Erken Rezervasyon Dönemi Ne Zaman Başlıyor? 2024 Erken Rezervasyon Kampanyaları ve Anlaşmalı Bankalar

Erken Rezervasyon Dönemi Ne Zaman Başlıyor? 2024 Erken Rezervasyon Kampanyaları ve Anlaşmalı Bankalar

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 16 Kasım 2023
 • Son Güncellenme: 19 Mart 2024
Erken Rezervasyon Dönemi Ne Zaman Başlıyor? 2024 Erken Rezervasyon Kampanyaları ve Anlaşmalı Bankalar

Yaz tatili planları yapmaya başlayan tatilseverler için erken rezervasyon dönemi başladı. 2023 yılında Ekim ayında başlayan erken rezervasyon dönemi, 2024 yaz aylarının başına kadar devam edecek. Bu dönemde tatilseverler, otel rezervasyonlarını uygun fiyatlara satın alma fırsatı yakalıyor. Erken rezervasyon dönemi avantajları en avantajlı 1. dönem, 2. dönem, 3. dönem şeklinde azalarak devam ediyor. Acentelerin sunduğu avantajlar her dönemde değişiyor.

{ad:0}

Erken Rezervasyon İndirimlerinden Nasıl Faydalanılır?

Öncelikle her otelin erken rezervasyon indirimi uygulamadığını söyleyelim. İstisnalar olmakla birlikte erken rezervasyon indirimleri özellikle acentelerin tek yetkili olduğu otellerde geçerli oluyor. Hangi otellerde erken rezervasyon indirimi olduğunu görmek için; Etstur, Tatilbudur, Tatilsepeti gibi Türkiye'nin önde gelen acentelerinin sunduğu erken rezervasyon otellerini listelediğimiz Neredekal.com Erken Rezervasyon Otelleri sayfamıza bakabilirsiniz. Erken Rezervasyon otellerinde çoğunlukla tek fiyat listelendiğini göreceksiniz. Bunun sebebi yukarıda söylediğimiz gibi acentelerin tek yetkili olduğu otellerde indirim uygulamasından kaynaklanıyor. Eğer birden fazla acente aynı otel için fiyat teklifi veriyorsa bunu da yine erken rezervasyon otelleri sayfamızda görebilir, fiyatları karşılaştırabilirsiniz.

En iyi erken rezervasyon indirimini almak için olabildiğince rezervasyonunuzu olabildiğince erken yapmalısınız. Sezon yaz mevsimine yaklaştıkça erken rezervasyon oranları azalacaktır. Bir turizm cenneti olan ülkemizde oldukça fazla otelde erken rezervasyon indirimi uygulanıyor. Bu seçeneklerinizi artırırken karar vermenizi kolaylaştırabilir. Belirli bir standardın üzerinde hizmet sunan otellerde alacağınız hizmet ve memnuniyetiniz aşağı yukarı aynı olacağından karar verirken bütçe aralığınız, ödemeyi peşin mi kredi kartıyla mı yapacağınız ve hangi kredi kartıyla yapacağınız önem kazanıyor. Bu sebeple öncelikle acentelerin hangi kartlara indirim uyguladığı bilgilerini paylaşalım:

TatilBudur Erken Rezervasyon Kampanyaları ve TatilBudur Anlaşmalı Bankalar

TatilBudur 2024 yılı erken rezervasyon kampanyası ile 19 Mart tarihine kadar %50’ye varan indirimler ile 4 ay erteleme imkânı sağlıyor. Ayrıca Maximum Kart kullanıcılarına özel peşin fiyatına 9 taksit ve 4 ay erteleme fırsatı sunuyor. Ayrıca Yapı Kredi Worldcard, Axess, Paraf, Vakıfbank World, Bonus Card ve CardFinans gibi anlaşmalı bankaların kredi kartları ile 3, 6, 9 ve 12 taksit imkânı da bulunuyor. Ayrıca %25'i Şimdi, Kalanı Tatile 7 Gün Kala Öde kampanyası da Tatilbudur'un öne çıkan erken rezervasyon kampanyası avantajlarından.

