Antalya’da Tadı Damağınızda Kalacak 12 Kahvaltı Mekanı

Antalya’da Tadı Damağınızda Kalacak 12 Kahvaltı Mekanı

Paylaş
Sinan Sofuoğlu  
Eklenme: 21 Haziran 2023
 • Son Güncellenme: 10 Kasım 2023
Antalya’da Tadı Damağınızda Kalacak 12 Kahvaltı Mekanı

Eğer yaz tatiliniz için Antalya’ya gitmeyi tercih ederseniz yapabileceğiniz pek çok aktivite bulunuyor. Harika plajlarda güneşlenip tekne turlarına çıkabilir, tarihi antik kentleri gezdikten sonra gece hayatına dalıp doyasıya eğlenebilirsiniz. Gün içindeki planınız ne olursa olsun güne başlamanın tek bir yolu var o da kahvaltı. Bu yüzden güne güzel başlayabilmeniz için Antalya tatilinizde gidebileceğiniz en güzel kahvaltı mekanlarını sizler için derledik. 

{ad:0}

{search:antalya-otelleri,Antalya Otelleri}

Başka Ol

Başka Ol kahvaltıcısı şık tasarımıyla ve lezzetli seçenekleriyle hem Antalya’da yaşayanların hem de turistlerin en sevdikleri yerlerden biri. Menüsünde manda kaymağı, bal, tereyağı, ketojen kraker, labne peynir, yumurta, peynir çeşitleri gibi klasik kahvaltı malzemelerini ve mevsim yeşilliklerinden oluşan harika salata kaselerini bulabilirsiniz. Tüm ürünlerin organik olduğunu ve kısa sürede açılıp tüketildiğini de ekleyelim. Hizmet verdiği bölgenin de ulaşımı kolay olduğundan kahvaltınızı ettikten sonra denize girmeye gidebilirsiniz. 

Harita: https://goo.gl/maps/XA9rUUrCcGrQ9bZ99

Telefon: +90 552 952 16 12

Fiyatlar: ₺₺₺

Sarı Demlik

Yine merkezi bir konumda hizmet veren Sarı Demlik, pazartesi günleri dışında haftanın her günü 08.00 – 17:00 saatleri arasında açık. Zaten hizmet verdiği saatlerden bile kalitesini anlayabilirsiniz, sadece kahvaltı üzerine uzmanlaşmış bir mekan. Lara semtinde müşterilerini ağırlayan Sarı Demlik, doğal ürünleriyle size serpme kahvaltının doyurucu keyfini tam anlamıyla yaşatıyor. Son derece şık bir tasarıma ve kaliteli hizmet anlayışına sahip mekan hem kahvaltı hem brunch hizmeti ile güzel bir gün geçirmenizi sağlıyor. 

Harita: https://goo.gl/maps/MxzCcJhqiV9dEwM87

Telefon: 0 (242) 316 69 76

Fiyatlar: ₺₺₺ 

Robert’s Coffee

Deniz manzarası sunan ve Beydağları’na bakan konumuyla Robert’s Coffee, Atatürk Parkı içinde hizmet veren aile dostu bir işletme. Kapalı alanlarının yanı sıra çim ve deniz manzaralı yerlerde de kahvaltınızı yapabilirsiniz. Antalya’da oldukça popüler, bu yüzden de yer bulması özellikle hafta sonları zor olabiliyor. Bu durumu ortadan kaldırmak için sabah erken saatlerde gidebilir veya rezervasyon yaptırabilirsiniz. Eğer gündelik planınızla yol bakımından çok ters düşmüyorsa kesinlikle denemenizi tavsiye ederiz. 

