Sevtap Sözkesen - 14 Temmuz 2017, Cuma 17:15
Çukurcuma'da mükemmel butik otel ve cafe. Şehrin göbeğinde tarihi yarımada ve Beyoğlu'na çok yakın. Özenle antika ve sanat eserleriyle döşenmiş zarif ve huzurlu bir ortam. Muhteşem bir menüye sahip.
Ertugrul M. - 26 Aralık 2013, Perşembe 09:54
Eski Pera'da yer alan, mükemmel bir atmosferi olan bir otel. Faik Pasha Hotels şimdiye kadar gördüğüm en iyi butik otel.
Nina P. - 15 Temmuz 2013, Pazartesi 21:55
Sevimli ve şirin, geleneksel olarak dekore edilmiş olup yeni bir stili var. Konforlu. Küçük özel hamamı denemelisiniz.
Nina P. - 15 Temmuz 2013, Pazartesi 15:12
Cute and charming. Hotel is traditionally decorated with lots of antic details but still new and very comfortable. Little private hammam is a must!
Sercan B. - 27 Nisan 2013, Cumartesi 22:17
Otelin içerisinde zaman geriye doğru akıyor ve siz çok eskilere gidip zamanın durmasını istiyorsunuz. Sonsuz teşekkürler, her şey süperdi.
Sercan B. - 27 Nisan 2013, Cumartesi 17:09
Sizi çok eskilere götürüp zamanın durmasını istiyorsanız Faik Pasha Hotels'de zaman geriye doğru akıyor. Her şey süperdi. Sonsuz teşekkürler.
- tarihleri arasında geçerli gecelik en uygun ortalama oda fiyatı.
Yukarıdaki fiyatlar bilgilendirme amaçlıdır. Tesiste veya operatörde değişiklik gösterebilir.
6 Kullanıcı Yorumu