En Renkli Kitap Fuarları 2024

En Renkli Kitap Fuarları 2024

Paylaş
Seyhan Ahen  
Eklenme: 10 Ekim 2022
 • Son Güncellenme: 15 Şubat 2024
En Renkli Kitap Fuarları 2024

İlk okula başladığımız andan itibaren gerek sınıf öğretmenlerimizin, gerekse ailemizin kulağımızdan silinmeyen o repliği ''Kitap oku yavrum!'' zihnimizde yer etmiştir. Yeri geldiğinde ellerimizi ağrıtan özetler, yeri geldiğinde anlatırken heyecan duyduğumuz kitapların ana fikirleri… Belki o an, belki yıllar sonra anladığımız şey ise kitap okumanın öneminin ne kadar da değerli olduğu. Farklı dünyalara açılan yeni kapılar, bambaşka evrenler, uçsuz bucaksız galaksilerde gezinircesine o kitabın dünyasına dalmak, sizce de harika değil mi?

{ad:0}

Neredekal.com ailesi olarak kitap okumanın önemini bir kez daha vurgulamak istedik ve bu sene eğitim öğretim yılında gerçekleşecek olan kitap fuarlarını sizler için listelemek istedik. Her sene canlılığını ve kalabalıklığını yitirmeyen kitap fuarı ambiyansında, indirimli kitapları görmek, sevdiğiniz yazarların imza gününe katılmak, kitaplığımıza bir yenisini daha eklemek için heyecanla aldığımız o kitaplar… O ruhu tekrardan bu sene de yaşamak isterseniz Türkiye’de düzenlenecek olan 2024 kitap fuarları listesi sizler için geliyor.

Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı (Kahramanmaraş Belediye Fuar Merkezi)

Türkiye kitap fuarları

Tarih: 15 Mart-30 Mart 2024 

Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan kitap fuarı bu sene ''Sezai Karakoç’a Saygıyla'' temasıyla işlenecek. Fuarda yüzlerce yayınevi ve yazar ile binlerce eser kitap severlerle buluşacak. Edebiyatımızın önemli isimlerinin katılacağı etkinlik takvimi boyunca birçok panel, söyleşi ve imza günleri düzenlenecek.

Ankara Kitap Fuarı (ATO Congresium)

Yeni Eğitim Öğretim Yılının En Renkli Kitap Fuarları

Tarih: 2-10 Mart 2024 

2005 yılından beri düzenli bir şekilde faaliyet veren Ankara kitap Fuarı, Ankara Ticaret Odası Congresium salonunda düzenleniyor. Etkinliğe 300’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşları katılacak. 10 gün süren fuarda söyleşi, şiir dinletileri, panel ve çocuklar için aktivitelerin olduğu birçok etkinlik gerçekleşecek.

CNR Mersin Kitap Fuarı (Mersin CNR Expo)

Türkiye Kitap Fuarları

Tarih: 12-20 Ekim 2024

Bir önceki etkinlikte Akdeniz’in en büyük kitap fuarı oldukça ilgi gördü. Bu dönem Mersin’de kitap severlerle buluşan yazarlarımız CNR Mersin Kitap Fuarı’nda çeşitli söyleşi ve imza günleri gerçekleştirecekler. 9 gün boyunca 500’ü aşkın imza gününün yanı sıra paneller ve söyleşiler de olacak.

Uluslararası İstanbul TUYAP Kitap Fuarı (Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi)

Yeni Eğitim Öğretim Yılının En Renkli Kitap Fuarları

Tarih: 2-10 Kasım 2024

Nazlı Eray’ın onur yazarı olarak katıldığı kitap fuarında birbirinden değerli yazarlar olacak. Fuara yüzlerce yayınevi ve binlerce yazar katılacak ve her biri okurlarıyla kıymetli bir buluşma gerçekleştirecek. 1982 yılından beri 38 yıldır kesintisiz bir şekilde devam eden İstanbul Kitap Fuarı bu sene de ziyaretçilerini heyecanla bekliyor.

Çukurova Kitap Fuarı: (Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi Adana)

Türkiye Kitap Fuarları

Tarih: 13-21 Ocak 2024

En büyük ve kapsamlı fuarların düzenlendiği Tüyap tarafından gerçekleştirilen Çukurova Tüyap Kitap Fuarı bu sene birbirinden kıymetli yazarlarımızı ağırlıyor. 8 gün sürecek fuarda yazarların söyleşi ve imza günlerine yer verilecek. Ayrıca çeşitli yayınevlerinin gerçekleştirdiği sınava girecek öğrencilere yönelik rehberlik hizmeti olan seminerler de kitap fuarının etkinlikleri arasında yer alacak.

İzmir Kitap Fuarı (TÜYAP Fuarcılık İzmir Fuar Merkezi)

Yeni Eğitim Öğretim Yılının En Renkli Kitap Fuarları

Tarih: 19-28 Nisan 2024 

İzmir’in Gaziemir ilçesinde düzenlenecek olan İzmir kitap fuarının onur konuğu şimdiden belli oldu. Veysel Çolak 25. İzmir Kitap Fuarında onur yazarı olarak yerini alırken birçok yayınevinin düzenlemiş olduğu imza günleri ve söyleşileri okurlar şimdiden merak ediyor. Etkinlik takvimi net bir şekilde belli olmasa da bu sene de İzmir’de kültürel faaliyetler çerçevesinde birçok etkinlik düzenlenecek gibi görünüyor.

Benzer Yazılar