Çoluk Çocuk Gitmek İçin Kalabalık Gruplara Uygun 10 Dağ Evi

Çoluk Çocuk Gitmek İçin Kalabalık Gruplara Uygun 10 Dağ Evi

Paylaş
Seyhan Ahen  
Eklenme: 25 Kasım 2022
 • Son Güncellenme: 11 Nisan 2023
Çoluk Çocuk Gitmek İçin Kalabalık Gruplara Uygun 10 Dağ Evi

Kış mevsimi kapımızda. Artık sokaklarda gezmek, dışarda sosyalleşmek dolaşmak bir hayli zor olacak. Çetin geçen kış mevsiminde arkadaşlarımızla, eşimizle ya da ailemizle alışveriş merkezlerinde, kafelerde vakit geçirmekten başka bir seçenek yok gibi düşünüyorsanız, bu yazımız tam size göre olacak. İster kalabalık aile fertleriyle, isterseniz kalabalık arkadaş grubunuzla güzel bir hafta sonu geçirmek, birlik ve beraberlik içerisinde eğlenceye doymak ve aranızdaki bağları güçlendirmek adına tam da kalabalık gruplar için müthiş olanaklara sahip 10 Dağ evini bu yazımızda sizler için derledik. Hemen planlarınızı şimdiden kış mevsimi için yapmaya başlayın.

{ad:0}

1- Villa Secret Horizon, Muğla

Çoluk Çocuk Gitmek İçin Kalabalık Gruplara Uygun 10 Dağ Evi

İlk önerimiz Muğla’nın Dalyan beldesinden, 4-6 kişilik kapasiteye sahip olan Villa Secret Horizon. İlginç ve modern mimarisine bayılacağınız, tamamı cam tavan sayesinde yıldızları evden çıkmadan izleyebileceğiniz bu villa, hem hafta sonu kısa konaklamalar hem de uzun dönemli konaklamalar için oldukça uygun donanıma sahip. Kısmen taş ve camdan oluşan duvarları ile içinizi açacak olan yapı kalabalık aileler ve gruplar için oldukça ideal. Sakin ve sessiz bir bölgede sadece yeşilliklerin arasında yer alan villada, 2 yatak odası, 2 banyo ve 2 adet yatak bulunuyor. Ortak alandaki kanepelerde de yatak imkanı olan villa, dışarıdan görünemez konumu ile tam da aileniz veya arkadaş grubunuzla kafanızı dinleyip, doyasıya eğleneceğiniz ve aile bağlarınızı güçlendirebileceğiniz bir konaklama olanağı sunuyor. Yaz mevsiminde gittiğinizde muhafazakar dağ evleri kategorisinde değerlendirebileceğimiz korunaklı havuzunu kullanarak, tatil keyfinizi doyasıya ve ailenizle başbaşa yaşayabilirsiniz.

2- Kelebekler ve Hayaller, Göcek

Çoluk Çocuk Gitmek İçin Kalabalık Gruplara Uygun 10 Dağ Evi

Sosyal medyada oldukça popüler olan ve koca bir arazide 4 farklı dağ evi konsepti ile ziyaretçilerini ağırlayan Kelebekler ve Hayaller Çiftliği, Göcek’in müthiş doğasının tam ortasında konumlanıyor. Bir evde değil belki ama aynı arazide bulunan birbirinden farklı evleri kiralayarak kalabalık arkadaş grubunuz veya ailenizle güzel bir tatil yaşayabilir, doğanın içerisinde kuşlar ve kelebeklerle masalsı bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Instagram sayfalarından detaylı bilgi alarak, yerinizi şimdiden ayırtmanızı tavsiye ediyoruz. Özellikle Tiny house konseptinde olan ahşap dağ evi oldukça popüler.

