, birbirinden keyifli kahvaltı mekanlarıyla misafirlerini karşılıyor. Göz alıcı manzara eşliğinde, damağınıza hitap eden lezzetleri keşfetmek için sizi, Bolu kahvaltı mekanlarına davet ediyoruz. Şehrin en özel kahvaltı mekanlarını beraber keşfetmeye hazır mısınız?

{ad:0}

{search:bolu-otelleri,Bolu Otelleri}

  • Oklava
  • Abant Çamlık Restaurant
  • Abant Şömine Et Mangal Kahvaltı Evi
  • Cemil Piknik Kahvaltı
  • Kubbealtı Restaurant
  • İsimsiz Gözleme
  • Gölcük Gazelle Restaurant
  • Göçmen Börekçisi
  • Deniz Pastanesi & Bolçi
  • Abant Havuzbaşı Restaurant
  • Abant Park Alabalık Et Restaurant
  • Berceste Bolu Dağı Tesisleri
  • Firune Cafe Restaurant
  • Atölye 14

Bolu Kahvaltı Yerleri

Oklava

Bolu’nun serpme kahvaltılarına geçmeden el açması lezzetlerine değinmek isteriz. Bolu halkının, yöresel yemeklerinde sıklıkla tercih ettikleri hamur işinin en güzel örneği olarak gözlemeyi nitelendirebiliriz. Güne pratik ama lezzetli bir kahvaltıyla başlamak istiyorsanız Oklava’da patlıcanlı, kıymalı, yoğurtlu gibi çeşitli gözleme seçenekleri ile kahvaltı keyfini çıkarabilirsiniz... Kahvaltıdan sonra kahvenin yanında tatlı ürünlerini denemeyi de unutmayın. Sabah saat 10:00’dan akşam 22:00’ e kadar Oklava’da hamur işi lezzettinin keyfini çıkarabilirsiniz

Konum: https://maps.app.goo.gl/kMT3LFytCpytidC48

Abant Çamlık Restaurant

Kahvaltı soflarının keyfi bir başkadır. Kahvaltı yapmayı sevip de Bolu Abant Gölü kahvaltı keyfini duymayan yoktur. Manzara eşliğinde, tertemiz bir havada kızarmış ekmek kokusuyla huzurlu bir an yaşamak isterseniz Abant Çamlık Restaurant’ı tercih edebilirsiniz. Farklı peynir ve reçel çeşitleri, börek, yumurta, salata, kızarmış patates ve daha birçok ürünü kahvaltı sofrasında göreceğinize emin olabilirsiniz. Kişi sayınıza göre kahvaltı miktarını arttırabilirsiniz. Eğer arabayla gelmeyi düşünüyorsanız restoranın otopark alanını kullanabilirsiniz. Her gün açık olan Abant Çamlık Restoran’ı 08:30-00:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. 

Konum: Abant Gölü,14800 Örencik/Mudurnu/Bolu

Abant Şömine Et Mangal Kahvaltı Evi

Bolu’nun yöresel lezzetleri gibi köy kahvaltısı da epey meşhur. Abant Şömine Et Mangal Kahvaltı Evi, sizi ahşap masalarla düzenlenmiş bahçesinde dere kenarında ağırlıyor. Peynir çeşitlerinden ballı kaymağa, pekmezinden sigara böreğine kadar birçok çeşidi içeren serpme kahvaltısında, Bolu ekmeği gibi yöresel lezzetler de yer alıyor. Hem açık hem de kapalı alanı olan Abant Şömine Et Mangal Kahvaltı Evi’nde aracınızı otoparka, çocuklarınızı çocuk oyun alanına güvenle bırakıp doğa manzarası eşliğinde kahvaltının tadını çıkarabilirsiniz. Her mevsim başka güzel olan Abant Şömine Et Mangal Kahvaltı Evi’ne, sabah 08:00’den itibaren kahvaltı keyfi yapmaya gidebilirsiniz. 

