Doğa Fotoğrafçılarının Gözdesi ‘Louise Gölü’

Doğa Fotoğrafçılarının Gözdesi ‘Louise Gölü’

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 31 Mayıs 2012
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
Doğa Fotoğrafçılarının Gözdesi ‘Louise Gölü’

Kanada’nın Alberta eyaletinde bulunan Louise Gölü ve çevresi doğa fotoğrafçıları için büyüleyici mekanlar sunuyor.

Adını 1884 yılında Prenses Louise’den alan Louise Gölü, ziyaretçilerine unutulması güç bir doğa şöleni sunuyor. Turkuaz renginin yeniden hayat bulduğu sularıyla, karlı doruklara sahip Rocky Dağları’nın tam ortasına konumlanmış Louise Gölü. Yeşilin her tonunu görebileceğiniz Banff Milli Parkı içinde yer alan bu göl ve çevresi kimilerine göre ölmeden önce mutlaka görülmesi gereken yerlerin başında geliyor.

İlk bakışta titizlikle tasarlanmış bir yağlı boya tablosunu andıran Louise Gölü, her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünüyor. Kışın karlarla kaplanan göl çevresi, bahar ve yaz aylarında ise olabildiğine renkli bir hal alıyor.

{ad:0}

Kanada’nın Alberta eyaletinde bulunan Louise Gölü, doğa fotoğrafı çekenlerin akınına uğruyor. Bir cennet çevresini saran yükseklikler panoramik fotoğraf kareleri için elverişli bir ortam sunuyor. Kanada’nın Alberta eyaletinde bulunan Louise Gölü ve çevresi kayak yapmak isteyenler için de oldukça uygun bir coğrafi konuma sahip. Bölgede kış sporları için binlerce metrelik kayak alanları ve donanımlı tesisler bulunuyor.

Haberin tamamı için: Voyager / Haziran