Safranbolu'nun En Yeni Konağı Aslan Konak

Safranbolu'nun En Yeni Konağı Aslan Konak

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 09 Mayıs 2013
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
Safranbolu'nun En Yeni Konağı Aslan Konak

Safranbolu'nun tarihi çarşısında heybetli duruşunu kaybetmemiş olan konağımız 21.06.2010 tarihinde Safranbolu turizmine kazandırılmıştır.

Safranbolu'nun tarihi çarşısında heybetli duruşunu kaybetmemiş olan konağımız 21.06.2010 tarihinde çift ve tek kişilik toplam 6 adet standart oda ile Safranbolu turizmine kazandırılmıştır. Restaurantı, bahçesi, dinlenme salonu ile kendi tarzında Safranbolu'nun tarihi konaklarından biridir.

Safranbolu evinin otantik yapısı içinde nezih bir ortamda leziz sabah kahvaltısı isterseniz Aslan Konak tam size göre. Misafirlerimizin isteği doğrultusunda bahçemizde mangal keyfi sunuyoruz.

{ad:0}

Safranbolu'ya has geleneksel tavan süslemeleri, İşlemeleri ahşap dolaplar, cam önlerinde panoramik Safranbolu manzaralı sedirler, şömine, ışığı engelleyen geleneksel kara kapaklı Safranbolu pencereleri, gaz lambalı duvar aydınlatmaları, banyo ve tuvalet, duşakabin, lcd televizyon, kablosuz internet, kaloriferli ısınma sistemi, odalarda lokum ikramı, sabah ücretsiz gazete, uyandırma ve 24 saat oda servisi.

Safranbolu otelleri arasında yer alan Aslan Konak, siz değerli misafirlerini bekliyor.