Acarlar Longozu Konaklama Önerileri

Acarlar Longozu Konaklama Önerileri

Paylaş
Sinan Sofuoğlu  
Eklenme: 09 Kasım 2021
 • Son Güncellenme: 31 Ocak 2024
Acarlar Longozu Konaklama Önerileri

Yeşilin hüküm sürdüğü Acarlar Longozundaki geziniz sırasında Karasu’da her zevke ve bütçeye uygun konaklama seçenekleri bulunuyor. Kamp yapma seçeneğiniz, Türkiye’de bulunan tüm longozlarda olduğu gibi Acarlar bölgesinde de mevcut. Fakat daha konforlu ve imkanlarından yararlanabileceğiniz konaklama yerleri arıyorsanız longozlara 15 km uzaklıkta bulunan seçenekleri sizler için derledik.

{ad:0}

Doğanın İçinde Bir Macera: Bungalov Evler

Acarlar Longozu Konaklama Önerileri

Acarlar Longozunun içinde bulunan bungalov evler, tam olarak doğayla iç içe olmak isteyen fakat kamp yapmak istemeyenler için biçilmiş kaftan. İç dizaynları oldukça sade, verdikleri hissiyatsa bir o kadar farklı ve özel. Aynı zamanda orman manzarasını gece de izlemenizi sağlayan teraslara sahip bungalov evler, hafta sonu kaçamaklarında konaklama ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilir. Farklı bir deneyim yaşamak ve orman sesleri eşliğinde uyumak isterseniz bu evleri deneyebilirsiniz.

Plaj da Olsun Diyenler İçin: Koç Otel

Acarlar Longozu Konaklama Önerileri

Longoza yaklaşık 11 km mesafede yer alan Koç Otel, Karasu ilçesinde yer almakta. Aynı zamanda plajlara da yakın olması sebebiyle sahil tatilleri için uygun. Temiz odalara ve ilgili personellere sahip otel, ziyaretçilerine serpme kahvaltı hizmeti de sunuyor. Ailecek konaklamak isteyenler için de elverişli olanaklar mevcut. Cüzi fiyatlara da sahip olan Koç Otel, longozlara yakın konaklama yerleri arasında tercih edebileceğiniz güzel yerlerden biri.

Konum Avantajı: Özcan Pansiyon

Acarlar Longozu Konaklama Önerileri

Longoz ormanına 14 km mesafede yer alan Özcan Pansiyon, özellikle konumu açısından oldukça kolaylık sağlıyor. Sahile ve çevrede yer alan restoranlara da yakın olan tesis, Karacabey ilçesinin merkezi bir yerinde bulunuyor. Ücretsiz internet ve uydu yayını gibi hizmetler de sunması oda içerisinde vakit geçirmek isteyenler için öne çıkan bir nokta. Bahçesinde ailecek kahvaltı edebilir, sonrasında tatilinizi geçirmek istediğiniz yere kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ailecek Konaklamak İçin: Turkuaz Apart Otel

Acarlar Longozu Konaklama Önerileri

Acarlar Longozuna 13 km uzaklıkta yer alan Turkuaz Apart Otel, açık büfe kahvaltı imkanıyla ve odalarının temizliğiyle tercih edilesi konaklama yerlerinden. Odalarda rahat koltuklar ve televizyon mevcut. Aynı zamanda restoran hizmeti de veriliyor. Gündelik ihtiyaçlarınızı gidermenize olanak sağlayan, yeterli bir konaklama seçeneği arıyorsanız sizin için uygun seçenek olabilir.

Konforuna Düşkün Olanlara: Karasu Elmas Hotel

Acarlar Longozu Konaklama Önerileri

Listemizin sonunda longoz ormanlarına 11 km mesafede yer alan, diğer konaklama yerlerine kıyasla daha lüks bir otel olan Karasu Elmas Hotel bulunuyor. Klimaya sahip odalarında rahat yataklar ve geniş alanlar yer alıyor. Aynı zamanda asansör imkanı, ulaşım kolaylığı sunuyor. İnternet, televizyon gibi kaynaklar tüm odalarda bulunuyor. Ayrıca iş toplantıları için özel odalarda konfor imkanı sunan otel açık büfe kahvaltı seçeneğine de sahip.

Diğer Sakarya otellerini incelemeden tatil planlarına başlamayın, zira bu nadir ekosistem tüm gezginlere eşi benzeri bulunmaz bir keşif sunuyor!