Harita: https://goo.gl/maps/Aoq2tDprMfYn2pmi6

Telefon: 0 544 390 00 79

Fiyatlar: ₺₺₺ 

{search:antalya-apartlari,Antalya Apartları}

Supla

Antalya'nın kahvaltı yerleri arasında en çok tercih edilen mekanlarından birisi olan Supla, pazartesi günleri haricinde her gün 09:00 – 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. ‘Supvaltı’ adını verdikleri kahvaltı menüleri, tek ve iki kişilik seçenekleriyle lezzet şöleni sunuyor. Menü içeriğinde öğlen yemeği şeklindeki hamburger, sandviç ve pizza gibi atıştırmalıklar da mevcut. Tüm bu ürünler el emeğiyle yapınıyor ve malzemeler arasında hazır hiçbir şey kullanılmıyor.

Harita: https://goo.gl/maps/ovtEkEkkem6776aY7

Telefon: 0 (242) 316 18 18

Fiyatlar: ₺₺₺ 

Nilvana Kır Bahçesi

Eğer geleneksel bir Van kahvaltısı etmek isterseniz Nilvana Kır Bahçesi, hizmet kalitesiyle ve tadı damakta kalan lezzetleriyle hoşunuza gidebilir. Van kahvaltısı ve diğer menülerdeki tüm malzemeler organik ve bizzat yerliler tarafından hazırlanıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren gün boyu vakit geçirebileceğiniz mekan size ihtiyacınız olan tüm hizmeti sunuyor. 

Harita: https://goo.gl/maps/L9Mh4fFev6cz9Xtx6

Telefon: 0 532 694 53 36

Fiyatlar: ₺₺₺ 

Pablito Bistro 

Pablito Bistro’nun sunduğu atmosfer sayesinde palmiyeler ve deniz manzarası eşliğinde harika bir kahvaltı edebilirsiniz. Zengin kahvaltı menüsüyle orijinal tatlar sunan işletme, Miami havasını Antalya’da yaşatma fikriyle 2016 yılından beri hizmet veriyor. Sadece Türk mutfağından değil dünya mutfağından lezzetleriyle de eşsiz bir kahvaltı deneyimi yaşatıyor. Ayrıca kahvaltıcının hemen önündeki Paplito Kids Club’da çocukların eğlenebileceği oyun alanları yer alıyor. Son derece güvenli ve gözetim altında olduğundan çocuklu aileler gönül rahatlığıyla tercih edebilir.

Harita: https://goo.gl/maps/LWdGBsiKq1hq4XC37

Telefon: +90 (242) 316 20 40

Fiyatlar: ₺₺₺ 

{search:antalya-pansiyonlari,Antalya Pansiyonları}

Sevgi Çiftliği Kahvaltı Evi

Doğanın içinde Antalya köy kahvaltısı yapmak isteyenler Sevgi Çiftliği’ni mutlaka ziyaret ediyor. Misafirlerine 15 yıllı aşkın zamandır hizmet veren işletme kahvaltı konusunda bir hayli tecrübeli. Şehrin içinde çiftlik ortamı sunarak serpme köy kahvaltısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Siz yemyeşil alanda serin ve keyifli bir gün geçirirken çocuklarınız da oyun parkında doyasıya eğlenebilir.

Harita: https://goo.gl/maps/zU54PCzKBTSsVd2d6

Telefon: 0 539 373 10 50

Fiyatlar: ₺₺₺ 

Kutu Plus

Antalya’nın en ünlü kahvaltıcılarından bir diğeri Kutu Plus, serpme kahvaltı seçeneğine ek olarak gözleme, börek ve menemen gibi lezzetleri de müşterileriyle buluşturuyor. Loş ve havadar iç tasarımıyla gözleri de doyuran mekanın çalışanları son derece ilgili ve hızlı. Yani sabah aç karınla kahvaltı etmeye gittiğinizde bir saat beklediğiniz yerlerden değil, yemeğiniz doyurucu porsiyonlarla hemen servis ediliyor. Ayrıca Fransız usulü kruvasan kahve kahvaltısı yapmak isterseniz de denemenizi öneririz. Son derece kaliteli kruvasanlar yapıyorlar.

