Kazdağları'nın En Güzel Kamp Alanları

Kazdağları'nın En Güzel Kamp Alanları

Paylaş
Seyhan Ahen  
Eklenme: 13 Mayıs 2022
 • Son Güncellenme: 02 Şubat 2024
Kazdağları'nın En Güzel Kamp Alanları

Kış aylarını geride bıraktığımız bu günlerde tüm yıl boyunca ne kadar yorulduğunuzu hissediyor olabilirsiniz. Hem iş hayatı hem de hava koşullarının oldukça zorladığı bir yılın ardından yaz tatilini beklerken yapacağınız kısa ara tatiller stres atmanızı ve rahatlamanızı sağlayacaktır. Hem kamp tutkunları hem de kamp yapmak isteyen ama bir türlü fırsat bulamayanlar için hazırladığımız Kazdağları kamp alanları önerileri ile şehirden birkaç gün uzaklaşabilir ve doğayla iç içe stressiz günler geçirebilirsiniz. Kazdağları Gezilecek Yerler önerilerimizi ise Keşif Rehberi’mizden okuyabilirsiniz.

{ad:0}

Hızır Kamp

Kazdağları'nın En Güzel Kamp Alanları

Doğayla baş başa birkaç gün geçirebileceğiniz Kaz Dağları kamp alanlarında ilk sırada Hızır Kamp yer almaktadır. Havaların ısınması ile birlikte yaz tatili planlarınıza dahil ettiğiniz ya da sadece şehrin gürültüsünden kurtulmak için hafta sonunu değerlendirebileceğiniz kamp alanlarından biri olan Hızır Kamp, Kaz Dağları’nın eteklerinde yer alan ve yıllardır hizmet veren bir işletmedir.

Kuş sesleri eşliğinde tam anlamıyla kafa dinleyebileceğiniz bir tatil imkanı sunan Hızır Kamp’ta, kamp alanı yakınında bulunan Zeytinli Çayı’nda yüzebilir, doğa yürüyüşleri yapabilir, tüm gün kitabınızı okuyabilir ya da yoga derslerine katılarak ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Mehmetalan köyüne yaklaşık 2 km uzaklıkta yer alan kamp alanı, ulaşımı kolay bir lokasyonda yer almaktadır. Kamp alanı hizmetleri içinde restoran, WC, duş ve elektrik gibi ihtiyaçlarınız karşılanmakla birlikte sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.

Adres: Mehmetalanı Mah. Hızır Kamp, Edremit/Balıkesir, Türkiye

İnek Obası Çadır Kamp

Kazdağları'nın En Güzel Kamp Alanları

Doğaya saygı ve hoşgörü mottosu ile kurulan İnek Obası Çadır Kamp, Kaz Dağları kamp alanları içinde yer alan ve bölgenin en çok tercih edilen kamp işletmelerinden birisidir. Sadece çadır kampı için müsait bir alana sahip olan İnek Obası Çadır Kampı’nda kendi çadırınız ile konaklayabileceğiniz gibi tesisin çadırlarından da faydalanabilirsiniz. WC, duş, sıcak su ve mutfak gibi olanakları olan tesiste kahvaltı hizmeti de bulunmaktadır.

Sabahları Hababam Sınıfı’nın ''İnek Obası Uyan'' anonsu ile güne başlayabileceğiniz, kamp alanının her alanında adeta bir nostalji tünelinde gibi hissedeceğiniz kamp alanında akşam saatlerinde sunulan sinema filmi aktivitesine katılabilirsiniz. Ayrıca bazı günlerde denk gelebileceğiniz tiyatro ya da söyleşi gibi etkinliklerle de her geçen gün donanımlı bir kamp işletmesi haline gelen İnek Obası Çadır Kamp, misafirlerini en güzel şekilde ağırlamaktadır.

Adres: Beyoba, İnek Obası Çadır Kamp – KAZDAÐLARI, Edremit/Balıkesir, Türkiye

Barbaros Camping

Kazdağları'nın En Güzel Kamp Alanları

Kazdağları kamp alanları içinde üçüncü sırada yer alan Barbaros Camping, şehrin gürültüsünden uzaklaşabileceğiniz yemyeşil bir alana açılan bir kamp merkezidir. Ege Denizi’nin eşsiz manzarası ve Kaz Dağları’nın oksijen dolu ortamında doğal bir yaşam alanı içinde konaklayabileceğiniz Barbaros Camping, Altınoluk rotası üzerinde yer almaktadır. Balıkesir’in Altınoluk kasabasında yer alan kamp alanı Antandros Antik Kenti yakınında bulunmaktadır.

