Alışveriş Tutkunlarına Özel: İzmir’in AVM’lerini Keşfedin

Alışveriş Tutkunlarına Özel: İzmir’in AVM’lerini Keşfedin

Paylaş
Editor  
Eklenme: 23 Haziran 2022
 • Son Güncellenme: 26 Ocak 2024
Alışveriş Tutkunlarına Özel: İzmir’in AVM’lerini Keşfedin

Ülke turizminin önemli bölgelerinden birisi olan İzmir, aynı zamanda büyükşehir olması itibariyle yüksek nüfusa sahip şehirlerimizden. Dolayısıyla alışveriş insanlar için her an gerekli olabiliyor. İzmir’in çeşitli şehirlerinde bulunan alışveriş merkezleri herkese, her ihtiyaca hitap eden türden. Hadi gelin İzmir’deki alışveriş merkezlerine beraber yakından bir göz atalım.

{ad:0}

{search:izmir-otelleri,İzmir Otelleri}

İzmir Park AVM, Konak

İzmir’in Konak, Şirinyer, Hatay yerleşim alanlarının birleşim noktasında bulunan İzmir Park AVM, Konak Meydanı’na 1.5 kilometrelik mesafededir. Çevre dostu binası, özel cam tavan tasarımıyla doğal ışığı bina içerisine çekmesi amaçlanan AVM’de, gün ışığı maksimum oranda içeri yayılıyor. Ziyaretçilerine ferah bir alışveriş deneyimi sunan İzmir Park AVM imkan açısından da oldukça çeşitliliğe sahip. 

Daha fazla bilgi için: İzmir Park

Konak Pier, Konak

Günümüzde alışveriş merkezlerinden farklı bir konsepte sahip olan Konak Pier, denize sıfır bir alana inşa edilmiş. Gustav Eiffel tarafından tasarlanan alışveriş merkezleri, lüks alışveriş konfor ve eğlence hizmeti sunuyor. Kolay ulaşımı ve bulunduğu konum itibariyle de İzmirliler tarafından tercih edilen bir alışveriş merkezi.


Daha fazla bilgi için: Konak Pier

Ege Perla AVM, Konak

İzmir’in Konak ilçesinde konumlanan Ege Perla AVM, başarılı mimar Emre Arolat imzasıyla inşa edilmiştir. Bir alışveriş merkezi olmasının yanı sıra tiyatro, opera, bale, çağdaş sanat dallarını yaygınlaştırmak amacıyla içerisinde bir eğitim kurumu da bulunuyor.

{search:alsancak-otelleri,Alsancak Otelleri}

Daha fazla bilgi: Ege Perla AVM

İzmir İstinye Park AVM, Balçova

9 bin metrekarelik kapalı alana sahip İstinye Park AVM, İzmir’in ulaşım açısından oldukça elverişli bir noktasına konumlanmış. Yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlayan İzmir İstinye Park AVM, dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapmakla beraber, 260 mağaza ve 54 kafe/restoran ile İzmirlilerin buluşma noktalarından birisi. 

Daha fazla bilgi için: İstinye Park AVM

{search:balcova-otelleri,Balçova Otelleri}


Agora AVM, Balçova

İzmir’in Balçova ilçesinde bulunan Agora AVM, 2003 yılından beri hizmet veriyor. Bünyesinde 178 mağaza ve eğlence merkezi ile İzmirlilerin eğlence noktalarından birisi de aynı zamanda. 


Daha fazla bilgi için: Agora AVM Balçova

Özdilek İzmir AVM, Balçova

"Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti" mottosuyla hareket eden Özdilek AVM, her yaştan ziyaretçiye sesleniyor. İzmir'in Balçova ilçesinde yer alan alışveriş merkezi; keyifli alışveriş ve eğlence, oyun alanı, kafe/restoran alternatifleriyle keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

 

Daha fazla bilgi için: Özdilek İzmir AVM

Point Bornova AVM, Bornova 

Bornova’da bir gökdelen olarak inşa edilmiş bu alışveriş merkezinde toplam 160 mağaza bulunuyor. Dünyaca ünlü markaların yer aldığı Point Bornova’da modadan, gastronomiye; eğlenceden sinemaya kadar birçok alternatif bulmak mümkün.