Harita: https://goo.gl/maps/2SFd9ARBKi3fMRg59

Telefon: 0 538 090 84 88

Fiyatlar: ₺₺₺  

Çakırlar Sedir Gözleme Köy Kahvaltısı

Eğer Konyaaltı’nı ziyaret etmek istediğiniz bir güne denk getirirseniz yol üstündeki Çakırlar Köy Kahvaltıcısı’nı deneyebilirsiniz. Tamamen doğal köy ürünlerinden oluşan kahvaltı malzemeleriyle karnınızı iyice doyurup güne tam anlamıyla başlayabilirsiniz. Bu kadar kaliteli lezzetler söz konusu olunca kaçınılmaz olarak özellikle hafta sonlarında mekan dolup taşıyor, bu yüzden erken saatlerde gitmenizde fayda var. Gözlemelerden reçellere, köy peynirlerinden zeytin çeşitlerine, doğal sebzelerden sınırsız çay hizmetine istediğiniz tüm kahvaltı keyiflerini burada bulabilirsiniz.

Harita: https://goo.gl/maps/1vkKqhiPwF7bkKWS7

Telefon: 0 533 766 67 06

Fiyatlar: ₺₺₺ 

The Big Man Lara 

The Big Man Lara, deniz manzarasına karşı sunduğu harika kahvaltı menüleriyle müşterilerinin beğenisini toplamayı başarıyor. Bu yüzden Antalya’nın en ünlü kahvaltıcılarından da biri. Menüsünde serpme kahvaltı seçeneklerine ek olarak menemen, tost, börek, poğaça ve simit gibi daha küçük porsiyonlar da bulabilirsiniz. Eğer atıştırmalık isterseniz sandviç gibi alternatif yemekler de servis ediliyor. Mekan genel olarak sabahları kalabalık, geçe kalsanız da aşırı derecede yer sıkıntısı yalanmıyor ama garanti olsun isterseniz erken saatlerde gitmenizi öneririz. 

Harita: https://goo.gl/maps/dB3XvHhb8v4bgKhZ8

Telefon: 0 242 316 13 88

Fiyatlar: ₺₺₺ 

Sıla’nın Kır Bahçesi

Çiftlik konsepti içerisinde hizmet veren Sıla’nın Kır Bahçesi, birbirinden lezzetli doğal ürünlerden oluşan köy kahvaltısıyla dikkat çekiyor. Serpme kahvaltı menüsünün hem lezzetleri hem de porsiyonu tek kelimeyle harika. Portakal bahçesi kokuları eşliğinde kahvaltınızı yapabileceğiniz bu harika mekanda sadece yer bulmak biraz zor olabiliyor. Kendisine ait küçük bir otoparkı var ama bazen yetmeyebiliyor. Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için biraz erken saatlerde gitmeniz en iyisi olacaktır. Ayrıca çocuklar için yapılmış geniş oyun alanlarının da olduğunu ekleyelim. 

Harita: https://goo.gl/maps/sNjdRJBK8mW3EPzn9

Telefon: 0 542 775 85 88

Fiyatlar: ₺₺₺ 

Körfez Aşiyan

Sadece hafta sonları hizmet veren Körfez Aşiyan kahvaltıcısı doğanın ortasında, ezber bozan lezzetler eşliğinde müşterilerini ağırlıyor. Kahvaltı için gerekli olan tüm malzemeler organik olarak sadece hafta sonu için tedarik ediliyor ve sonra da bitiyor. Mekanın sadece bu düzeninden bile ne kadar kaliteli olduğunu anlayabilirsiniz. Menüsünde gözleme, menemen gibi klasiklerin yanında aile boyu, iki veya üç kişilik olarak ayrılan köy kahvaltıları da mevcut. Gerçek anlamda bir köy kahvaltısı için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 

Harita: https://goo.gl/maps/XgTtzaeCCfxLM2b58

Telefon: 0 532 063 60 07 

Fiyatlar: ₺₺₺ 

{search:antalya-otelleri,Antalya Otelleri}