TatilBudur’da otele girişten 72 saat öncesine kadar %100 kesintisiz iptal güvence var. Ya son anda bir aksilik çıkarsa diye tatilinizi erken planlamaktan çekinmeyin

{search:antalya-erken-rezervasyon-otelleri,Antalya Erken Rezervasyon Otelleri}

Etstur Erken Rezervasyon Kampanyaları ve Etstur Anlaşmalı Bankalar

Etstur erken rezervasyon kampanyasında avantajlı kredi kartı İş Bankası Maximum Kart. EtsTur erken rezervasyon kampanyası yeni döneminde:

Etstur; Maximum kart ile yapılan rezervasyonlarda vade farksız 12 ay taksit, %50'ye varan indirim ve ödemeyi 4 ay erteleme imkânı ve iptallerde iade hakkı sunuyor. Erken rezervasyon döneminde geçerli olan bu fırsatlar 8 Nisan tarihine kadar sürecek. 

Ayrıca Etstur'da çoklu kredi kartıyla ödeme imkânı var. Ancak erken rezervasyon dönemi kampanyalarından faydalanmak için ödemeyi yaptığınız ilk kredi kartı Garanti BBVA Bonus Kart olmalı. Bunlara ek olarak Maximum kart ile yapılan ödemelerde sepette ek %5 indirim fırsatı ve uzun dönem konaklamalarda ekstra indirim fırsatı bulunuyor.

{search:kibris-erken-rezervasyon-otelleri,Kıbrıs Erken Rezervasyon Otelleri}

Touristica Erken Rezervasyon Kampanyaları ve Touristica Anlaşmalı Bankalar

Touristica erken rezervasyon döneminde seçili otellerde birden fazla anlaşmalı banka ile %50'te varan indirim imkanı sunuyor. 19 Mart tarihinde sona erecek olan Touristica erken rezervasyon kampanyası:

Rezervasyon tutarınıza göre Paraf kart ile 2.500TL'ye varan indirim ve Axess kart ile yapılan ödemelerde 4 ay taksit erteleme ve peşin fiyatına 12 taksit imkânı var. Yine rezervasyon tutarınıza göre Ziraatbankası Bankkart ile yapacağınız ödemelerde 3.000TL'ye kadar Bankkart Lira kazanma imkânı bulunuyor.

Bunlara ek olarak Touristica web sitesinden yapacağınız rezervasyonlarda üyelere özel ek 500TL, 20.000 TL ve üzeri rezervasyonlarda SUPER1250 kupon kodu ile ekstra 1250 TL alabiliyorsunuz. Dilerseniz erken rezervason dönemine özel %25'ini şimdi öde, kalanını tatilden önce kampanyasından da faydalanabilirsiniz. 

{search:bodrum-erken-rezervasyon-otelleri,Bodrum Erken Rezervasyon Otelleri}

Tatilsepeti Erken Rezervasyon Kampanyaları ve Tatilsepeti Anlaşmalı Bankalar 

Tatilsepeti, çeşitli bankalarla iş birliği yaparak size özel avantajlar sunuyor. Akbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, KuveytTurk Miles&Smiles, Vakıfbank World, İş Bankası, Finansbank, Halkbank, HSBC Advantage gibi anlaşmalı bankaların kredi kartları ile ek taksit imkânı ve Juzdan’a özel 1500 TL’ye kadar chip para fırsatından yararlanabilirsiniz.

19 Mart tarihine kadar geçerli erken rezervasyon kampanyası ise %50'ye varan indirimleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca, 9 aya kadar taksit seçenekleriyle yüksek puanlı ve lüks otellerde uygun fiyatlarla konaklama şansını yakalayabilir ayrıca havale veya kredi kartına tek çekimle yapılan ödemelerde ise %30 indirim avantajından faydalanabilirsiniz.

