Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Vialand Nerede, Nasıl Gidilir? Vialand Alışveriş Merkezi ve Lunapark Gezi Rehberi

Vialand Nerede, Nasıl Gidilir? Vialand Alışveriş Merkezi ve Lunapark Gezi Rehberi

Paylaş
Gizem Ağma  
Eklenme: 19 Eylül 2023
 • Son Güncellenme: 20 Eylül 2023
Vialand Nerede, Nasıl Gidilir? Vialand Alışveriş Merkezi ve Lunapark Gezi Rehberi

Hem eğlenceyi hem de sosyal alanı bünyesinde bulunduran Vialand, Türkiye’nin her yerinden, her yaştan misafiri ağırlıyor. Vialand içinde ister adrenalin dolu oyuncakları deneyimleyerek unutulmaz anlar yaşayabilir, isterseniz de alışveriş merkezinde veya restoranlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Vialand, çeşitli ve benzersiz deneyimleri ile sadece bir tema park değil aynı zamanda bir yaşam alanı diyebiliriz.

{ad:0}

{search:istanbul-otelleri,İstanbul Otelleri}

Vialand Hakkında

Etkileyici büyüklüğüyle görenleri kendine hayran bırakan Vialand, 600.000 metrekarelik bir alanda gencinden yaşlısına sunduğu hizmetle dünya çapında ün kazanmış mekanların arasında bulunuyor. Vialand, sadece eğlence arayanların değil alışveriş zevkini yaşamak isteyenlerin de adresi. Vialand'in büyülü dünyası, ziyaretçilerine sınırsız eğlence seçenekleri sunuyor. Oyuncakların coşku dolu atmosferinde Maceraperest (hızlı tren) ile gökyüzünde uçabilir, Çılgın Nehir’de suların akışı ile eğlenebilirsiniz. Oyun parkları, renkli ve interaktif tasarımlarıyla çocukların yüzünü gülümsetirken; gösteri merkezi sahnesinde düzenlenen etkileyici performanslar, izleyicilere büyülü anlar yaşatıyor. 

{search:beyoglu-otelleri,Beyoğlu Otelleri}

Vialand Nerede, Nasıl Gidilir?

Büyük şehrin getirdiği iş stresi ve hayat koşturmacası içinde bunaldınız mı? “Biraz eğlenceye ihtiyacım var." diyorsanız, eğlenceli ve keyifli vakit geçirme imkanlarını beraber sunan Vialand sizin için doğru adres olabilir. Peki, Vialand nerede? Devasa büyüklüğü ile herkesin duyduğu Vialand, İstanbul’un Eyüp ilçesinin Yeşilpınar bölgesinde bulunuyor. Şimdi yine önemli bir soru geliyor, Vialand’a nasıl gidilir? Vialand’a ister kendi aracınızla isterseniz de metrobüs, metro veya belediye otobüsleri gibi toplu taşıma araçlarını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz. Vialand’a toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlamak için aşağıda belirttiğimiz ulaşım alternatiflerinden size uygun olanını seçebilirsiniz.

Vialand Ziyaret Saatleri

Vialand'ın kapıları haftanın her günü açık. Gün içinde 10:00 ve 18:00 saatleri arasında Vialand’ı ziyaret edebilirsiniz. Hafta sonları ise 11:00 ve 20:00 saatleri arasında plan yapabilirsiniz. Hafta içi iş yoğunluğunuzun olduğunu biliyoruz fakat hafta sonu için plan yapacaksanız tesisin daha kalabalık olacağını hatırlatmak isteriz. Her ne kadar gün batımının muhteşem manzarasında parkı deneyimlemek başka olsa da sakinlik arıyorsanız sabah saatlerini tercih edebilirsiniz. 

Metrobüs Hattı

Vialand’a metrobüsle gitmek istiyorsanız, bulunduğunuz konuma en yakın metrobüse binerek Mecidiyeköy durağında inin. Daha sonra M7 Mecidiyeköy- Mahmutbey Metrosu’na binerek Veysel Karani- Akşemsettin İstasyonunda inin. İndiğinizde harita uygulamasından yardım alıp Vialand’a yürüyerek ulaşabilirsiniz. İsterseniz metrobüsten Edirnekapı Metrobüs durağında inerek bu duraktan geçen İETT 94Y otobüsü veya Aksaray- Vialand dolmuşları ile kolaylıkla Vialand’a ulaşım sağlayabilirsiniz. 

İETT Hatları

Size en yakın otobüs durağından 37T, 39, 39A, 39B, 39D, 390, 39Y, 47, 47E, 47K, 47E, 48Y, 49, 49K, 49T, 49Y, 94Y, 99, 99Y İETT otobüslerine binip Veysel Karani Cami Durağı’nda inerek yine kısa bir yürüyüş mesafesi ile Vialand’a ulaşabilirsiniz.

Dolmuş Hatları

Son olarak, Şişhane- Vialand, Şişli- Vialand, Aksaray- Vialand, Alibeyköy Otogar- Vialand dolmuşlarını tercih ederek de Vialand’a gidebilirsiniz.

Vialand’a özel aracınız ile ulaşım sağlamanız durumunda Vialand’ın geniş otopark alanı sayesinde park sorunu yaşamadan aracınızı park edebilirsiniz. Ayrıca Vialand’ın özel vale hizmetinden yararlanabilirsiniz. 

