Ankara-Diyarbakır Turistik Ekspres Treni

Ankara-Diyarbakır Turistik Ekspres Treni

Paylaş
Tuğçe Gülçiçek  
Eklenme: 20 Mart 2024
 • Son Güncellenme: 21 Mart 2024
Ankara-Diyarbakır Turistik Ekspres Treni

Türkiye'nin doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyenler için yeni bir seçenek var: Ankara – Diyarbakır Turistik Ekspres Treni. Ankara – Diyarbakır Turistik Ekspres Treni, sadece bir ulaşım aracı olmanın çok ötesinde, yolcularına Türkiye'nin zengin kültürünü ve tarihini yakından tanıma imkânı sunuyor. 

{ad:0}

Ankara - Diyarbakır Turistik Ekspres Treni Nedir?

 Ankara – Diyarbakır Turistik Ekspres Treni

180 kişilik kapasitesi bulunan Ankara – Diyarbakır Turistik Ekspres Treni'nde 9'u yatak ve 1'i yemekli vagon olmak üzere, toplamda 10 adet vagon mevcut. Son derece konforlu ve ihtiyaca yönelik tasarlanmış bölümlere sahip Ankara – Diyarbakır Turistik Ekspres Treni ile 1051 kilometrelik hafızalarınızda yer edinecek bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

{search:ankara-otelleri,Ankara Otelleri}

Ankara – Diyarbakır Turistik Ekspres Treni Seyahat Detayları ve Duraklar

 Ankara – Diyarbakır Turistik Ekspres Treni

Ankara – Diyarbakır Turistik Ekspres Treni ilk olarak Ankara'dan 19 Nisan Cuma günü saat 15.55'te hareket edecek ve Diyarbakır'dan 21 Nisan Pazar günü saat 12.00'de geri dönecek. Ankara-Diyarbakır seferi sırasında Malatya'da 3 saat, Diyarbakır-Ankara seferi sırasında ise Yolçatı'da 4 saat, Kayseri'de 3 saat duraklama yapılacak. Başlangıç noktanız olan durağa göre son durak olan Diyarbakır veya Ankara'da konaklarken şehirde gezilebilecek yerler arıyorsanız Diyarbakır gezilecek yerler veya Ankara gezilecek yerler hakkında detaylı bilgi almak için içeriğimizi okuyabilirsiniz.

Ankara - Diyarbakır Ekspres Treni Bilet Fiyatları

 Ankara – Diyarbakır Turistik Ekspres Treni

Ankara – Diyarbakır ve Diyarbakır – Ankara güzergahları için bilet fiyatları şu şekilde belirlenmiştir: 

  • Ankara – Diyarbakır yataklı vagon bilet fiyatı: 9.000 TL
  • Diyarbakır – Ankara yataklı vagon bilet fiyatı: 8.000 TL

Ankara – Diyarbakır Turistik Ekspres Treni Bileti Nasıl Satın Alınır? 

 Ankara – Diyarbakır Turistik Ekspres Treni

Biletlerinizi TCDD tren gar gişelerinden, TCDD'nin resmi e-bilet sitesi üzerinden ya da TCDD Çağrı Merkezi üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Yolculuğunuz için yerinizi önceden ayırtarak, karayolu veya hava yoluna göre daha sakin ve keyifli bir alternatif olan trenle seyahat etme şansını yakalayabilirsiniz.

{search:diyarbakir-otelleri,Diyarbakır Otelleri}