Konum: https://maps.app.goo.gl/r7XX2UZRm8RE3wFG6

{search:bolu-pansiyonlari,Bolu Pansiyonları}

Cemil Piknik Kahvaltı

Abant yolu üzerinde geniş bir alana yayılmış olan Cemil Piknik Kahvaltı, Bolu'nun ünlü yöresel kahvaltısıyla sizi buluşturuyor. Menüde yer alan özel peynir çeşitleri, sucuklu yumurta, taze sebzeler, doğal bal, manda kaymağı ve reçel çeşitleri, kahvaltının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Bolu ekmeği gibi yöresel lezzetler, sofranızı renklendirirken, ızgara sucuk ise damaklarda unutulmaz bir iz bırakıyor. Kişi sayısına göre sipariş edebileceğiniz kahvaltıdan sonra kahvenizi alıp yeşilin içinde dinlenmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızın bahçeye ve oyun alanına bayılacağına emin olabilirsiniz. Cemil Piknik Kahvaltı, her sabah saat 08:00’den itibaren kahvaltı hizmeti için sizi bekliyor.

Konum: https://maps.app.goo.gl/STV4vz22DcL9QdQf8

Kubbealtı Restaurant

Bolu’nun meşhur gözlemelerinin yapıldığı Kubbealtı Restaurant’ta kahvaltıya ne dersiniz? Bolu'nun tarihle iç içe geçmiş mekanları arasında gösterilen Kubbealtı, sabahın ilk ışıklarında köşe koltuklarından yayılan sıcaklık ve tezgah başında hazırlanan gözlemeleriyle misafirlerini karşılıyor. Yaz-kış hizmet veren Kubbealtı'nda, patatesli, yoğurtlu, patlıcanlı ve daha birçok çeşit gözlemeyle  kahvaltınızı yapabilirsiniz. Gün içinde oluşan uzun sıralara kalmadan, sabah saat 09:30’da siparişinizi verebilirsiniz.

Konum: https://maps.app.goo.gl/fkpmfgdfsEc7myx38

{search:bolu-apartlari,Bolu Apartları}

İsimsiz Gözleme

Gözleme demişken rotamıza İsimsiz Gözleme ile devam edelim. Ton balıklı, ıspanaklı ve yoğurtlu gözlemesiyle meşhur İsimsiz Gözleme’de, kahvaltınızı ister gözlemeyle isterseniz de menemen veya tostla yapabilirsiniz. Saatlerce süren keyifli bir kahvaltı yapmak istiyorsanız, peynir, zeytin, patates kızartması, omlet, hamur işleri gibi ürünlerin olduğu serpme kahvaltısını gönül rahatlığıyla sipariş edebilirisiniz. Haftanın her günü saat 09:00 itibariyle hizmet vermeye başlayan İsimsiz Gözleme’nin paket servisi imkanından yararlanarak, bu lezzetli kahvaltıyı evinizde de deneyimleyebilirsiniz.

Konum: https://maps.app.goo.gl/WyfRLufFdv3fdcdv5

Gölcük Gazelle Restaurant

Bolu Gölcük kahvaltı mekanları arasında ismini sıkça duyacağınız Gölcük Gazelle Restaurant, etkileyici Gölcük manzarasıyla birlikte sunulan serpme kahvaltı ile misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor. Özellikle hafta sonu hem şehir merkezinden hem de şehir dışından oldukça tercih edilen restaurant, farklı zeytin ve peynir çeşitleri, sahanda yumurta, börek, reçel çeşitleri, bal, kaymak ve tereyağı gibi kahvaltı ürünleriyle misafirlerinin gönlünü fethediyor. Hafta sonu hem keyifli bir kahvaltı yapmak hem de sevdiklerinizle vakit geçirmek istiyorsanız, Gölcük Gazelle Restaurant’ta kahvaltınızı yapıp daha sonrasında yürüyüş alanında yürüyüş yapabilir veya bisiklet sürebilirsiniz. Haftanın her günü saat 09:30’da hizmet vermeye başlayan Gölcük Gazelle Restaurant’a gelmeden rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