Vialand: Eğlence ve Alışveriş Yan Yana

Vialand eğlencenin yanında alışverişin ve keyifli restoranların da merkezi konumunda bulunuyor. Alışveriş meraklıları için adeta bir cennet olan Vialand, dünyaca ünlü markaların mağazalarına ev sahipliği yapıyor. Eğer seçkin ürünlerle buluşmak isterseniz, Vialand Alışveriş Merkezi aradığınız yer olabilir. Özenle seçilmiş mağazalarıyla farklı taleplere hitap eden bu mekan; 200'ü aşkın mağaza seçeneği, çeşitli yemek alternatifleri ve etkinlik alanlarıyla aileler için keyifli bir alan sunuyor. 

{search:besiktas-otelleri,Beşiktaş Otelleri}

Vialand: Eğlencenin Adresi

Heyecan dolu anlar yaşamak ve eğlencenin doruklarına ulaşmak isteyenler için Vialand eğlence cenneti olarak nitelendirilebilir. Parkın içinde bulunan birbirinden farklı ve etkileyici oyuncaklar, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor. Ayrıca her alanda yaş, boy ve kilo sınırları sağlayarak güvenliği göz önünde bulunduruyor. Şimdi gelin, sizi bekleyen bu büyülü serüvene birlikte göz atalım.

360 Plus 

360 Plus, kendi etrafında dönmenin yanında gökyüzünde oluşturduğu hareket ile baş döndürücü bir deneyim sunuyor. 360 Plus ile tabii ki gökyüzünün ve manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz fakat yaşayacağınız adrenalin duygusunu da unutmayın. Bu deneyim, sıradanın ötesine geçmek ve sınırlarınızı zorlamak isteyenler için birebir.

Adalet Kulesi

50 metre yükseklikte bulunan adalet kulesi inanılmaz bir İstanbul manzarası sunuyor. Yeryüzünden gökyüzüne etrafı izleyerek yavaş yavaş yükselmeye bayılacaksınız. Ama daha sonrasında 50 metre yükseklikten hızlı bir düşüş sizi bekliyor olacak. Hem keyifli bir hissi hem de heyecanı hissetmek istiyorsanız Adalet Kulesi’ni deneyimleyebilirsiniz.

Atlıkarınca

Vialand, adrenalini deneyimleyeceğiniz oyuncakların yanında masalda hissedeceğiniz oyuncakları da içeriyor. Çocukların hatta bazı yetişkinlerin vazgeçilmezi Atlıkarınca, 15 metre çapı ve rengarenk oyuncakları ile unutulmaz bir deneyim sunuyor. Atlıkarınca üzerinde çocuklarınızın yüzündeki mutluluğu görmek paha biçilemez olacak.

Cesur Sürücüler

Çarpışan arabalarla büyüyen bir neslin çocuklarını Cesur Sürücüler oyuncağı bekliyor. Günlük hayatımızın vazgeçilmezi olan arabalar, kız veya erkek fark etmeden çocukların ilgisini çekiyor. Cesur Sürücüler, büyük parkuru ile çocuklarınıza güven içinde araba sürmenin deneyimini sürüyor. Unutulmaz bir deneyim sunan Cesur Sürücüler direksiyonları şimdi çocuklarınızı bekliyor.

Çılgın Nehir

Çılgın Nehir hem size hem de çocuklarınıza doğayı tekrar hatırlatıyor. 425 metre boyunca süren bir yolculukta suyun coşkusuyla yarışıp, dalgalarda dans ederken gerçek bir maceranın parçası olmanın unutulmaz anlarına tanıklık edeceksiniz.

Nefeskesen

Hayatınızda bir daha nadir yaşayabileceğiniz bir deneyim istiyorsanız Nefeskesen’i deneyimlemeyi tercih edebilirsiniz. 3 saniyede 110 km hıza ulaşılır mı? Nefeskesen ile ulaşılıyor. Nefeskesen’in 660 metre boyunca uzanan ünitesinde, ani dönüşleri ve sert virajları deneyimlemek için ülkenin her yerinden insanlar sıra bekliyor. Yaklaşık 35 saniye boyunca adrenali en yüksek düzeyde yaşamaya cesaretiniz var mı?

Maceraperest

Çocuktan yaşlısına herkesin rüzgar ile beraber adrenalini deneyimleyebileceği yer, Maceraperest. Yaklaşık 580 metre uzunluğunda parkuru ile size heyecanı yaşatan Maceraperest, saniyede 80 km hız ile 30 metre yüksekliğe çıkıyor. Çocuklarınızla macera içeren unutulmaz bir deneyim yaşamak istiyorsanız Maceraperest’i deneyimlemelisiniz.

Zıp Zıp Kanguru

Zıp Zıp Kanguru, çocuklarınıza sadece fiziksel aktivite sağlamakla kalmıyor aynı zamanda eğlenceyi de sunuyor. Zıp Zıp Kanguru’nun elastik yapısı, çocuklarınızın vücudunu nazikçe desteklerken kaslarını çalıştırmayı da sağlar. Çocuklarınızın hem eğlenmesini hem de sağlıklı bir aktivite içinde bulunmasını istiyorsanız Zıp Zıp Kanguru’ya güvenebilirsiniz.

{search:kabatas-otelleri,Kabataş Otelleri}