Kamp alanına girdiğiniz andan itibaren kendinizi doğanın kucağına bırakabileceğiniz kamp merkezinde, otoparktan kafeteryaya, ortak mutfaktan piknik alanlarına, tuvalet ve duş hizmetinden çocuklar için oyun alanlarına kadar birçok hizmetten faydalanabilirsiniz. Sıcak ve samimi bir yaşam alanına sahip Barbaros Camping’te denize sıfır konumda sunulan şezlong ve şemsiye hizmetinden de yararlanabilir, kendinizi masmavi suların derinliklerine bırakabilirsiniz. Hem Kaz Dağları’nın eşsiz oksijenini içine çekip hem yüzmek isteyenler için ideal bir yer olan Barbaros Camping, karavan ve çadır konaklamaları içi oldukça uygundur.

Adres: Narlı, Barbaros Beach and Camping, Edremit/Balıkesir, Türkiye

Kazdağı Kamp

Kazdağları'nın En Güzel Kamp Alanları

İki kadın girişimci tarafından 2019 yılında kurulmuş olan Kazdağı Kamp; çadır, bungalov ve karavan konaklama hizmeti vermektedir. Zeytin çayı boyunca uzanan kamp alanı hem köyün içinde hem de köyden bağımsız bir alanda doğa ile bütünleşme fırsatı bulabileceğiniz bir alan oluşturmaktadır. Mutfak, banyo, wc ve hatta çocuklar için oyun alanı sunan Kaz Dağları Kamp, Zeytin Çayı’na sıfır alanda kurulan oturma alanları ile de cazip bir tesis haline gelmektedir.

Tertemiz oksijeni ile bilinen Kaz Dağları’nda stresten uzak, sevdiklerinizle ya da yapmaktan zevk aldığınız aktivitelerle birkaç gün geçirebileceğiniz ve tamamen enerji dolmuş halde şehre döneceğiniz bu tesisten ayrılmak istemeyeceğinize emin olabilirsiniz. Kamp alanına girdiğiniz andan itibaren yemyeşil bir alanla karşılaşacağınız Kaz Dağı Kamp’ta isterseniz Zeytin Çayı’nda serinleyebilir, isterseniz kitap okuyup müzik dinleyebilir ya da diğer kamp sakinleri ile çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz.

Adres: Zeytinli Mah. Mesire Alanı Küme Evler No:14 EDREMİT/BALIKESİR

Akaleos Kamp

Kazdağları'nın En Güzel Kamp Alanları

Kamp alanına girdiğiniz andan itibaren adeta büyüleneceğiniz Zeytinli Çayı manzarası alanına kurulan Akaleos Kamp, Kaz Dağları’ndaki en çok bilinen kamp alanlarından biridir. Yıllarca öğretmenlik yapmış ve hayallerini gerçekleştirmek için Akaleos Kamp’ı kurmuş olan bir karı kocanın işlettiği tesis, size kendinizi evinizde gibi hissettirecek. Kamp alanı kullanımı dışında tüm hizmetlerin ücretsiz olduğu işletmede tuvalet, duş, şezlong ve mutfak hizmeti sunmaktadır. Çadır kampı yapabileceğiniz tesiste akşamları kamp sakinleri ile güzel sohbetler kurabilirsiniz.

Çok büyük bir alan olmamasına rağmen huzurlu günler geçirebileceğiniz Akaleos Kamp’ta günün istediğiniz saatinde Zeytinli Çayı sularında yüzebilir, kano ile bir tur atabilir ya da Kaz Dağları’nı keşfe çıkabilirsiniz. Köy alanına olan yakınlığından dolayı temel ihtiyaçlarınızı satın alabilir ve isterseniz tesisin kullanmanız için imkân tanıdığı mangal alanı ile mangal keyfi de yapabilirsiniz.

Adres: Mehmetalan, 10300 Edremit/Balıkesir

Kazdağları kamp alanları ücretsiz ve ücretli pek çok seçenek barındırmaktadır. Çadır konaklamasının yanı sıra Kazdağları Otelleri listemiz de alternatif tatil seçenekleri olarak tercih edilebilir. Son olarak kamp yapacağınızda gerekli olan ekipmanları derlediğimiz Kamp Malzemeleri Listesi adlı yazımıza da göz atmanızı tavsiye ederiz.

{search:kazdaglari-otelleri,Kazdağları Otelleri}

Benzer Yazılar