Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
İstanbul'da Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda Bulunan Eğlence Mekanları

İstanbul'da Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda Bulunan Eğlence Mekanları

Paylaş
Hilal Altuğ  
Eklenme: 20 Temmuz 2023
 • Son Güncellenme: 15 Kasım 2023
İstanbul'da Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda Bulunan Eğlence Mekanları

İstanbul gece hayatı; Eğlenmeyi seven birçok insanı farklı mekanlarla ve konseptlerle ihya ediyor. Tarihi, kültürel yapısı zevkli atmosferiyle birçok kişiye hitap eden İstanbul eğlence mekanları, her milletten insanın ilgi odağı oluyor. Avrupa’nın En İyi 15 Şehri Ödülleri'nde Birinci seçilen İstanbul'un eğlence mekanlarına gelin birlikte bakalım. 

{ad:0}

Sess Nişantaşı

Uzun yılların vermiş olduğu müşteri memnuniyetini sağlayan personel kadrosuyla Sess Nişantaşı karşımıza çıkan gözde mekanlardan biridir. Devamlılığı olan müşterileri sayesinde hemen hemen haftanın her günü misafirlerini ağırlamaya devam eder. Kapılarını gece 22.00 saatlerinde açarak sabaha karşı 03.00 sularında kapatan mekan'da eğlenmek isterseniz rezervasyon yaptırmanızı öneririz. Özellikle hafta sonu bu mekanda eğlenmeyi istiyorsanız ve kalabalık bir grupla gidecekseniz mutlaka önceden rezervasyon yaptırmanız mutlka önemlidir. Diğer gece kulüplerine oranla butik bir yapısı bulunan Sess Nişantaşı, hafta içi günlerinde daha sakin bir atmosfere sahip. Sess'te vakit geçirmek istiyorsanız konumu takip edebilirsiniz. 

Konum: https://goo.gl/maps/MsLjPPr988CxfoxX7

{search:taksim-otelleri,Taksim Otelleri}

Al Jamal

İç mekan mimarisiyle fark yaratan farklı bir konsepte sahip olan Al Jamal, Lübnan kültürünü bünyesinde barındırıyor. Genellikle arap kültüründeki eğlenme ve yemek anlayışını belirleyen Al Jamal, bir taraftan da osmanlı saray eğlencesindeymişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Beyrut gece hayatının bir benzerini İstanbul Al Jamal'da deneyimleme şansı edinebilirsiniz. Kalabalık gruplarla gidecekseniz şayet rezervasyon yaptırabilirsiniz. 

Konum: https://goo.gl/maps/MzsdSgkMxVDxAt6s7

Sortie Club

İstanbul boğazına karşı sabaha kadar eğlenmek isteyen herkes burada! Nerdeyse tatil yapmayan hep açık olan bir mekan. Dünyadaki eğlence konseptlerini yakalayan trendleri takip eden Dj performanslarıyla adından sıklıkla söz ettiren Sortie Club geniş bir alanda birçok konuğu ağırlıyor. 

Konum: https://goo.gl/maps/F7PCgQCQC5B3K7MU9

Jungle 8

Orman atmosferini mekanın içine taşıyan Jungle 8 23.00-04.30 saatleri arasında hizmete açık. Birçok ünlü DJ'nin haftanın hemen her günü sahne aldığı mekan, İstanbul'da gece hayatı denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biridir.

Konum: https://goo.gl/maps/ZfNmtNUQARF4FpbHA

Cahide Cabaret

İstanbul Avrupa Yakası'nın başka bir gözde mekanı ise Cahide Cabalet! Misafirleri arasında en çok kullanılan ismi ise Cahide Müzikhol. Smokinli birbirinden farklı garsonlara denk gelmeniz mümkün. Türk mutfağının birbirinden özgün lezzetlerinin eşlik ettiği mekan, "Drag Queen" kültürünün de yaşatıldığı güzide bir yer. 

Konum: https://goo.gl/maps/5dR4Ly99aedhYu136

Klein

Taksim Meydanı’ndan kolaylıkla ulaşımı mümkün olan Klein, hafta sonu eğlencesi için eşsiz bir hizmet sunuyor. Cuma ve cumartesi günleri 23.00'te açılan ve sabah 4'e kadar devam eden eğlence sayesinde arkadaşlarınızla dostlarınızla müziğin tadını doyasına çıkarın.

Konum: https://goo.gl/maps/knobcdKinHey86uN9

360 İstanbul

Çatı bar sevenler 360'da buluşuyor. İstanbul'un en iyi roof barlarından birisi olan 360, Beyoğlu’ndaki Tarihi Mısır Apartmanı’nın üst katında yer alıyor. Hem yurt dışında hem de ülkemizde yer alan birçok ünlü DJ'ler sahne alıyor.  

Konum: https://goo.gl/maps/ARJEEXrbA6GwVNEh7

Anjelique

Hem restoran hem gece kulübü olarak hizmet veriyor. Asya ve uzak doğu mutfağı başta olmak üzere birçok dünya mutfağından lezzetleri bulunuyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmek mümkün olan mekanda, İstanbul boğaz manzarasını izlemenin keyfini çıkarın.

