Vizesiz Tatil Cenneti 'Karadağ'

Vizesiz Tatil Cenneti 'Karadağ'

Paylaş
Anonim  
Eklenme: 18 Haziran 2012
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
Vizesiz Tatil Cenneti 'Karadağ'

Karadağ, sessiz ve sakin ortamıyla romantik bir tatil seçeneği sunuyor. Üstelik Karadağ'a vizesiz gidilebiliyor.

Balkanlar, yakınlığı ve ucuzluğu nedeniyle vizesiz tatil cennetleri arasında en uygun seçeneklerden. Karadağ ise Baklanlar’daki diğer denize kıyısı olan ülkelere kadar keşfedilmediği için henüz çok ucuz ve temiz.

Karadağ’da iki tatil merkezi var. Biri Montenegro diğeri ise Budva. Montenegro deniz kıyısında, şirin tarihi bir kent. Sessiz sakin ve romantik tatiller için uygun. Daha çılgın bir tatil için rotanızı Budva’ya çevirmeniz gerekiyor. Her iki yerin ortak noktası Avrupa’nın en temiz kıyılarına sahip olmaları…

{ad:0}

Karadağ’da fiyatlar, Hırvatistan’a göre yüzde 20 oranında daha düşük. Karadağ’a turla değil, kendiniz gitmek isterseniz THY’nin haftada üç gün direkt Karadağ uçuşu var. Yol uçakla sadece 80 dakika sürüyor. Uçaktan başkent Podgorico’da iniyorsunuz. Havaalanının hemen yanındaki otogardan otobüsle iki saat içinde Budva ve Montenegro’ya ulaşabilirsiniz.

Karadağ ucuz bir ülke, lüks lokantalarda bile kişi başına yemek 20 euro’yu geçmiyor. Konaklamada benzer bir şekilde. Bizim tavsiyemiz Montenegro için deniz kıyısında, güzel bir restorana sahip Vardar Hotel.

Haberin tamamı için: Boxer / Haziran