2022 Cadılar Bayramı Partisi Olan En Korkunç Mekanlar

2022 Cadılar Bayramı Partisi Olan En Korkunç Mekanlar

Paylaş
Seyhan Ahen  
Eklenme: 14 Ekim 2022
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
2022 Cadılar Bayramı Partisi Olan En Korkunç Mekanlar
Dünyanın çeşitli yerlerinde kutlanan Cadılar Bayramı, son yıllarda Türkiye’de de çeşitli özel organizasyonlar ve partiler eşliğinde kutlanıyor. Geceye özel yapılan makyajların yanı sıra adeta bir kostüm partisini anımsatan görüntülere sahne olan Cadılar Bayramı özellikle İstanbul’da bir çok konsept çerçevesinde coşkulu ve eğlenceli şekilde kutlanıyor.

Cadılar Bayramı Ne Zaman?

Cadılar Bayramı her sene birçok kültürde tam olarak köklü bir yeri olmasa da kutlama yapmayı seven insanların bir araya gelerek keyifli vakit geçirdiği bir karnaval havasında kutlanıyor. Halloween ne zaman diye soracak olursanız 31 Ekim’de kutlandığını söyleyebiliriz. Cadılar Bayramı hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz Farklı kültürlerde kutlanan Cadılar Bayramı içeriğimizi okumanızı tavsiye ederiz.

2022 İstanbul Halloween Partileri

2022 Cadılar Bayramı Partisi Olan En Korkunç Mekanlar

{ad:0} İstanbul’da düzenlenecek olan Cadılar Bayramı partisi mekanlarını bu yazımızda sizler için derledik. 31 Ekim Halloween Günü Pazartesi gününe denk geldiği için çoğu organizasyon 2022 Halloween Partilerini 28-30 Ekim tarihleri arasında düzenliyor.

1- Halloween Party, Kadıköy Sahne

2022 Halloween etkinliklerinde, 30 Ekim Pazar gecesi kutlanacak olan Cadılar Bayramı Partisi, Kadıköy Sahne’de gerçekleşecek. Kadıköy Halloween party’leri son yıllarda oldukça popüler olması ile biliniyor. Gecede yeraltı grupları Mordi, 6 Çizgi Band, Merry's Funeral, Twilight Zone ve Astronotun Bir Günü sahnede olacak.Partide ayrıca Rashit grubundan tanıdığımız gitarist Tolga Özbey de "Halloween" konseptine uygun DJ setiyle dans figürlerinize eşlik edecek. Birbirinden ilginç kostümlerinizi ve makyaj konseptinizi şimdiden ayarlamanızı tavsiye ediyoruz.

Program Başlangıç Saati: 20.00 Giriş ücreti: 113 TL

2- Halloween Cadılar Bayramı, Delta Hotel by Marriot

29 Ekim akşamı Kağıthane’de bulunan Delta Hotel by Marriot’ta kutlanacak olan Halloween partisi 20.30’da başlayacak. Sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan partide DJ performansları yanı sıra dans şovları ve çeşitli yarışmalar da düzenlenecek. Bilet fiyatına açık büfe, soft içecek, atıştırmalık ve limitsiz içecekler dahil olan İstanbul halloween partisinde ‘’En iyi kostüm ve makyaj’’ yarışması da düzenlenecek.

Program Başlangıç Saati: 20.30 Giriş ücreti: 2.860 TL

3- Halloween Night, İstanbul Beyoğlu Kastel

İstanbul’da Cadılar Bayramı etkinlikleri kapsamında Beyoğlu’nda düzenlenecek Halloween Night birbirinden farklı sürprizlerle eğlence dolu bir gece yaşamak isteyen herkese kapılarını aralıyor. 30 Ekim gecesi Fiction organizasyon tarafından düzenlenecek olan etkinlikte make up artistler isteyen herkese birbirinden çılgın ve farklı makyajlar uygulayabilecek. Etkinlikte kostüm ve makyaj yarışması düzenlenecek. Sürpriz DJ performansları ve konuk sanatçıları Halloween coşkusu ile İstanbul Beyoğlu Kastel’de dinleyebilirsiniz.

Program Başlangıç Saati: 20.30 Giriş ücreti: Erken Bilet: 100 TL, Etkinlik günü:200 TL.

4- At Kafaları Cadılar Bayramı Partisi, Kadıköy Woodstock

29 Ekim Cumartesi günü Kadıköy Woodstock’ta gerçekleşecek olan etkinlikte Cadılar bayramı konseptinde harika bir gece yaşanacak. DJ performansları 90’lar ruhunu yaşatırken birbirinden farklı kostümlerle boy gösterebilir, klasikleşen oyunlarla sosyalleşerek, yılın eğlenceli Halloween partisinde boy gösterebilirsiniz. Mekanda gün boyunca ve gecenin ilerleyen saatlerinde ücret karşılığında plastik makyaj yaptırabilir, geceye tam Halloween ruhu ile hazırlanabilirsiniz.

