Katıksız Afrika 'Tanzanya'

Katıksız Afrika 'Tanzanya'

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 29 Kasım 2012
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
Katıksız Afrika 'Tanzanya'

Hayallerinizdeki tatil doğayı “en doğal haliyle” keşfetmekse, Tanzanya size heyecan dolu, unutulmaz deneyimler sunuyor.

Sonsuza uzanıyormuş izlenimi bırakan, el değmemiş topraklar düşünün. Üzerinde benzersiz bir vahşi yaşam barındırsın. İşte Tanzanya böyle bir ülke, Romanlardan, filmlerden aşina olduğunuz o klasik Afrika imgesini baktığınız her köşede görebileceğiniz, çok özel bir coğrafya. Üstelik bu bakir Afrika güzelliğini yaşarken modern yaşamın gerektirdiği lükslerden mahrum kalmanıza da gerek yok. Zira Tanzanya ve yakın komşusu Kenya safari turizminin en geliştiği ülkeler arasında.

Tanzanya geniş bir alana yayılan hayli zengin doğa rezervlerine sahip. Kıtanın en yüksek dağı Kilimanjaro ve en büyük gölü Victoria’yı da sınırları içerisinde barındıran Tanzanya, coğrafyasıyla da ziyaretçilerin nefesini kesmeyi başarıyor. Tanzanya’nın gerçek safari deneyimi sunan noktalarının başında, dünyaca ünlü Serengeti yer alıyor.

{ad:0}

Tanzanya’yı cazip kılan unsurlar bunlarla sınırlı değil. Hint Okyanusu kıyısında yer alan bu büyük ülke, Baharat adaları olarak bilinen Zanzibar ile de ünlü. Tropik kuşakta yer alması sayesinde yemyeşil bitki örtüsünün beyaz kumsallarla buluştuğu, cenneti andıran bir görünüme sahip bu adalar Tanzanya’nın safari ile birlikte en önemli turizm kapısı.

Haberin tamamı için: Voyager / Kasım 2012