İlab Ventures Neredekal.com'a Ortak Oldu

İlab Ventures Neredekal.com'a Ortak Oldu

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 08 Kasım 2010
 • Son Güncellenme: 31 Ekim 2023
İlab Ventures Neredekal.com'a Ortak Oldu

Yatırımları arasında Kariyer.net, Sigortam.net ve Gittigidiyor.com gibi internet girişimlerini barındıran iLab Ventures, Neredekal.com'a ortak oldu.

Yatırımları arasında Kariyer.net, Sigortam.net ve Gittigidiyor.com gibi çok sayıda internet girişimini barındıran İLab Ventures, Türkiye’nin tatil ve konaklama rehberi Neredekal.com’a ortak oldu.

İLab Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Say “iLab’in uzun vadeli internet stratejilerinin bir parçası olarak henüz çok düşük online penetrasyon oranlarına ulaşılmış ve yüksek büyüme fırsatları olan online turizm alanında yatırım yapmak istedik. Neredekal.com özgün ve tarafsız içeriği ile tatilcilerin sağlıklı ve hızlı bir biçimde tatil planlamalarını gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktadır. Bu anlamda da Türkiye’de bir açığı kapatmaktadır. Neredekal.com’un deneyimli ekibinin Türkiye’de Turizm alanındaki online fırsatları yakalama kapasitesine güveniyor ve bu yolda iLab olarak kendilerine destek olmak istiyoruz.” dedi.

{ad:0}

Neredekal.com Kurucu Ortağı Özkan Hacıoğlu yaptığı açıklamada “iLab ile ortaklığımız, Türkiye merkezli bir turizm yatırımı olan Neredekal.com’u orta vadeli hedefimiz olan yurtdışına açmak ve yakın zamanda Türkiye’ye giren ciddi büyüklükteki turizm tabanlı internet yatırımları arasından sıyrılmak hedeflerimizi gerçekleştirmek için çok önemli bir adım olarak görüyoruz. İlab’in internet alanındaki tecrübesi, yeri ve vizyonu hedeflerimizi gerçekleştirmekte itici bir güç olacak.” dedi.

Ortaklık görüşmelerinde iLab’in hukuk danışmanlığı Taboğlu Hukuk Bürosu tarafından yapıldı.

Neredekal.com Hakkında
2007 Mart ayında kurulan Neredekal.com kısa zamanda Türkiye’nin en çok ziyaret edilen turizm portalları arasına girdi. 500’den fazla lokasyonu, 2.200’ün üzerinde tesisin tanıtımını yapan Neredekal.com konaklama tesisleri ile tatilciler ve seyahatseverler arasında bir köprü görevi görüyor. Turizmle alakalı birçok yeni eklenti üzerinde çalışan ekip, 2011 yılında çok daha ciddi bir atılım yapmayı hedefliyor.