Antalya’nın En Popüler Alışveriş Merkezleri

Antalya’nın En Popüler Alışveriş Merkezleri

Paylaş
Sinan Sofuoğlu  
Eklenme: 06 Haziran 2022
 • Son Güncellenme: 19 Kasım 2023
Antalya’nın En Popüler Alışveriş Merkezleri

Antalya, sadece eşsiz plajları ve büyüleyici tarihiyle değil, aynı zamanda alışveriş meraklıları için sunduğu sınırsız seçeneklerle de ünlü. Bu göz alıcı Akdeniz şehri, ziyaretçilerine sadece güneş, deniz ve kum değil, aynı zamanda alışveriş deneyimlerinde de unutulmaz anlar vadediyor. Antalya'nın en popüler alışveriş merkezlerine yaptığımız bu sanal tur, sizi modern alışverişin kalbine götürecek. 

{ad:0}

Antalya'nın alışveriş merkezleri, yerel ve uluslararası markaların yanı sıra, otantik Türk ürünleri sunan butiklerle dolu. Her zevke ve bütçeye uygun seçenekler sunan bu AVM'ler, aynı zamanda çeşitli yeme-içme alanları, eğlence ve dinlenme imkanları ile tam bir gün geçirmeniz için ideal yerler. 

The Land of Legends Shopping Avenue

Göz alıcı bir dekorasyona sahip The Land of Legends Shopping Avenue, 620.000 m2’lik alanıyla dünyanın en büyük tema parklarından biri olmasıyla ön plana çıkıyor. 2016 yılında açılan alan, Shopping Avenue adlı AVM bölümü, Kingdom Hotel adlı konaklama bölümü ve tema parkı bölümü olmak üzere 3 ana bölüme ayrılıyor. 2017’den günümüze pek çok ödül kazanarak Avrupa’da da ünlenmeyi başarmıştır. İçerisinde dünyaca ünlü lüks markalardan elektroniğe, oyuncağa, kişisel bakım ürünlerine ve daha nicesine uzanan dükkanları bulabilirsiniz. Alışveriş merkezi dendiğinde gerek dekorasyonuyla gerek hizmet kalitesiyle ezber bozan imkanlara sahip olduğundan kesinlikle görmeniz gereken yerlerin başında geliyor. 

MarkAntalya AVM

2013’te hizmete açılan MarkAntalya AVM, gezmesi bir hayli keyifli ve aradığınızı bulabileceğiniz bir yer. 55.000 m2’lik alanda yaklaşık 155 mağazayla hizmet veren alışveriş merkezi aynı zamanda eğlence merkezine ve restoran alanına da sahip. Mağazalar ağırlıklı olarak moda üzerine yoğunlaşıyor. Fakat aralarında ev dekorasyonu ve teknoloji odaklılarını da bulabilirsiniz. Otopark sorunu olmadan dilediğiniz gibi alışverişinizi yapıp terasında Muratpaşa manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.

Shemall

Eğer Muratpaşa içinde daha mütevazi bir alışveriş merkezi ararsanız Shemall, sizin için doğru adres olabilir. 21 mağazasıyla hizmet veren AVM’de ağırlıklı olarak köklü kıyafet markaları yer alıyor. Pratikliği sayesinde kalabalığa girmeden hemen ihtiyaçlarınızı alıp işinizi halledebilirsiniz. Kendi içerisinde bir otoparkı da olduğundan park sorunu yaşamıyorsanız. Ayrıca sinema salonunun da uygun fiyatlara hizmet verdiğini ekleyelim. 

TerraCity

180 adet mağazasıyla hizmet veren, büyük bir alana sahip TerraCity AVM, Muratpaşa’da gezebileceğiniz bir diğer seçenek. İçerisinde lüks ve bütçe dostu giyim mağazalarını bulabilirsiniz. Ağırlıklı olmasa da ihtiyacınızı karşılayabilecek elektronik mağazaları da mevcut. Eğer spor ekipmanları arıyorsanız da pek çok seçenek var. En üst yemek katında Sushi’ye kadar varan çeşitli restoranları keşfedebilirsiniz. 