Daha fazla bilgi için: Point Bornova AVM

{search:bornova-otelleri,Bornova Otelleri}

Forum Bornova AVM, Bornova

Ege Bölgesinin ve İzmir’in ilk açık hava alışveriş merkezi olma özelliğine sahip olan Forum Bornova 200 bin metrekarelik alana kurulmuştur. Yerli ve yabancı birçok markaya ev sahipliği yapan alışveriş merkezinde, 128 mağaza, yedi salonlu sinema ve eğlence alanları bulunuyor. Bir Akdeniz Kasabası mimarisiyle döşenmiş alışveriş merkezinde ferah bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için: Forum Bornova AVM

Hilltown AVM, Karşıyaka

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Hilltown AVM, adını küçük bir şehri andırmasından alıyor. Kolay ulaşılabilir lokasyonu, güzide mimarisi, ünlü markaları ve alışveriş caddesinde konumlanan kafeleri ile Karşıyakalıların işlek lokasyonlarından birisi konumunda.

Daha fazla bilgi için: Hilltown AVM

Westpark Outlet, Bayraklı

Ege’nin en büyük Outlet alışveriş merkezi olan Westpark Outlet, yarı açık konsepti ile ziyaretçilerini ağırlıyor. Mimari açıdan farklı bir yapıya sahip olan alışveriş merkezinde bölgenin ilk akvaryumu olan Westpark Akvaryum bulunuyor. İçerisinde indirimli ürünlerin satıldığı mağazaların bulunduğu birçok markaya ev sahipliği yapmasının yanı sıra eğlence, gastronomi gibi alanlarda da hizmet vermeye devam ediyor.

Daha fazla bilgi için: Westpark Outlet

{search:cesme-otelleri,Çeşme Otelleri}

Kipa AVM, Balçova

Yerli ve global markaların bir arada bulunduğu Kipa AVM, İzmir’de birkaç yerde faaliyet gösteriyor. İzmir’in Balçova ilçesinde hizmet vereni ise en çok tercih edileni.Bölge avmlerine göre daha kısıtlı mağaza kapasitesine sahip olsa da, acil alışverişler için en uğrak noktalardan birisi.

Daha fazla bilgi için: Kipa AVM

Asmaçatı AVM, Balçova

Balçova’da konumlanmış kendine özgü bir mimariye sahip olan Asmaçatı AVM, butik tarzı ile Ege’nin çardak modeli Avm’lerinden birisi. Çatısında bulunan sarmaşık deseni tasarımıyla özgün bir açık hava alanı inşa edilmiş. İki kattan oluşan alışveriş merkezinde kısıtlı mağazalar bulunmakta.

Daha fazla bilgi için: Asmaçatı AVM Balçova

Optimum AVM, Gaziemir

İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan Optimum AVM, şehrin işlek AVM’lerinden biridir. 2012 yılında kapılarını ziyaretçilerine açan İzmir Optimum outlet konsept dışında, normal AVM formuna girmiştir. Birçok markayı bünyesinde barındıran AVM, ziyaretçilerine alışveriş açısından birçok olanak sunuyor.

Daha fazla bilgi için: Optimum AVM

Benzer Yazılar
14 Mart Tıp Bayramı
14 Mart Tıp Bayramı
Tuğçe Gülçiçek 
10.03.2024
2024 İzmir Sahur Mekanları
2024 İzmir Sahur Mekanları
Seyhan Ahen 
19.04.2022
Tek Başına Seyahat Rehberi
Tek Başına Seyahat Rehberi
Tuğçe Gülçiçek 
06.03.2024