Alışveriş Tutkunlarına Özel: İstanbul’un AVM’lerini Keşfedin

Alışveriş Tutkunlarına Özel: İstanbul’un AVM’lerini Keşfedin

Paylaş
Seyhan Ahen  
Eklenme: 25 Mayıs 2022
 • Son Güncellenme: 28 Aralık 2023
Alışveriş Tutkunlarına Özel: İstanbul’un AVM’lerini Keşfedin

Kocaeli ile Tekirdağ arasında sınırlanan İstanbul'da, kentin dört bir yanında pek çok popüler alışveriş merkezi var. Gerek alışveriş ihtiyacı için gerek hafta sonu etkinlikleri için sıklıkla tercih edilen İstanbul AVM'leri, aynı zamanda bir buluşma noktası. Pendik'ten Tuzla'ya, İstinye'den Şişli'ye kadar pek çok noktada keşfedebileceğiniz AVM'ler için okumaya devam edin.

{ad:0}

Neomarin AVM, Pendik

İstanbul’un Güzelyalı semtine bağlı olan AVM bölge halkının ihtiyaçlarını karşılaması bakımından yeterli olanaklara sahip. Küçük fakat anlaşılır kat planıyla birçok mağazaya hızlıca ulaşma imkanı açısından oldukça elverişli.

Açık Adresi: E5 Yolu Üzeri Kaynarca Mah. Tersane Kavşağı Elka Sok. No:33 Pendik, İstanbul

Emaar Square Mall, Ünalan

Alışveriş Tutkunlarına Özel: İstanbul’un AVM’lerini Keşfedin

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunan Emaar Square AVM, oldukça ferah bir konsepte sahip. Birçok iyi markayı bünyesinde barındıran AVM aynı zamanda, gastronomi açısından oldukça çeşitli imkanlara sahip. Birbirinden farklı teras restoranları, fastfood ve Türk pazarı konseptine sahip restoranlarıyla her damak tadına uygun restoranlar bulunduruyor. Aynı zamanda AVM’de hem çocuk hem de yetişkinlere uygun eğlence alanları da bulunuyor.

Açık Adresi: Ünalan, Libadiye Cd. No:88, 34700 Üsküdar/İstanbul

Historia AVM, Fatih

Yemek, eğlence, moda ve etkinlik bakımından oldukça gelişmiş olan Histroria AVM her kesime hitap eden opsiyonlara sahip. İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunmasıyla beraber Avrupa yakasının merkezi konumlarından birinde bulunuyor.

Açık Adresi: Adnan Menderes Bulvarı No:2 FATİH/İSTANBUL

Metropol AVM, Ataşehir

Alışveriş Tutkunlarına Özel: İstanbul’un AVM’lerini Keşfedin

İstanbul’un Ataşehir semtinde bulunan AVM, bölge halkının alışveriş ihtiyacını karşılayacak kapasitede inşa edilmiş. Gerek açık alanları gerekse mağaza bakımından oldukça çeşitli olanaklara sahip. Bünyesinde birçok mağaza bulundurmasıyla beraber yeme-içme, eğlence ve etkinlik bakımından da oldukça gelişmiş.

Açık Adresi: Atatürk Mah. Ertuğrul Gazi Sok. Ataşehir/İSTANBUL


İstinye Park AVM, İstinye

Ünlülerin uğrak mekanı olan İstinye Park, İstanbul’un en ünlü AVM’lerinden aynı zamanda. Birçok ünlü ve lüks markayı bünyesinde bulunduran AVM’de kat planı oldukça anlaşılır. Aynı zamanda etkinlik, eğlence, yeme-içme ve moda bakımından elverişli imkanlara sahip.

Açık Adresi: Pınar, Katar Cd No:11, 34460 Sarıyer/İstanbul

Anatolium Marmara AVM, Kartal

İstanbul’un Kartal ilçesinde bulunan AVM ulaşım açısından oldukça rahat bir konumda. Metro, minibüs, otobüs gibi birçok toplu taşıma aracıyla kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Bünyesinde IKEA mağazasının bulunmasıyla da oldukça tercih edilen İstanbul Avm’leri arasında yerini alıyor Anatolium Marmara.

Açık Adresi: Soğanlık Yeni Mah, Soğanlık D-100 Kuzey Yanyol Cad. No:72, 34880 Kartal/İstanbul

Akasya AVM, Acıbadem

Alışveriş Tutkunlarına Özel: İstanbul’un AVM’lerini Keşfedin

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde, ulaşım açısından oldukça elverişli bir konumda bulunan Akasya AVM ilgi çekici mağazaları ve açık alanlarıyla, ziyaretçilerini ağırlıyor. Mağaza ve gastronomi açısından oldukça çeşitliliğe sahip Akasya AVM her kesimden ziyaretçiye hitap ediyor.

Açık Adresi: Acıbadem Mah. Çeçen Sk. No:25, 34660 Üsküdar, İstanbul

Pendorya AVM, Pendik

İstanbul’un Güzelyalı semtinde bulunan Pendorya AVM, ulaşım açısından oldukça rahat bir konumda. Bölge halkının alışveriş ihtiyacını karşılaması bakımından yeterli mağaza seçeneğine sahip Pendorya AVM, Neomarin AVM ile karşılıklı bulunuyor.

