Ece Arıkan - 8 Eylül 2019, Pazar 09:18
Merkezde içimize sinen bir otel olmamıştı, Kaşköy'ü seçtik. İyi ki de seçmişiz. Önünden kalkan Gökseki dolmuşuyla 5 dk. içinde Kaş merkezde oluyorsunuz. Ücreti 3 TL. Her yarım saatte bir geçiyor. Odalar temiz, her gün havlu değişimi ve temizlik yapılıyor. Her oda denize bakıyor, denize uyanıyorsunuz. Kahvaltı yeterli, her sabah pişi ve kek yapıyorlar. Pişi sevenlerin memnun kalacağı bir otel. ;)
Onur ergül - 11 Temmuz 2019, Perşembe 13:37
Kesinlikle Kaş'ta kalınması gereken bir otel. Merkeze 3/4 km uzaklıkta olması soru işareti yaratmasın, aksine daha da güzel. Kendi plajı olması en büyük avantajlarından bir tanesi. Plajı keyifli ve denizi mükemmel. Özellikle de Alican'a sevgiler. Odalar temiz ve kahvaltı başarılı. Otel sahipleri güler yüzlü ve ilgililer. Tekrar görüşmek dileğiyle Kaşköy Hotel.
Seda ergül - 11 Temmuz 2019, Perşembe 11:43
Manzarası muhteşem. Kahvaltısı, odaları, oda temizliği (her gün yapılıyor), çalışanları her şeyiyle çok güzeldi. Otel çalışanlarının yakınlığı (Alican her şey için teşekkürler), otel sahiplerinin güler yüzü ve yardımseverliği için teşekkürler. Her sabah deniz manzarasıyla uyanmak çok keyif vericiydi. Plajı da denizi de çok güzeldi. Kısacası her şeyiyle mükemmeldi. Kaş'a tekrar gelirsek düşünmeden yine Kaşköy Hotel'i.. Devamını Göster
- tarihleri arasında geçerli gecelik en uygun ortalama oda fiyatı.
Yukarıdaki fiyatlar bilgilendirme amaçlıdır. Tesiste veya operatörde değişiklik gösterebilir.
3 Kullanıcı Yorumu