Sıcak Sevmeyenlere İngiltere Plajları

Sıcak Sevmeyenlere İngiltere Plajları

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 13 Ağustos 2012
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
Sıcak Sevmeyenlere İngiltere Plajları

İngiltere’deki en iyi kuma sahip plajlar, aşırı sıcaklardan bunalanlar için ideal bir destinasyon…

İngiliz sahilleri her zamanki cazibesine ekstrem su sporları merkezleri ve iyi yemekleri olan açık hava mekanlarını da ekleyerek popülaritesini iyice arttırdı. Ülkedeki en iyi kuma sahip plajlar, aşırı sıcaklardan bunalanlar için ideal bir destinasyon …

Tolcarne ve Fistral Plajları, Cornwall

{ad:0}

Newquay ve Kuzey Cornwall sahili İngiltere’de sörf yapmak isteyenler için adeta cennet. Newquay’ın Tolcarne’si daha çok aile plajı havası taşıyor ve sörfe yeni başlayanlar için ideal. Fistral ise İngiltere’nin en ünlü sörf plajı. Sayılı sörf yarışlarına ev sahipliği yapan muhteşem dalgaları; Britanya’nın ve dünyanın her yerinden sörfçülerin ilgisini çekiyor.

Blackpool Sands, Devon

Takdir edersiniz ki, çocukların plaj klasikleri arasında yer alan; kova, kürek ve hızla eriyen buzlu bir dondurmadan biraz daha fazlasına ihtiyaçları var. Blackpool Sands ailelerin beklentilerini karşılayabilmesinin ötesinde; korunmuş özellikleri ve rengarenk görüntüsüyle adeta kutsanmış bir plaj.

Whitstable, Kent

Midesini düşünenler için Whitstable; taze deniz ürünleri ve özellikle de istiridye demek. Deniz kenarında kısa bir gezinti sizi geçmişin ve geleceğin en popüler restoranlarından, limandaki eski istiridye çiftliğini kendine mesken edinmiş Whitstable Oyster Fishery Company’ye ulaştıracak.

Drakes, Brighton

Eğer odanızdan, güneş, kum ve denizi görmek istiyorsanız sofistike Drakes Hotel’in ön plana çıkan odaları varış noktanız olmalı. Banyodaki, yerden tavana uzanan pencerenin önüne kurulmuş küvette uzanırken, kendinizi lüks bir mavi yolculuk gemisinde seyahat ediyor gibi hissedeceksiniz.

Haberin tamamı için: Voyager / Ağustos