Antalya Migros AVM

2001 yılında hizmet vermeye başlayan Migros AVM, Antalya’nın ilk alışveriş merkezi olmasıyla kendine has nostaljik bir havaya da sahip. Kuruluşunun eskiye dayanması aklınıza bakımsız ve işlek olmayan bir AVM getiriyorsa merak etmeyin, yıllar içinde modern zamana uyum sağlamayı başarmış. İçerisinde süpermarketin, mağazaların ve sinemanın olduğu Migros AVM 3 kata ayrılıyor. İhtiyacınız olan giyim markalarını rahatlıkla gezebilir, yemek bölümündeki restoranlarda karnınızı doyurabilirsiniz. Alışveriş merkezinin kendisine ait bir otoparkı da olduğundan pratik şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz. 

Ulaşmak için aşağıdaki haritayı kullanabilirsiniz. 

Agora Antalya AVM

75.000 m2’lik alanı kaplayan Agora AVM, hem ferah bir atmosfere sahip hem de nispeten daha sakin. Dekor olarak insanı sıkışık bir AVM’de gibi hissettirip içini sıkmıyor. Mağazalar arasında giyim, teknoloji, ev eşyaları gibi pek çok kategori mevcut. Pratik bir şekilde dilediğinizce gezip alışverişinizi yapabilirsiniz. Restoran bölümü de AVM’nin kendisi gibi ferah ve iyi havalandırılıyor, eğer alışveriş merkezlerinde yemek yemeyi sevmiyorsanız bile rahatsız olmazsınız. Çocukların vakit geçirebilmesi için ayrılmış oyun alanlarının olduğunu da ekleyelim. 

{search:antalya-pansiyonlari,Antalya Pansiyonları}

Erasta AVM

Toplamda 55 mağazayla hizmet veren Erasta AVM 45.000 m2’lik bir alana sahip. Ağırlıklı olarak giyim üzerine yoğunlaşan mağazalarda her bütçeye hitap eden markalar var. Çocukların vakit geçirebilmesi için oyun alanlarına ek olarak hoş sohbet edebileceğiniz kafeler de mevcut. Alışveriş merkezinin en çok öne çıkan tarafıysa sinema salonunun kalitesi diyebiliriz. Rahat koltukları, kaliteli projeksiyonu ve hizmeti gerçekten de denemeye değer. Ayrıca sürekli patlamış mısır kampanyaları da yapılıyor.

{search:antalya-apartlari,Antalya Apartları}

ÖzdilekPark AVM

Ülkemizin en popüler AVM zincirlerinden Özdilek, Antalya’da oldukça popüler bir alana sahip. Klasik Özdilek konseptine sahip ÖzdilekPark’ta aradığınız tüm markaları karma bir şekilde gezebilirsiniz. İsterseniz lüks parçalar alabilir isterseniz de indirimdeki ürünlere göz atabilirsiniz. Özdilek’in kendine ait marketi de alışveriş merkezi içerisinde yer alıyor. Üst katındaysa kaliteli zincir restoranlar bulunuyor.

Mall of Antalya

Yakın zamanda kurulan ve başarılı bir şekilde hizmet veren Mall Of Antalya, hem dünyaca ünlü markaları hem de kültür-sanat etkinliklerini ziyaretçileriyle buluşturuyor. İçerisinde kaliteli markalardan daha bütçe dostu markalara kadar istediğiniz tüm seçeneklere ulaşabilirsiniz. Giyim, aksesuar, kişisel bakım, oyuncak ve teknoloji gibi her türlü alışveriş ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Yemek bölümündeki restoranlarda karnınızı doyurabilir, çocuklar için ayrılmış özel oyun alanlarında ailecek vakit geçirebilirsiniz. Sohbet edip bir şeyler içmek isterseniz çok tatlı kafeler de mevcut. 

Kipa AVM

Kipa AVM için listemizde yer alan diğer alışveriş merkezlerine kıyasla daha küçük bir yer diyebiliriz. İçerisinde yemek yiyebileceğiniz birkaç restoran, çocuklar için küçük bir oyun alanı ve teknoloji ağırlıklı alışveriş mağazaları yer alıyor. Kipa’nın kendisi zaten bir market zinciri olduğundan market ihtiyacınızı da karşılayabilirsiniz. Ayrıca ev alışverişine ihtiyacınız varsa çeşitli mağazaları ve mobilyacıları da bulabilirsiniz. 

{search:antalya-otelleri,Antalya Otelleri}

Ek olarak Antalya hakkında genel olarak bilgi elde etmek isteyen, gezilecek görülecek yerleri merak edenler Antalya Gezi Rehberi sayfasına göz atabilirler.