Neredekal Tesis Uygulamasını Kullanmanız İçin 7 Neden

Neredekal Tesis Uygulamasını Kullanmanız İçin 7 Neden

Paylaş
Diley Kuru  
Eklenme: 14 Ağustos 2017
 • Son Güncellenme: 31 Ekim 2023
Neredekal Tesis Uygulamasını Kullanmanız İçin 7 Neden
Gelen rezervasyon talepleri, tesisleri soru yağmuruna tutan mesajlar, tesislerin bizlerden beklediği talepler derken yoğunluğunuza her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu noktada, işlerinizi daha hızlı ve daha kolay bir şekilde halledebilmenizi sağlayan Neredekal Tesis uygulaması devreye giriyor. Neredekal Tesis uygulamasını cep telefonunuza ya da tabletinize indirerek, tesisinizin tanıtım ve rezervasyon süreçlerini yönetmeyi çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.
1 – Bilgisayara Gerek Kalmadan Otel İşlemlerinizi Cep Telefonunuzdan Hızlıca Halledebilirsiniz Neredekal Tesis Uygulaması

{ad:0} Neredekal Tesis uygulamasının sunduğu en büyük rahatlıklardan biri de bu. Neredekal Tesis uygulamasını mobil cihazınıza indirdiğinizde, sürekli olarak bilgisayar başında vakit geçirmenize gerek kalmıyor. Çünkü Neredekal Tesis uygulamasından otelinizle ilgili birçok işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Gelen rezervasyon taleplerinizi görüntüleyebiliyor, mesajlarınıza geri dönüş yapabiliyor ve müşterilerinizle her daim iletişimde kurabiliyorsunuz. Otel dışında olsanız bile, çoğu şeyi parmağınızın ucuyla halledebiliyorsunuz.
2 – Tesisinize Gelen Tüm Telefon Aramalarını Kontrol Edebilirsiniz Neredekal Tesis Uygulaması

Neredekal Tesis uygulaması ile misafirlerinizden gelen tüm telefon aramalarını kontrol edebiliyorsunuz. Eğer cevapsız çağrınız varsa geri dönüş yapabiliyorsunuz. Gün içerisinde aramalarınızı kontrol ederek, hiçbir çağrıyı kaçırmamış oluyorsunuz.
3 – Rezervasyon Taleplerinizi Yönetebilirsiniz Neredekal Tesis Uygulaması

Neredekal Tesis uygulaması sayesinde potansiyel misafirlerinizi hiçbir şekilde cevapsız bırakmıyorsunuz. Gelen rezervasyon taleplerinizi ve mesajlarınızı, uygulama ile görüntüleyebilir ve hızlıca cevaplayabiliyorsunuz.
4 – Misafirlerinizle Her Daim İletişimde Olabilirsiniz Neredekal Tesis Uygulaması

Sizi arayan ya da mesaj gönderen misafirlerinizle dilediğiniz an iletişim kurabilirsiniz. Daha önce bahsettiğimiz gibi gelen cevapsız çağrıları geri arayabilir ya da mesajlara cevap verebilirsiniz. Eğer cevap vermeye vaktiniz yoksa da sizin için oluşturulmuş otomatik cevap seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu sayede misafirlerinizle iletişimi hiç koparmamış oluyorsunuz.
5 – Cevaplanmamış Çağrı ve Mesajlarınız Hakkında Bildirim Alabilirsiniz Neredekal Tesis Uygulaması

Neredekal Tesis uygulaması sayesinde cevaplanmamış, meşgul ya da başarısız çağrı kayıtlarınız için mobil cihazınıza bildirim geliyor. Sadece çağrı kayıtları için değil okunmayan rezervasyon mesajlarınız ile ilgili de bildirim alabiliyorsunuz. Böylelikle rezervasyon taleplerinizin hiçbirini kaçırmamış oluyorsunuz.
6 – Tesisinize Gelen Yorumları Görüntüleyebilir ve Cevap Verebilirsiniz Neredekal Tesis Uygulaması

Müşterilerinizle iletişimde kalmanın bir diğer yolu da yorumlar. Ayrıca yorumların tesisler için ne kadar önemli olduğunu sıklıkla vurguluyoruz. Neredekal Tesis uygulaması ile otelinize yapılan yorumları görüntüleyebilir ve uygulama üzerinden yorumlarınıza cevap verebilirsiniz.
7 – Neredekal Müşteri Temsilciniz ile Anında İletişim Kurabilirsiniz Neredekal Tesis Uygulaması

Neredekal Tesis uygulamasını açtığınız anda ana ekranda müşteri temsilcinizi görebiliyorsunuz. Tek bir tuş ile müşteri temsilcinizi arayabiliyor ya da kendisine mesaj gönderebiliyorsunuz. Bu sayede nerede olursanız olun her türlü talebinizi veya sorununuzu müşteri temsilcilerimiz ile paylaşabiliyorsunuz.
Neredekal Tesis uygulamasını iPhone ya da iPad cihazınıza indirmek için buraya, Android cihazınıza indirmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

Adnan Çilesiz 
29.11.2017
Misafirlerimiz genellikle mesaj yolu ile tesis hakkında bilgi almaktadır. Bunun yerine telefonla birebir iletişim kurmaları tesisimiz hakkında daha sıcak bilgi almalarına vesile olacaktır. Hem daha fazla ayrıntı hem daha fazla görüş bildirebileceklerdir. Saygılar.
Benzer Yazılar