Aradığın tarihlerde / kriterlerde sonuç bulunamadı.Tarih aralığını değiştirerek tekrar deneyin.
Ölüdeniz’in Babadağ eteğinde, Akdeniz ile Ege’nin birbirine sarıldığı cennet gibi bir koyda konumlanan otelin etrafı çam ağaçlarıyla çevrili. Liberty Hotels Lykia sadece konaklamak için değil, denizin ve doğanını bambaşka hallerine tanık olmak için de bekliyor sizi!
375.000 metrekare alanda şık ve konforlu 645 odasıyla hizmet veren 5 yıldızlı otelin ‘en iyi aile oteli’, ‘en bol aktiviteli otel’ gibi hizmet alanlarında birçok ödülü bulunuyor. 650 metrelik Mavi Bayraklı kum plajının yanında dünyada eşine az rastlanan bir de çocuk plajı bulunan tesis, farklı konseptlerdeki havuzlarıyla da istediğiniz zaman eğlendirip, istediğiniz zamanda dinlenmenize olanak tanıyor.
‘Ultra her şey dahil’ sistemiyle hizmet veren Liberty Hotels Lykia’nın açık büfe kahvaltılarından dünya mutfaklarına zengin menüleri de dillere destan. Japon mutfağı, Asya mutfağı, İtalyan mutfağı ve sunduğu diğer lezzetlerle bu otelde gurme olabilirsiniz. Ormana ve sahile konuşlanmış barlarında ise daha önce hiç tanışmadığınız kahveler, çaylar ve alkollü-alkolsüz içecekler deneyimleyebilirsiniz. Otelin donanımlı ve orman kokan SPA’sında çalışan her masör konusunda uzman. Deniz manzaralı saunasında dinlenirken, sıcak taş odaları ve Türk hamamında enerjinizi tazeleyebilirsiniz. Çocuklar ve gençler için kulüpler bulacağınız, spor için bol salon ve sahası olan otelin Babadağ’dan havalanan yamaç paraşütleriyle donanmış gökyüzü de oldukça renkli.
Liberty Hotels Lykia, Dalaman Havalimanı’na 71, Fethiye merkeze 17 km mesafede. Kıdrak Koyu’na komşu olan otel Kelebekler Vadisi, Likya Yolu parkuru ve muhteşem Kabak Koyu’na da çok yakın!