Konum: https://goo.gl/maps/LEwUfHztcf6oUpLaA

Etiler Kallavi

Mezeleri ve fasıl programlarıyla 1995’ten bugüne hizmet veren Etiler Kallavi eğlencenin bir başka adresidir.

Konum: htthttps://goo.gl/maps/aNxGwhuqnR4vmJsm6

Palomar Bar Restoran 

Gece hayatının nabzı burada atıyor. Karaköy'ün eğlenceli yapısı her yere yansımış durumda. Bu mekanlardan biri Palomar Bar Restoran, 2 ayrı terasın olduğu bir yer. Eşsiz bir İstanbul gece manzarası izleyebilirsiniz. 

Konum: https://goo.gl/maps/586yKtk2cGiwGpBP6

Chilai Bebek

İstanbul Boğazı'nda gece hayatının en hareketli olduğu mekanlardan birisi de Chilai Bebek! Teras katındaki Sushi Bar'ındaki lezzetleriyle de kendisine hayran bırakan mekanı mutlaka deneyimleyin. 

Konum: https://goo.gl/maps/eoy8o2135TEU3p3n9

Madam Despina

Şarkılara konu olan Madam Despina tam da burası! Salaş bir mekan olan Madam Despina, müzik, eğlence ve lezzetin buluşma noktası. 

Konum: https://goo.gl/maps/oxKnMbR9zNAU73m67

{search:kadıkoy-otelleri,Kadıköy Otelleri}

Nardis Jazz Club

Caz müzik denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan olan Nardis Jazz Club, canlı müzik performansıyla adından söz ettiriyor. 120 kişilik kapasitesi olan mekan, yurt dışından gelen grupları da ağırlıyor. 

Konum: https://goo.gl/maps/iKZAnFYWwx8jUmhn9

Frame Nişantaşı

 

2009 yılında açıldığı andan itibaren bugüne eğlence severlerin durağı olan Frame Nişantaşı, Maçka Demokrasi Parkı sınırları içerisinde yer alıyor. Ünlü DJ’lerin canlı performanslarıyla dolu takvimi olan mekan, birçok şova da ev sahipliği yapıyor.

Dorock XL

Kadıköy'ün göz bebeği olan mekan, farklı konseptlerle ziyaretçilerini ağırlıyor. Sınırsız eğlencesi, konserleri ve etkinlikleriyle Anadolu Yakası'nın en sevilen mekanlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle amatör ve yerel grupların sahnelerinin olduğu canlı müzik akşamlarıyla da dikkat çekiyor. İstanbul'daki canlı grup ve solo sanatçılarının performanslarını izleyebileceğiniz bir mekanda içeceğinizi yudumlayarak müziğin tadını çıkarabilirsiniz.

Konum: https://maps.app.goo.gl/JnR5NaLzZ7x8WBPr7

Arka Oda

Arka Oda Kadıköy, en eski barlardan biridir. Hem açık alanda hem kapalı alanda bulunur. Konsept partileri, dans atölyelerini burada gerçekleştirebilirsiniz. Geç saatlere kadar vakit geçirebileceğiniz mekan, oldukça nezih bir atmosfere de sahiptir. 

Konum: https://maps.app.goo.gl/mZD7CAfpcHKjoQKv9

Kadıköy Rock N Rolla

Kadıköy’de olmayı, oranın atmosferindeki mekanlarda eğlenmeyi seviyorsanız Rock N Rolla’yu mutlaka ilk sıralarda ziyaret etmelisiniz. Bira çeşitleri ve geç saatlere kadar açık, kalabalık bir mekan olarak da dikkat çekiyor. Tabure üstünde arkadaşlarınızla hoş sohbetin tadını çıkarmanın tam zamanı. 

Konum: https://maps.app.goo.gl/Q1RJxkp9kHqa54WR6

Suadiye Remix Club

Cadde'nin eğlence mekanlarının başında elbette ki Suadiye Remix Club gelmekte. Hiç durmaksızın dans etmek, gece kulübünde doyasıya tadını çıkarmak için, Ara ara ünlü isimleri de ağırlayan Suadiye Remix Club, ilk tercihleriniz arasında yer almalı.

Konum: https://maps.app.goo.gl/2QQeBqXRv36Wd4MW7

Eskici Kadıköy

Sabaha kadar dans etmek için sınırsız eğlencenin tadını çıkarmak için adreslerden biri de Eskici Kadıköy. Eğlenceli bir dans ortamı sunuyor. Cuma ve Cumartesi günleri oldukça kalabalık olan mekanda yer bulmak neredeyse imkansız. Geç saatlere kadar eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Leziz kokteylerini de deneyimleyebilirsiniz. 

Konum: https://maps.app.goo.gl/gVmjzncarTJ8Zbeh9

{search:istanbul-otelleri,İstanbul Otelleri}