Aile Havuzu Bulunan Termal Oteller

Aile Havuzu Bulunan Termal Oteller

Paylaş
Arzu Aksaya  
Eklenme: 27 Ocak 2023
 • Son Güncellenme: 05 Mart 2024
Aile Havuzu Bulunan Termal Oteller

Kaplıcalar, termal oteller her mevsimin dinlence ve şifa adresi. Şehirden biraz kaçıp uzaklaşmak ve işin, koşturmacanın stresine bir mola yaratmak için de birebir. Termal bölgelerdeki tarihi kalıntılar sayesinde asırlar boyunca tedavi yöntemi olarak kullanıldığı bilinen kaplıcaların, günümüz tatil rotalarında da çok ayrı bir yeri var.  Kaynak suları açısından zengin bazı şehirlerin kaplıcaya kattığı konfor ve otellerin sunduğu kaliteli hizmet de bu tatil rotalarını en az yaz rotaları kadar çekici kılabiliyor. Örneğin suyu şifalı diye seçtiğiniz bir bölgede sadece size özel aile havuzları olan, restoranlarında gastronomik lezzetler sunan, bütçenize – tarzınıza uygun oda alternatifleriyle karşılayan bir otelde konaklayabiliyor, gitmişken çevre keşifleri de yapabiliyorsunuz. 

{ad:0}

‘İşte tam da böyle bir tatil planlıyordum’ diyenlerdenseniz bu yazımız da tam size göre! Kaplıca tatiliniz için aileye özel havuzlu termal oteller ve SPA hizmeti veren termal oteller hakkında fikir vermeye geldik. Bu oteller balayı ve aile tatilleri için de iyi bir seçim. Şifa niyetine bir tatil için haydi termal otel keşfine! 

Marigold Termal & Spa Hotel / Bursa

Uludağ yolunun başlangıcında bulunan Çekirge, termal kaynaklarının zenginliği ve hamam kültürünün yaygınlığıyla ülkemizin en bilinen kaplıca cennetlerinden. Marigold Termal & Spa Hotel de Çekirge’nin en konforlu kaplıca otellerinden. Bursa’da termal SPA’sı ile ilk ‘şehir oteli’ olma unvanına sahip otel, ismini de Uludağ eteklerinde yetişen kadife çiçeklerinden alıyor. Marigold, butik otelcilik anlayışını beş yıldızlı bir konforla birleştiriyor. 46 derecelik termal su sıcaklığı, hamamları, havuzu, SPA’sı, şık odaları ve en az suları kadar sıcak karşılamasıyla bu oteli tatil planlarınıza ekleyin diyoruz. 

Detaylı bilgi ve rezervasyon içinMarigold Termal & Spa Hotel

Formback Termal Otel / Bursa

Apart tarzdaki odalarıyla ev gibi bir konaklama sunan Formback Termal Otel'in aile hamamları size özel bir kaplıca keyfi yaşamak için ideal. Bursa Osmangazi’de, şehrin tarihi dokusunun tam kalbinde bulunan otel, metro istasyonuna da sadece 400 metre mesafede konumlanıyor. Saunası, Türk hamamı, termal yüzme havuzu ve aromatik masajlarıyla zihnen – bedenen konfor sunan SPA’sında dinlenirken, fitness salonunda da günün her saati spor yapabiliyorsunuz. Formback Termal Otel’in şifalı suları başta stres bozukluğu ve kronik bel ağrıları olmak üzere birçok hastalığa iyi geliyor. 

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: Formback Termal Otel

Garden Termal Otel / Bolu

Bolu’nun Karacasu mevkiinde bulunan Garden Termal Otel sadece şifalı kaplıcalarıyla değil, yemyeşil doğanın komşusu olmasıyla da size iyi gelecek bir otel seçeneği. Otel milli parklara çok yakın, ormanlar içindeki uzun yürüyüş parkurlarına da kolayca ulaşabiliyorsunuz. Tesisteki bungalovlar ve odalara özel termal havuzlar da ailecek izole bir tatil için çok uygun. Eşsiz bir doğa manzarasına hakim tesisin bahçesinde çocuklarınız için oyun alanları da bulabiliyor, isterseniz mangal yapabiliyorsunuz. 

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: Garden Termal Otel

Adrina Termal Health & Spa Hotel / Balıkesir

Ege maviliğine sıfır konumda, Kaz Dağları’nın denizle buluştuğu noktada konumlanan Adrina Termal Health & Spa Hotel’in tertemiz havasıyla yazın terlemiyor, kışın üşümüyorsunuz. Sıcak havalarda temiz berrak denizinde kulaç atabileceğiniz bu oteldeki termal su da en az Kaz Dağları oksijeni kadar faydalı. Geniş bahçesi, şık lobisi ve lezzet hatıralarıyla Balıkesir termalleri arasında öne çıkan otelin aile termal havuzları da size özel. Bu konaklamada biraz da çevre keşfi yapmak isterseniz Küçükköy, Ayvalık, Şeytan Sofrası, Şahin Deresi Kanyonu, Bergama Sunağı da çok yakınınızda olacak. 