3- Casa Mia Suit Teleskop Ağaç Evi, Sapanca

Çoluk Çocuk Gitmek İçin Kalabalık Gruplara Uygun 10 Dağ Evi

Sapanca’da yer alan bu dağ evini gördüğünüzde ‘’Aman Allahım, Rüyada mıyım?’’ diyeceğinizi duyar gibiyiz. Sapanca gölüne sadece 6 dakika mesafede olan bu dağ evinin tüm odaları Sapanca Gölü manzaralı. Hiç bir masraftan kaçınmadan inşa edilen ve her türlü ihtiyacınız için size hizmet eden sahipleri sayesinde kalabalık ailenizle veya arkadaş grubunuzla harika bir tatil yaşayacağınız şimdiden garanti ediyoruz. Huzur ve mutlulukla dolu anlarınızı Casa Mia’da geçirmek için şimdiden planlarınızı yapmanızı tavsiye ediyoruz.

4- Dağevimsakarya, Adapazarı

Çoluk Çocuk Gitmek İçin Kalabalık Gruplara Uygun 10 Dağ Evi

Sıcak ve samimi bir ortam sunan, sizi adeta herhangi bir köy evindeymiş gibi hissettirecek sıradaki önerimiz Sakarya’dan. İstanbul’a yakın dağ evi arayışınız varsa, lüksten kaçınan, doğal ve samimi bir dağ evi arayışınız varsa Dağevimsakarya tam da size göre. İzole bir ortamda, dağların yamacına kurulmuş, 5 misafir kapasiteli ve 2 yatak odası ile aradığınız tüm olanaklara sahip bu dağ evi, özellikle ormana bakan avlusu, kış mevsiminde etrafınızın bembeyaz olduğu bir konumda yer alıyor. İzole bir tatil arayışınız varsa, sobada kestane pişirelim, çayımızı yudumlayalım diyorsanız, Dağevimsakarya mutlaka listenizde olmalı.

5- Laşet Motel, Artvin

Çoluk Çocuk Gitmek İçin Kalabalık Gruplara Uygun 10 Dağ Evi

Karadeniz turuna çıktıysanız ve yolunuz Şavşat’a düştüyse, Laşet Motel yıllardır faaliyet gösteren işletmeler arasında ilk akla gelen isim. Laşet çayının yamacında, yan yana birbirinden farklı özelliklerde dizili ahşap dağ evleri ile Karadeniz seyahatinizde aileniz veya kalabalık arkadaş gruplarınızla hiç tereddüt etmeden kalabileceğiniz bir işletme. 2-4 kişilik değişen ahşap dağ evi seçeneklerinden birini seçebilir ya da birden fazla dağ evini kiralayarak, tesisin tüm imkanlarından faydalanabilirsiniz, Kahvaltı dahil hizmet veren otelin bir de yöresel lezzetleri ile ünlü bir restorantı da mevcut. Karadeniz’in en güzel manzaralarına ev sahipliği yapan Şavşat’ta ailelere uygun dağ evlerinde şimdiden yerinizi ayırtmanızı tavsiye ederiz.

6- Yako House Park, Polonezköy

İstanbul’a yakın dağ evi arayışınız varsa, sadece 30 dakikalık uzaklıkta Polonezköy’de yer alan Yako House&Parks evleri tam da ihtiyacınızı karşılayacak türden dağ evleri ve tiny house konsepti evleri ile hizmet veriyor. Özel konsept çerçevesinde tasarlanan yapılara ev sahipliği yapan tesis 5000 m2’lik bir alanda hizmet veriyor. Modern dizaynın ahşap ile birleştiği ve en güzel tasarımları sunan tesisin dağ evleri farklı kapasitelerde yer alıyor. Kalabalık gruplar için yan yana birden fazla dağ evi kiralayarak, doğanın ortasında yer alan ortak alanları dilediğinizce kullanabilir, tasarım ödüllü evlerde konaklayarak, ayrıcalıklı bir tatil deneyimine sahip olabilirsiniz.