Açık Adresi: Çamçeşme Mahallesi, Fabrika Sokak No:5 34899 Pendik/İstanbul

Maltepe Piazza, Maltepe

Maltepe’de bulunan Piazza AVM, dekorasyon açısından oldukça renkli bir konsepte sahip. Gerek ailenizle gerek arkadaşlarınızla gezebileceğiniz aynı zamanda da harika bir alışveriş deneyimi yaşayabileceğiniz çeşitliliğe ve olanaklara sahip.

Açık Adresi: Cevizli, Tugay Yolu Cd. 69-C, 34846 Maltepe/İstanbul

Hilltown AVM, Küçükyalı

Alışveriş Tutkunlarına Özel: İstanbul’un AVM’lerini Keşfedin

Küçükyalı’da bulunan Hilltown AVM, dışarıdan görünümüyle neredeyse bir sarayı andırıyor. Harika ışıklandırma sakin yapısıyla, ziyaretçilerine konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Aynı zamanda gerek mağaza çeşitliliği gerek ortak alanlar açısından da oldukça imkana sahip.

Açık Adresi: Aydınevler Mah. Siteler Yolu Cadde 28 No:1 Küçükyalı, Maltepe - İstanbul

Capacity AVM, Bakırköy

Fıskiyeli süs havuzuyla canlandırılmış Capacity AVM, çeşitli süslemeleriyle ziyaretçilerine ferah bir alan sunuyor. Ünlü mağazaları ve sosyal alanlarıyla gerek çocuklar için gerek yetişkinler için oldukça imkana sahip. İstanbul’un Bakırköy semtinde bulunan bu AVM ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Açık Adresi: Ataköy 1. Kısım Mahallesi Fişekhane Caddesi No: 7 34158 Bakırköy / İstanbul

Palladium AVM, Ataşehir

Birçok global markanın bulunduğu Palladium AVM, Ataşehir’de bulunuyor. Özellikle plazaların olduğu konumda bulunması itibariyle bölgedeki çalışanların ulaşım konusunda oldukça rahat olduğu söylenebilir. Revirden, bebek odasına; dua odasından ücretsiz müşteri servisine kadar birçok imkana sahip olan Palladium AVM, ziyaretçilerine konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Açık Adresi: Barbaros Mah. Halk Cad. No:8 34746 Ataşehir / İstanbul

Metrocity AVM, Levent

Levent’te bulunan Metrocity AVM, ziyaretçi trafiği açısından oldukça yoğun olan AVM’ler arasında yerini alıyor. Bölge AVM’lerine kıyasla daha küçük olsa da alışveriş açısından oldukça çeşitliliğe sahip.

Açık Adresi: Büyükdere Cd. No: 171, 1. Levent İstanbul

Kanyon AVM, Levent

Alışveriş Tutkunlarına Özel: İstanbul’un AVM’lerini Keşfedin

Kat planı ve inşa açısından diğer AVM’lere kıyasla daha farklı bir yapılanmaya sahip olan Kanyon seçkin markaları bünyesinde barındırıyor; aynı zamanda yeme içme bakımından alan olarak daha ferah bir alanda sosyalleşme sağlıyor. Levent’te bulunan bu AVM’de keyifli bir vakit geçirebilirsiniz.

Açık Adresi: Büyükdere Cad. No:185 34394 Levent - İstanbul

Cevahir AVM, Mecidiyeköy

Mecidiyeköy’de bulunan Cevahir AVM kapasite açısından oldukça büyük. Her gün yoğun bir ziyaretçi trafiği alan alışveriş merkezi, birçok kültürden insanı bir araya getiriyor. Yabancı markalardan yerli markalara birçok mağaza bulunmasıyla beraber, yeme-içme, eğlence ve etkinlik bakımından oldukça çeşitliliğe sahip.

Açık Adresi: 19 Mayıs, Büyükdere Cd. No:22, 34360 Şişli/İstanbul

Trump AVM, Mecidiyeköy

Konum itibariyle işlek bir noktada olan AVM, bölgedeki diğer AVM’lere göre daha küçük fakat alışveriş imkanı açısından oldukça kolaylık sağlayabilir. Özellikle yeme-içme açısından oldukça güzel markaları bünyesinde barındıran AVM, diğer alanlara göre daha sakin diyebiliriz.

Açık Adresi: Mecidiyeköy Yolu Caddesi No:12 Trump Alışveriş Merkezi / İstanbul

Meydan İstanbul, Ümraniye

Alışveriş Tutkunlarına Özel: İstanbul’un AVM’lerini Keşfedin

Ümraniye’de bulunan Meydan İstanbul AVM, oldukça geniş bir alana kurulmuş. Kapalı ortamlardan sıkılanlar için konsept olarak cadde mağazalarını bünyesinde barındırıyor. Daha ferah ve açık hava seven ziyaretçiler için biçilmiş kaftan diyebiliriz.

Açık Adresi: Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Balkan Caddesi, No:62 34770 Ümraniye, İstanbul

Viaport Marina, Tuzla

Özellikle civar ilçelerden gelenler için açık AVM konseptiyle, kapalı alan sevmeyenler için oluşturulmuş güzel örneklerden. Bünyesinde birçok mağaza bulundurmasına karşın, denize yakınlığı ve konser alanı bulundurması itibariyle çeşitli etkinliklere oldukça açık. Sadece alışveriş için değil, eğlenmek isteyen ziyaretçilerin uğrak mekanlarından birisi.

Açık Adresi: Cami Mh. Balıkçılar Sokak U Blok 20 U, D:226, 34940, Tuzla / İstanbul