Betül - 17 Ağustos 2017, Perşembe 19:42
Öncellikle çok temiz bir otel, personel çok güler yüzlü hizmetkar, özelikle Feray ablamız. :) Her şeyiyle çok güzel bir otel, odası olsun, havuzu olsun. Denize yakın. İletişim her konudan çok iyi, her yere çok yakın. Hem aile ortamı için hem de gençler için tavsiye edebilirim. Benim Bodrum'daki tek adresim.
Feray Ada - 11 Ağustos 2017, Cuma 17:25
Bir hafta havuz başındaki 2+1 odalarda ailecek 1 hafta kaldık. Her şey çok güzeldi. Çok güzel bir aile ortamı yaratılmış. Tüm otel yetkili ve çalışanlarına teşekkür ederiz.
Aykut Onrat - 23 Temmuz 2017, Pazar 15:18
Otel mimarisi gayet güzel. Havuz kenarındaki odalarda 1+1 odalarda konakladık. Odanın büyüklüğü yeterli ama odalarda sigara içilmiş ve her girişte yoğun bir şekilde kokuyor. Temizliğini siz söylerseniz yapıyorlar. Hatta söylememize rağmen çöpü bile temizlememişlerdi. Otelde konaklayanların bir kısmı ne olduğu belirsiz Rus kadınlar. Aile için tavsiye edilmez.
- tarihleri arasında geçerli gecelik en uygun ortalama oda fiyatı.
Yukarıdaki fiyatlar bilgilendirme amaçlıdır. Tesiste veya operatörde değişiklik gösterebilir.
3 Kullanıcı Yorumu