Adres: https://maps.app.goo.gl/Bt2MZyLtZ3fABkq1A

Göçmen Börekçisi

Kahvaltıda börek sevenlerden misiniz? Göçmen Börekçisi, sadece börek değil birbirinden çeşitli hamur işi lezzetleriyle kendine özgü bir kahvaltı deneyimi sunuyor. Göçmen Börekçisi'nin zengin menüsünde; peynirli, ıspanaklı, kıymalı gibi çeşitli şekilde hazırlanan börekler öne çıkarken, aynı zamanda sandviç, simit, mantı, kurabiye ve poğaça gibi çeşitli atıştırmalıklar da göz dolduruyor. Eğer isterseniz, bal, salam, kaymak, peynir, domates, salatalık, siyah ve yeşil zeytinden oluşan kahvaltı tabağını tercih edip yanına ekstra olarak sucuklu yumurta, menemen gibi seçenekleri de ekleyerek kahvaltınızı zenginleştirebilirsiniz. Bu kadar farklı çeşit sunan Göçmen Börekçisi’nin kahvaltı seçeneklerine hayran kalacağınıza emin olabilirsiniz. Haftanın her günü saat 08:30-22:00 arasında bu lezzetlere ulaşabilirsiniz. 

Adres: https://maps.app.goo.gl/5nnWWyzJ2JWjG7of7

Deniz Pastanesi & Bolçi

Bolu'nun ünlü Bolçi çikolatasının dikkat çeken adreslerinden biri olan Deniz Pastanesi, sadece çikolatasıyla değil, aynı zamanda lezzetli kahvaltısıyla da sıkça tercih ediliyor. Deniz Pastanesi farklı menüsüyle, kahvaltı deneyimine farklı bir dokunuş katıyor. Serpme kahvaltısının yanı sıra, zengin bir kahvaltı menüsü sunan mekanda Fit Kahvaltı Tabakları içerisinde bulunan; haşlanmış yumurta, süt lor, muz, portakal, chia tohumu, Hatay kırması zeytin, fıstık ezmesi ve mevsim yeşillikleriyle dikkat çekiyor. Sıcak Tava Kahvaltısı ise, ızgara hellim peyniri, göz yumurta, çiçek sosis, sucuk, ıspanaklı sigara böreği ve ekşi mayalı ekmekle doyurucu bir seçenek sunuyor. Ek olarak gelmişken köy poğaçasını da deneyimlemenizi öneririz. Haftanın her günü 07:00 ve 23:00 saatleri arasında hizmet veren Deniz Pastanesi’nde, bu lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Konum: https://maps.app.goo.gl/JsdZk3Gf193T4Ueg9

Abant Park Alabalık Et Restaurant

Bolu şehir merkezinin yanı sıra, şehir dışından da yoğun ilgi gören Abant Park Alabalık Et Restaurant, “İstanbul sabah kahvaltısı nerede yapılır?” sorusuna cevap oluyor. Yöresel ürünlerden oluşan serpme kahvaltıyı kişi sayınıza göre sipariş verebilirsiniz. 0-8 yaş çocuklar için kahvaltının ücretsiz olduğunu da ayrıca belirtmek isteriz. Abant Park Alabalık Et Restaurant'ta sunulan serpme kahvaltı içinde, dağ çileği, bal, yöresel manda kaymağı, helva, güveç peyniri, köz biber ve patlıcan, dil peyniri, gözleme, abaza peniri, sucuk gibi birçok çeşidi barındırıyor. Kahvaltı keyfinizi tamamladıktan sonra bu yöresel lezzetleri satın alabileceğiniz yöresel market sizleri bekliyor. Kendi aracınızla gelmeyi düşünüyorsanız restaurantın otopark alanını kullanabilirsiniz. Restoranın her mevsime uygun alanı sayesinde istediğiniz zaman doğa içinde kahvaltının keyfini çıkarabilirsiniz. Her gün sabah 08:00'den itibaren kapılarını açan Abant Park Alabalık, uygun olduğunuz her gün sizi kahvaltıya bekliyor. 