Program Başlangıç Saati: 19.00 Giriş ücreti: Erken Bilet: 250 TL

5- Mega Idol - Cadılar Bayramı, Sahne 74 Bakırköy

29 Ekim Cumartesi Bakırköy’de bulunan Sahne 74’te düzenlenecek olan etkinlik bir gündüz etkinliği olacak. Belkide İstanbul’daki en ilginç Halloween partileri arasında olacak olan etkinlik ‘’Kore’’ severlere özel yapılıyor. Gündüz ve alkolsüz konseptte yapılacak etkinlikte yaş sınırı olmayacak.

Program Başlangıç Saati: 13.00 Giriş ücreti: Erken Bilet: 105 TL

6- UDA Halloween Night After Party, Kadıköy Ayı Disco

Kadıköy Ayı Disco’da 9 Kasım Çarşamba gecesi gerçekleşmesi planlanan halloween party İstanbul etkinliği Universal Deha Akademi tarafından organize ediliyor. Kostümlü Halloween partisi konseptinde olacak UDA Halloween Night etkinliğinde ‘’en iyi kostüm’’ yarışması da düzenlenecek ve kazananlara sürpriz hediyeler olacak. Bilet fiyatına ise 1 içecek dahil.

Program Başlangıç Saati: 20.00 Giriş ücreti: Erken Bilet: 140 TL, Kasım ayında ise 250 TL

7-Halloween Festivali, Corn Maze Şile

Halloween Party İstanbul’da belki de en ilginci, 21-22-23 Ekim tarihlerinde, Kamp Ekspresi organizasyonu tarafından Şile’de bulunan Corn Maze mekanında yapılacak. Açık havada bir festival havasında düzenlenecek olan bu festivalde 3 gün boyunca eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşayacak, bir yandan da Halloween konseptine doyacaksınız. Birbirinden eğlenceli DJ performansları yanı sıra, kostüm partileri, zumba ve yoga gibi açık hava etkinlikleri, sürpriz canlı müzik sanatçıları, dans atölyeleri vb. daha birçok etkinlik bu festivalde olacak. 3 gün boyunca hem kamp hem de eğlence dolu günler yaşayacağınız Halloween Festivali’nde biletlerinizi şimdien almanızı tavsiye ediyoruz.

Program Başlangıç Saati: 21 Ekim Cuma, 10.00 Giriş ücreti: Kombine bilet: 200 TL

8- Halloween Party, Limoncello Beşiktaş

''Trick or Treat!'' Yılın en güzel zamanlarından biri olan Halloween, farklı eğlencelere kapılarını yine İstanbul’da açıyor. 321 Organizasyon tarafından, Beşiktaş’ta bulunan Limoncello mekanında gerçekleşmesi planlanan Halloween partisi birbirinden eğlenceli anlara ev sahipliği yapacak. 31 Ekim Cumartesi Halloween gecesi düzenlenecek olan etkinliğe en farklı Halloween kostümünüzle gelin ve çılgınca bir geceye hazır olun.

Program Başlangıç Saati: 22.00 Giriş ücreti: Standard: 120 TL, Stand: 2.500 TL, Loca: 6.000 TL.

2022 Ankara Halloween Partileri

2022 Cadılar Bayramı Partisi Olan En Korkunç Mekanlar

1- Ankara Halloween Party, Pub Locale

Shira Organizasyon tarafından Ankara’da Pub Locale’de düzenlenmesi planlanan Cadılar bayramı partisinde eğlenceli bir gece yaşamaya hazır olun. 30 Ekim akşamı olacak etkinlikte DJ performansları ve özel gösterilerin yanı sıra sıradışı kostümlerinizle yaşayacağınız güzel bir gece sizleri bekliyor.

Program Başlangıç Saati: 21.00 Giriş ücreti: 70 TL

2- Halloween Party, Ankara Mezdeloji

Siin2k organizasyonu tarafından 26 Ekim gecesi Ankara Mezdeloji sahnede düzenlenecek etkinlikte bir çok sürpriz sizleri bekliyor. Bilet fiyatına bir içki dahil olan gecede, çeşitli yarışmalar düzenlenerek, DJ performansları sayesinde eğlenceli bir gece yaşayacağınızı şimdiden garanti ediyoruz.

Program Başlangıç Saati: 21.30 Giriş ücreti: 190 TL

3-Halloween Madness, Kaybedenler Kulübü

Ankara Social Life organizasyonu tarafından 29 Ekim cumartesi gecesi 6:45 Kaybedenler Kulübü’nde düzenlenecek olan etkinlikte tam 4 farklı konsept olacak. 5 yıldır aralıksız düzenlenen Halloween Madness Ankara etkinlikleri oldukça meşhur. Geceye özel kostüm kiralayarak gelebilir ve gecenin en iyi makyajını yine mekanda kurulacak olan makyaj stantlarında yaptırarak, eğlenceli ve unutamayacağınız bir gece yaşayabilirsiniz. Giriş ücretine bir içecek de hediye olarak verilmektedir.

