Ege Kıyılarının Meşhur Balıkçıları

Ege Kıyılarının Meşhur Balıkçıları

Paylaş
Arzu Aksaya  
Eklenme: 30 Haziran 2021
 • Son Güncellenme: 29 Şubat 2024
Ege Kıyılarının Meşhur Balıkçıları

Akşam vakti bir balık sofrası, uzun geçen bir tatil gününden sonra güzel bir duş almaya benzer… Güzel sohbetlerin yankılandığı, arkadaşlıkların ve aile bağlarının bir daha pekiştiği bazen de derin konuların konuşulduğu rakı-balık masalarının en meşhur yerlerinden sizin için bahsedeceğiz.

{ad:0}

Listemizdeki restoranların ortak özelliklerinden birisi güzel manzaralara sahip olmaları. Eğer bu manzaraların tadını tam olarak çıkarmak isterseniz, listemizdeki restoranlara gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz.

 Edo Balık, Çeşme / İzmir

Ege Kıyılarının Meşhur Balıkçıları

Çeşme’de bahsedeceğimiz ikinci restoran denizin güzel manzarasına eşlik etmesiyle tanınıyor. Çeşitli deniz ürünlerinin bulunduğu Edo Balık, aynı zamanda 24 saat boyunca hizmet vermekte. Güzel anılar biriktirilecek ve deniz manzarası eşliğinde keyfi çıkartılacak restoranlar arasında olmazsa olmazlardan. {search:cesme-otelleri,Çeşme Otelleri}

Alaçatı Port Balık, Çeşme / İzmir 

Ege Kıyılarının Meşhur Balıkçıları

Eşsiz dizaynıyla gözlerinizi, benzersiz lezzetiyle de karnınızı besleyecek olan Alaçatı Port Balık, Çeşme’de herkes tarafından bilinen ve sevilen bir restoran. Çeşme’nin meşhur Alaçatı Mahallesi’nin en güzel yerlerinden birinde, dillere destan bir manzara eşliğinde lezzetli bir yemek arıyorsanız burası tam size göre! {search:alacati-otelleri,Alaçatı Otelleri}

Captain Hook's, Fethiye / Muğla

 

Ege Kıyılarının Meşhur Balıkçıları

Ölüdeniz kıyılarının en bilindik balıkçı restoranı, gurme lezzetleri ve iç dekorasyonuyla ünlü. Ölüdeniz’deki tatilseverlerin uğramadan geçmemesi gereken ve lezzetli yemeklerin tadını çıkarması gereken bir restoran burası. Tatilinizi güzel yemeklerle süslemek için Ölüdeniz kıyılarında bulabileceğiniz en iyi restoranlardan da diyebiliriz.

{search:fethiye-otelleri,Fethiye Otelleri}

 Nil Balık, Marmaris / Muğla

 

Ege Kıyılarının Meşhur Balıkçıları

Marmaris denince akla ilk gelen yerlerden birisi Yat Limanı. Hemen girişinde bulunan Nil Balık, tatile gelen yerli ve yabancı ayırt etmeksizin herkesin uğradığı, kaliteli bir mekân. Eşsiz deniz manzarası eşliğinde kaliteli yemekler sunan restoran, aynı zamanda zevkli müziklere de yer vermektedir. Ferah masa düzeniyle, çeşitli mezeleri ve içecek seçenekleriyle çoğu kişinin unutamayacağı bir yer haline gelmiş durumda.

{search:marmaris-otelleri,Marmaris Otelleri} 

Levent Balık Evi, Çeşme / İzmir 

Ege Kıyılarının Meşhur Balıkçıları

Günlük taze ürünleri ustaca bir şekilde işleyip müşterilerine sunan Levent Balık Evi, başarısıyla zaman içerisinde tanınır bir mekân haline gelmiş. Balık çeşitleri ve Ege yöresine özgü dekorasyonuyla dikkat çeken restoran, aynı zamanda bir aile işletmesi olmanın sıcaklığını da hissettiriyor. Ortama uygun müzikleriyle de dokunuşlarını tamamlayan Levent Balık Evi, ziyaret edilmeye değer.

Söğüt Manzara Restoran, Marmaris / Muğla

Ege Kıyılarının Meşhur Balıkçıları

Mükemmel bir manzara arıyorsanız Söğüt Manzara, adından da anlaşılabileceği gibi listenizin başında yer alabilecek bir restoran. Bunun yanında lezzetli yemekleri ve özenle hazırlanan sunumlarıyla birlikte tatilinizin baş tacı olmaya aday bir yemek yeri. Güzel olan manzarasına ulaşmak için biraz tırmanış gerektirse de kesinlikle buna değer. Aynı zamanda geniş alkol seçenekleri içerisinde şarap ve şampanya gibi alkol türleri de bulunabilir.

Deniz Yıldızı Restoran, Ayvalık / Balıkesir 

Ege Kıyılarının Meşhur Balıkçıları

Ayvalık içerisinde gün batımını en güzel izleyebileceğiniz yerlerden birinde bulundan Deniz Yıldızı, haliyle fazla müşteriye de sahip olabiliyor. Fakat masalar arası mesafe gayet uygun ve rahatsız olmanız söz konusu değil. Yine de gitmeden önce rezervasyon yaptırmanızı hatırlatmak istiyoruz. Batıya bakan ve denize sıfır cephesinde yemek yerken unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz, isminin hakkını veren bir restoran.

{search:ayvalik-otelleri,Ayvalık Otelleri} 

Maradona Restoran, Datça / Muğla 

Ege Kıyılarının Meşhur Balıkçıları

Daha samimi ve sıcak, loş aydınlatmalı bir yer arıyorsanız Maradona Restoranı sevebilirsiniz. Genellikle kalabalık olan restoranın kendine has bir müzik listesi bulunuyor. Eğer dekorasyon ve müzik açısından zevklerinize uygunsa, yemeklerinin gayet güzel olduğunu söyleyebiliriz. Kumsalda bulunan masaları da rakı balık keyfinize keyif katacaktır!

{search:datca-otelleri,Datça Otelleri} 

Berk Balık Restoran, Bodrum / Muğla 

Ege Kıyılarının Meşhur Balıkçıları

Listemizin son sırasında Bodrum’un meşhur kalesinin ve deniz manzarasının tadını çıkarabileceğiniz tanınan bir restorandan bahsetmek istiyoruz. Birçok özel lezzeti menüsünde bulunduran Berk Balık, aynı zamanda özel pişirme teknikleri ve baharat karışımlarıyla ayrı bir lezzet sunmakta. Sıcak ortamı, samimi dizaynı ve şahane lezzetleriyle Bodrum’da rakı balık keyfinin en iyi temsilcilerinden birisi. {search:bodrum-otelleri,Bodrum Otelleri}

Imroz Poseidon, Gökçeada / Çanakkale 

Ege Kıyılarının Meşhur Balıkçıları

Samimi ve sıcak olarak bahsedebileceğimiz Imroz Poseidon, aynı zamanda çok güzel bir gün batımı manzarasına eşlik etmekte. Özel sunumlar eşliğinde ızgarada pişirilen balıklar ve farklı rakı çeşitleriyle lezzetli bir yemeğin tadını çıkarabilirsiniz. Rum dizaynıyla birleşen yöresel dokunuşlar, restoranı son derece özel ve ziyaret edilesi kılıyor.

{search:gokceada-otelleri,Gökçeada Otelleri}

Yorumlar

Aesthetic Man 
01.07.2021
"3 - Captain Hook's, Fetiye / Muğla" Turkiye'de "Fetiye" diye bir yer oldugunu sanmiyorum.