7- İznik Taş Mahal, İznik

Çoluk Çocuk Gitmek İçin Kalabalık Gruplara Uygun 10 Dağ Evi

İznik son yıllarda bungalov tarzı ahşap evlere ev sahipliği yapan bir bölge olması ile oldukça popüler. Mükemmel bir kültüre ve doğaya sahip olması yanında İstanbul’a yakın olması nedeniyle de tercih edilmekte.İznik Taş Mahal de adından anlaşılacağı üzere kesme taşlardan inşa edilmiş, premium villa konaklama konseptinde hizmet veren bir tesis. İç tasarımı ve tek katlı yapıları ile dağ evini andıran tasarımlı evleri ile kalabalık aileler, çocuklu aileler için eşi benzeri bulunmaz bir konsepte sahip. 6 kişi kapasiteli Hobbit ev yanında, premium kalitede konaklayabileceğiniz farklı konseptte binalara da sahip. Sağladığı olanaklarla tüm ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bu dağ evleri her mevsim tercih edebileceğiniz türden imkanlara da sahip. Havuzu, şöminesi, 3+1 daire büyüklüğünde lüks konsepti ile ayrıcalıklı bir tatil yaşamanız için her şey tesiste sizin için düşünülmüş.

8- Villa Luka, Kemer

Çoluk Çocuk Gitmek İçin Kalabalık Gruplara Uygun 10 Dağ Evi

Çıralı'nın muhteşem doğasında lüks bir konaklama deneyimi yaşamak ister misiniz? Yan yana farklı büyüklüklerde ve konseptlerde inşa edilen ahşap bungalov türü dağ evlerine ev sahipliği yapan tesis Kemer’de doğa içerisinde bir arazide bulunuyor, Jakuzili, havuzlu, şömineli dağ evleri yanı sıra farklı kapasitede olan topluluklar için de dağ evleri mevcut. Bahçe ve dağ manzarasına sahip evlerde lüks ve konforun tadını çıkarırken, bir yandan kalabalık grubunuzla unutulmaz bir tatil geçirmeye şimdiden hazırlanın.

9- Terra İncognita, Gökova Akyaka

Çoluk Çocuk Gitmek İçin Kalabalık Gruplara Uygun 10 Dağ Evi

Akyaka’nın muhteşem manzarasına karşı havuz keyfi yapmaya ne dersiniz? Terra Incognita dağ evi, konumu itibariyle önünde sonsuzluk villası, karşısında Akyaka’nın muhteşem doğasını sizlere yaşatıyor. Ataköy köyünde yer alan, çevreye duyarlı ve uyumlu taşlardan inşa edilen, 5 kişi kapasiteli olan bu dağ evi hem izole olmak isteyen hem de eğlenceli bir tatil geçirmek isteyen kalabalık gruplara hitap ediyor. Gökova Körfezine bakan terası sayesinde güzel bir müzik eşliğinde sevdiklerinizle gün batımını havuz başında izleyebilir, muhteşem bir tatil keyfini bu dağ evinde yaşayabilirsiniz.

10- Demirciler Köyü Villa, Bolu

Çoluk Çocuk Gitmek İçin Kalabalık Gruplara Uygun 10 Dağ Evi

Muhteşem bir dağ evi ile listemizi noktalıyoruz. Adının hakkını veren ve Bolu’nun Demirciler Köyünde bulunan bu Dağ evi, tam olarak doğanın kalbinde, orman içerisinde konumlanıyor. Her mevsim farklı hissiyatları sağlayacak, bulunduğu konum itibariyle huzurlu bir doğa tatilinin kapılarını aralayacak olan Demirciler köyü dağ evi tam da kalabalık gruplar düşünülerek inşa edilmiş. 6 misafire kadar konaklanabilen bu dağ evinde konforunuz için her şey düşünülmüş. Tamamı ahşaptan inşa edilen dağ evinde şömine karşısında sıcak çayınızı yudumlayabilir, bahçesinde aileniz veya arkadaşlarınızla mangal keyfi yapabilirsiniz. Tam da çocuklu aileler için dağ evleri önerilerimize yakışacak türden bir tesis.

Pandemi sonrası dağ evlerine, kalabalıklardan izole olabileceğiniz doğa içerisindeki müstakil konaklama türlerine ilgi gün geçtikçe artıyor. Önerilerimiz dışında kalabalık aileler veya kalabalık arkadaş grupları ile gidebileceğiniz dağ evlerini Neredekal.com aracılığı ile Dağ evleri seçkimizden inceleyebilirsiniz.