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: Adrina Thermal Health & Spa Hotel

Balçova Termal Otel / İzmir

İzmir’de bir tatil için mevsim seçmeseniz de olur. Yazı kadar baharı ve kışı da ılıman bir şehir İzmir. Yazın Ege’nin maviliği ile ağırlayan şehirde kışı da sıcacık geçirmek istiyorsanız Balçova Termal Otel tam size göre. Şehri kuşbakışı gören bir noktada, Teleferik merkezde konumlanan termal otelin suyu da yüksek mineral değerlerine sahip. Termal küvetli odalarıyla şifalı bir dinlence sunan Balçova Termal Otel sağlık turizminin de en tercih edilen otelleri arasında yer alıyor. Termal su havuzu, hamam, sauna ve her donanımı bulabileceğiniz spor salonuyla bu otelde tatil de İzmir gibi huzur dolu.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: Balçova Termal Otel

Pam Termal Otel / Denizli

Pamukkale Karahayıt bölgesinde konumlanan Pam Termal Otel'de termal hizmet anlamında ne ararsanız var. Şık ve sade odalarının pencerelerinden doğanın mis kokusuyla buluşurken termal havuzuyla da sağlık kazanabiliyorsunuz. Otelin bünyesinde A1 sınıfı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi de bulunuyor. Ayrıca Türk hamamı, su altı masajı, bitki banyoları, aromatik masajlar, çamur banyosu ve su altı egzersizleriyle tam donanımlı SPA’sından da faydalanabiliyorsunuz. Pam Termal Otel’in restoranı ise sunduğu Ege lezzetleriyle de mutfakta da iddialı.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: Pam Termal Otel

Spa Hotel Colossae Termal / Denizli

Beyaz travertenleri ile ülkemizin kartpostal yüzlerinden olan Pamukkale, şifalı kaynak sularıyla da mevsimsiz bir tatil rotası. Pamukkale'deki Kızıl Su doğal bölgesinin bir parçası olan Colossae Termal, SPA merkezinin hemen yanında yer almakta. Doğal yer altı kaynak suları otel odalarının özel aile havuzlarında konukların hizmetine sunularak şifa dağıtıyor. Tesisin iç mimarisindeki modern dokunuşlar ise hep hatırlayacağınız bir tatil atmosferi yaşatıyor. 

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: Spa Hotel Colossae Termal

Esila Termal Otel & Spa / Yalova

Yalova merkeze 12 km mesafede, Termal ilçesinde konumlanan Esila Termal Otel & Spa’nın 88 odasının hepsinde termal su mevcut. Ayrıca kapalı ve açık termal havuzlarıyla bin metrekarelik Hygia Spa’yı da kullanabiliyorsunuz. Yemyeşil bir alanın ortasındaki otel denize yakın olması ve havalimanına çift taraflı transfer sağlamasıyla da tercih ediliyor. Otelin restoranında Türk ve dünya mutfaklarından nefis lezzetler tadabiliyor, çok yakınındaki İznik ve Sapanca göllerinde de doğa keşifleri yapabiliyorsunuz.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: Esila Termal Otel&Spa

Başaranlar Thermal Otel / Afyon

Afyon’un Gazlıgöl bölgesinde bulunan Başaranlar Thermal Otel şehir merkezine yaklaşık 20 km mesafede. 2+1 villa apartları ve 1+1 süit odalarıyla hizmet veren otelin her odasında termal banyo bulunuyor. Yılın 12 ayı hizmet veren otelin çocuk oyun alanları, sosyal tesisleri ve spor alanları da var. Otelin aquapark, Türk hamamı, çamur banyoları, yüzme havuzuyla donanımlı SPA’sında isterseniz masaj da yaptırabiliyorsunuz. 

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: Başaranlar Thermal Otel

İkbal Termal Hotel & Spa / Afyon

Orta Anadolu ile Ege ve Akdeniz bölgelerinin birleştiği noktada konumlanan İkbal Termal Hotel & Spa’da üst düzey bir huzur sizi bekliyor. Açık hava alışveriş merkezi, aktivite çeşitliliği, Afyon gurme lezzetleriyle sağlıklı ve konforlu bir tatil adresi olan otel, 860 kişilik konaklama kapasitesiyle kongre gibi büyük toplantılar için de tercih ediliyor. Otelin MineraSPA’sı ise her yaştan konuk için uygun. Bikarbonat ve silisyum içerikleriyle bedeninizi yenileyen özel aile banyolarını tercih edebileceğiniz gibi açık termal havuzlarını da kullanabiliyor, çamur banyoları dahil size iyi gelecek her SPA konforundan yararlanabiliyorsunuz. 

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: İkbal Termal Hotel & Spa

{search:termal-oteller,En İyi Termal Oteller}

Benzer Yazılar