Konum: https://maps.app.goo.gl/HczRzKeKdtMXZ7Pb9

Aden Garden Lounge

Lüks ve lezzeti aynı çatı altında yaşamak isteyenleri Aden Garden Lounge'a davet ediyoruz. Bolu merkezinde bulunan bu şık mekan, kahvaltılarını taptaze ve doğal malzemelerle hazırlayarak, nezih bir ortamda servis ediyor. Klasik kahvaltı tabaklarından farklı olarak, organik ve taze ürünlerle zenginleştirilmiş kahvaltılarıyla doyurucu bir deneyim sunuyor. Doyurucu kahvaltı seçenekleri arayanlar için Aden Garden Lounge ideal bir tercih olacaktır. Haftanın her günü 09:00 ve 00:00 saatleri arasında Aden Garden Lounge’ın lezzetlerini keşfedebilirsiniz.

Adres: https://maps.app.goo.gl/WcpGdoP31ZAZKQz28

Berceste Bolu Dağı Tesisleri

Ülkenin farklı yerlerinde görebileceğiniz Berceste Bolu Dağı Tesisleri, et ve mangal ürünlerinin yanında açık büfe kahvaltısı ile biliniyor. Kahvaltı ürünleri arasında birçok yöresel ürünü bulundurmasıyla, Bolu açık büfe kahvaltı mekanları arasında oldukça tercih ediliyor. Berceste Bolu Dağı Tesisleri, kahvaltı hizmetinin yanında çocuklu ailelere hitap eden bir atmosfere sahip. Büyük bir oyun alanı ve küçük bir hayvanat bahçesi ile donatılan tesis, ailecek keyifli bir mola geçirmeniz için mükemmel bir ortam sunuyor. 24 saat açık olan Berceste Bolu Dağı Tesisleri, damaklarda iz bırakan lezzetleriyle sizi bekliyor.

Konum: https://maps.app.goo.gl/HhwrLrEM9PCRnriVA

Firune Cafe Restaurant

Bolu kahvaltı yerleri merkez mekanları arasında bulunan Firune Cafe Restaurant’ı, günün her öğünü için tercih edebilirsiniz. İster reçelinden kızartmasına, balından peynirine birçok çeşit bulunan serpme kahvaltısını, isterseniz de daha hafif bir meyve tabağını kahvaltı için seçebilirsiniz. Şehir merkezindeki konumuyla ulaşım kolaylığı sağlayan Firune Cafe Restaurant, şık ortamıyla her gün 07:00-00:00 saatleri arasında sevdiklerinizle vakit geçirmeniz için sizi bekliyor. 

Konum: https://maps.app.goo.gl/GYNRn5P9EGU25w1U7

Atölye 14

Bolu şehir merkezinde yer alan restoranlara bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Atölye 14'ün zengin kahvaltı menüsünde, herkesin kendi zevkine uygun bir seçenek bulacağına eminiz. Atölye 14 menüsünde, serpme kahvaltı seçeneğinin yanı sıra Anne Kahvaltısı, Sıcak Tava Kahvaltısı, Kahvaltı Salatası, Fit Kahvaltı gibi çeşitli seçenekleri bulabilirsiniz. Ayrıca sahanda sucuklu yumurta, gözleme, omlet ve tost çeşitleri de menünün lezzetli detayları arasında bulunuyor. Daha farklı bir kahvaltı yapmak istiyorsanız tatlı veya tuzlu kruvasan ile sandviç çeşitlerine göz atabilirsiniz. Kahvaltı haricinde daha birçok çeşidi menüsünde bulunduran Atölye 14’e haftanın her günü 09:00 ve 00:00 saatler arasında gidebilirsiniz. 

Adres: https://maps.app.goo.gl/b44TJrZymERryvG16

Bahsettiğimiz her bir mekan, sıcak atmosferi ve zengin menüsüyle Bolu'nun kahvaltı kültürünü en iyi şekilde yansıtıyor. Doğanın ve şehrin içindeki bu mekanlar, sadece kahvaltıyı değil, aynı zamanda Bolu'nun kültürel zenginliklerini de sofralara taşıyor. Kahvaltı dışında Bolu’nun yöresel yemeklerini de deneyimlemek isterseniz En İyi 10 Bolu Restoranı yazımıza göz atabilirsiniz. Şimdi sıra sizde, Bolu'nun kahvaltı keyfini keşfetmeye davetlisiniz!