Program Başlangıç Saati: 21.00 Giriş ücreti: 100 TL

2022 İzmir Halloween Partileri

2022 Cadılar Bayramı Partisi Olan En Korkunç Mekanlar

1- Halloween 2022, İzmir Bear

29 Ekim Cumartesi akşamı İzmir Bear’n Beer mekanında kutlanacak olan gece, sürpriz DJ performansları yanı sıra gecenin ''en''lerini de seçmeye hazırlanıyor. Makyaj stantları da sizler için mekanda yerini alacak. İzmir’de Halloween coşkusunu yaşamak için biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Program Başlangıç Saati: 19.00 Giriş ücreti: 100 TL

2-Happy Halloweeen İzmir, İzmir Ivy Gastro Pub

İzmir Ivy Gastro Pub’ta düzenlenecek olan etkinlik Woo Events tarafından 31 Ekim Halloween gecesinde düzenlenecek. Giriş biletine bir şişe bira dahil olan etkinlikte geceye özel etkinlikler, fotoğraf çekimleri, Halloween konseptli yarışmalar düzenlenecek. Ödüllü kostüm yarışması için şimdiden ne giyeceğinizi belirleyip, geceye biletinizi bir an önce alın deriz.

Program Başlangıç Saati: 19.00 Giriş ücreti: 150 TL, 1+1 Biletler: 280 TL

3-Halloween Carnival, Hangout PSM Bornova

Zoom Organizasyon tarafından İzmir’in öğrenci dostu ilçesi Bornova’da Hangout PSM’de düzenlenecek olan etkinlikte eğlence dolu bir geceye hazır olun. Halloween konseptinin mekanın her yerinde uygulanması sayesinde eğlenceli ve bol sürprizli bir gece sizi bekliyor. Unutmadan bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyin!

Program Başlangıç Saati: 20.00 Giriş ücreti: 100 TL, Etkinlik günü: 130 TL

2022 Antalya Halloween Partileri

2022 Cadılar Bayramı Partisi Olan En Korkunç Mekanlar

1- Antalya Halloween Party, Sponge Pub Kaleiçi

Halloween Night Antalya Kaleiçi’nde Bio Event tarafından 31 Ekim gecesi tüm Antalyalılara mükemmel bir eğlence vaadediyor. Kaleiçi’nde bulunan Sponge Pub’ta Halloween konseptinde düzenlenecek olan etkinlikte neredeyse yok yok. Bilet fiyatına dahil olan makyaj etkinliğine katılabilir, dilediğiniz konseptte makyajı Halloween gecesine özel burada yaptırabilirsiniz. DJ performanslarının yanı sıra, gecede çeşitli etkinlikler ve çekilişler de gerçekleşecek.

Program Başlangıç Saati: 23.00 Giriş ücreti: Erken Bilet 75 TL, Etkinlik günü 150 TL

2- Halloween Techno Fest, Türkmen Tree House Olimpos

Halloween bahanesiyle festival havasında sürecek olan Halloween Techno Fest, 28-29-30 Ekim tarihlerinde birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Olimpos’ta DarwinkPROJECT tarafından gerçekleştirilecek. Üç gün boyunca Türkmen Tree House bölgesinde gerçekleşecek etkinlik doyasıya eğlenebileceğiniz, sosyalleşebileceğiniz anlar ve harika Olimpos manzaralarının tadını çıkarmanızı garanti ediyor. Ağaç evlerde konaklayarak, festival ruhunu adeta bir ''hippie'' gibi hissedebileceğiniz etkinlik için biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.

Program Başlangıç Saati: 28 Ekim Cuma, 10.00 Giriş ücreti: Festival Bileti 250 TL, Konaklama dahil Bilet fiyatı 1.100 TL

2022 Eskişehir Halloween Partileri

2022 Cadılar Bayramı Partisi Olan En Korkunç Mekanlar

1- Halloween Metal Party, Eskişehir Milyon Performance Hall

Eskişehir Milyon Performance Hall’de 28 Ekim Cumartesi gecesi gerçekleştirilecek olan etkinlik Metal müzik dinlemeyi sevenler için düşünülerek hazırlanmış bir müzik gecesi. Çeşitli grupların sahne alacağı gece adeta Metal müzik partisi havasında geçecek. Kapı açılışı 17.00 itibariyle DJ performansı ile başlayacak gecenin programı ise şöyle;

17.00 - Kapı Açılış ve Dj. Performans 18.30 - Glabrezu 19.30 - Oculos 20.30 - The Ayılar 21.30 - Sülfür 22.40 - B.T

Giriş ücreti: 33 TL

En İyi Cadılar Kostümleri

Cadılar bayramı için en korkunç, en facia kostümleri bulmak için Amazon'un Uygun Fiyatlı Cadılar Bayramı Ürünleri sayfasına bakabilirsiniz.
Benzer Yazılar