Tatilsepeti, tatil planlarınızı güvence altına almak için size özel bir seçenek sunuyor. Otele giriş tarihinden 72 saat öncesine kadar iptal imkânı sağlayan güvence paketi, rezervasyon esnasında satın alabilirsiniz. Bu paket sayesinde beklenmedik durumlara karşı önlem alabilirsiniz. Erken rezervasyon yaparken bu paketi sepetinize eklemeyi unutmayın.

{search:fethiye-erken-rezervasyon-otelleri,Fethiye Erken Rezervasyon Otelleri}

Setur Erken Rezervasyon Kampanyaları ve Setur Anlaşmalı Bankalar

Setur erken rezervasyon döneminde World Kart kullanıcılarına vade farksız 9 ay taksit ve 4 ay taksit erteleme fırsatı sunuyor. 8 Nisan'a kadar sürecek olan erken rezervasyon kampanyasının bu döneminde seçili yurt için yaz otellerinde geçerli %50’ye varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca 3 gece ve üzeri konaklamalar için iptal güvencesi ile birlikte %25 ön ödeme fırsatından yararlanabilir ve tatilini garanti altına alabilirsiniz. Bu indirimler sayesinde, yıl içinde birden fazla ve daha uzun süreli tatiller planlayabilirsiniz. 

Setur, beklenmedik durumlara karşı esneklik ve güvence sunarak otele girişten 72 saat öncesine kadar rezervasyonları kesintisiz iptal etme ve tam iade alma imkânı da sağlıyor. Gönül rahatlığıyla erken rezervasyon yaptırabilir, uygun fiyatlarla uzun süre tatil yaparak yılın tüm yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. 

{search:cesme-erken-rezervasyon-otelleri,Çeşme Erken Rezervasyon Otelleri}

Otelz Erken Rezervasyon Kampanyaları ve Otelz Anlaşmalı Bankalar

Otelz'nin 19 Mart tarihine kadar devam edecek olan bu kampanya döneminde, seçili otellerde %50’ye varan indirimlerle birlikte ekstra %5 ZPara fırsatı sunuyor. Otelz üyelerine özel %10’a varan ek indirimler de mevcut. Ayrıca, Zumbara kredi kartı limitlerine takılmadan, faizsiz ve vade farksız taksitlerle ödeme yapma imkânı sağlanıyor. ZCüzdan’a yüklediğiniz veya kazandığınız ZPara'lar ile ödeme  gerçekleştirebilir ve eğer tatiliniz iptal olursa,  ödediğiniz tüm tutarı geri alabilirsiniz.

Rezervasyonunuzu iptal etme veya değiştirme hakkınız bulunuyor ancak bu işlemleri yapmadan önce tesisin iptal politikasını kontrol etmeyi unutmayın. İade edilemeyen odalar ve diğer özel teklifler için farklı iptal politikaları uygulanabilir, odaya özel iptal bilgileri, oda tipinin yanında gösterilmektedir.

{search:belek-erken-rezervasyon-otelleri,Belek Erken Rezervasyon Otelleri}

JollyTur Erken Rezervasyon Kampanyaları ve JollyTur Anlaşmalı Bankalar

JollyTur erken rezervasyon kampanya dönemi 19 Mart tarihine kadar geçerli. Kampanyanın geçerli olduğu seçili otellerde Bonus kart sahipleri, bu kampanya kapsamında 

vade farksız 9 taksit avantajından yararlanabiliyor. JollyTur'da Paraf kart, Bankkart CardFinans ve Advantage kart, Axess kart kullanıcılarına 3, 6 ve 9 aylık taksit imkânı da sunuluyor. Ayrıca erken rezervasyon kampanyasında ultra lüks otellerde %50’ye varan indirimler, şimdi al sonra öde seçeneği ve fiyat farkı iade garantisi ödeme avantajları de mevcut.

{search:marmaris-erken-rezervasyon-otelleri,Marmaris Erken Rezervasyon Otelleri}

Benzer Yazılar