Neredekal.com
Aktivite Galerisi
Aktivite (14)
Genel Görünüm Galerisi
Genel Görünüm (1)
Manzara Galerisi
Manzara (2)
Tümünü gör (25 Fotoğraf)
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 1
Datça Türk Evi OtelGenel Görünüm - Görsel 2
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 3
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 4
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 5
Datça Türk Evi OtelManzara - Görsel 6
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 7
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 8
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 9
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 10
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 11
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 12
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 13
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 14
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 15
Datça Türk Evi OtelAktivite - Görsel 16
4.7/5
Mükemmel
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4

Misafirler Ne Dedi?

'Kahvaltı muhteşem'
'Muhteşem hizmet'
'Genellikle çok temiz'
'Mükemmel bir konum'
Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Tüm özellikleri gör

Adres

İskele Mah. 36. Sok. No: 4, Datça/Muğla
Haritada gör

Otel Hakkında

Ahşap işlemeleriyle Muğla yöresinin yerel mimarisini yansıtan Datça Türk Evi Otel, Datça.

Otel Bilgileri
Giriş Saati
Giriş başlangıç saati: 14.00
Oda Sayısı
8
Kat Sayısı
2

Bilmekte Fayda Var

Giriş Saati

Giriş başlangıç saati: 14.00

Genel Uyarılar

Misafirlerin transfer istekleri için rezervasyon onayındaki numarayı arayarak otelle irtibat kurması gereklidir. Bu otel kredi kartı kabul etmektedir.

Evcil Hayvan

Hayır

Yorum / Değerlendirme

4.7/5
Mükemmel
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4
13 yorum / değerlendirme
Hepsi

Misafirler Ne Dedi?

'Kahvaltı muhteşem'
'Muhteşem hizmet'
'Genellikle çok temiz'
'Mükemmel bir konum'
'Odalar harika'
'Odalar temiz ve bakımlı'
'Kesinlikle tavsiye ediyorum'
'Harika bir yer'
4/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4
23.04.17
Misafir
Hafta sonu kahvaltı ve bir gece konaklama vesilesiyle geldim. Ortamın enerjisi hiç kaybolmayan tek yer diyebilirim. Bahçede kahvaltı yapabileceğiniz ve tercih edebileceğiniz en güzel yer. Güler yüzlü çalışanlarıyla evinizin rahatlığını ve huzurunu da bulabilirsiniz.
5/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
07.05.17
Misafir
3 gün ailemizle geçirdiğimiz, muhteşem bahçesi, kahvaltıları ve akşam yemeğinde dolmasından, tepsi kebabına, kısırına kadar hepsi harika. Süper bir dinlenme geçirdik. Tüm çalışan ve işletmeci arkadaşlara çok teşekkür ederiz.
5/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
04.05.18
Misafir
Bir gece kalıp ayrılmayı planladığımız Datça Türk Evi Otel'de ikinci gece de konaklayarak harika bir taş plak gecesini yakalamış olduk. Küçücük tatilimize acayip renk katan bu organizasyonları için ayrıca teşekkür ediyorum. Datça Türk Evi Otel; odalarının temizliği, kahvaltılarının organikliği, bahçesinin güzelliğinin yanı sıra, Burak Bey'in ve Ozan Bey'in arkadaş samimiyetindeki ilgi ve alakalarından dolayı da bizleri dolu dolu fethetmiş oldu. Her şey için çok teşekkürler. (Not: Bahçede otururken günün her saatinde kulağınıza keyifli ezgiler çalınıyor olabilir.)
5/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
11.07.18
Ali.fuat habiboğlu
Datça’da keyifle kalınacak evimiz. Evvela Burak Bey ve müşterilerini mutlu etmek için bıkmadan çabalayan Ozan kardeşime çok teşekkür ederiz. Temizliği, kahvaltısının mükemmelliği ve huzurlu bahçesi bile orada kalmak için bir sebep. Tavsiye ederim.
4/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4
06.02.17
Misafir
Tatilini Datça'da geçirecekler için birkaç satır ben de yazayım. Denize mesafesi 150 metre diyebilirim. Çok özenle emek verilmiş bir çiçek bahçesi havasında bir bahçesi mevcut. İşletmecileri çok sıcak ve gerçekten ilgililer. Küçük bir otel olmasından dolayı herkesle küçük dostluklar kurabiliyorsunuz. Odaların büyüklüğü ve temizliği diğer ticari tesislerden en önemli farkı. Otelde her ayrıntı düşünülmüş ve büyük bir zevkle de döşenmiş. Datça'ya ilk defa gelenler için nereleri gezmeniz gerektiği, nerelerde yemek yememiz gerektiği hakkında sizleri yönlendiriyorlar ama otelde ev yemeği yapıyorlar, kesinlikle yemenizi tavsiye ederim. Kahvaltısı gayet yeterli ve çok lezzetli. Datça'dan ayrılmak zor olmuştu. Bir o kadar Datça Türk Evi Otel’den ayrılmak çok zor oldu. Bu sitelere de ayrıca teşekkür ederiz bize bu otelleri tanıttıkları için.
Daha fazla yorum gör

Konum

Yakındaki Oteller

Sıkça Sorulan Sorular

Datça Türk Evi Otel için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?
Datça Türk Evi Otel odalarında Ücretli İlave Yatak, Oda Görevlisi, Masa, Duş, Buklet Seti bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Datça Türk Evi Otel için popüler tesis özellikleri nelerdir?
Datça Türk Evi Otel için popüler tesis özellikleri; Havalimanı Servis, Resepsiyon, Sigara İçme Alanı, Havaalanı Servisi, Ücretsiz Kahvaltı olmasıdır.