Neredekal.com
Üyelik
Giriş Yap
Üye Ol
Alışveriş Tutkunlarına Özel: Ankara’nın AVM’lerini Keşfedin

Alışveriş Tutkunlarına Özel: Ankara’nın AVM’lerini Keşfedin

Paylaş
Seyhan Ahen  
Eklenme: 20 Mayıs 2022
 • Son Güncellenme: 17 Mart 2023
Alışveriş Tutkunlarına Özel: Ankara’nın AVM’lerini Keşfedin
İÇİNDEKİLER:Türkiye’nin en büyük yüzölçümüne sahip olan şehri Ankara alışveriş merkezi bakımından çokça yapı bulunduruyor. Şehrin mevcut ihtiyacını karşılayacak birçok alışveriş merkezi bulunması itibariyle gerek sosyal gerek kişisel ihtiyaçlar göz önünde bulundurulduğundan bu ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyor. Bu yazımızda Ankara’da gidebileceğiniz çeşitli alışveriş merkezlerini derledik. İşte Ankara’daki AVM’ler ve detayları...

1- Armada AVM, Yenimahalle

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan AVM, birçok markayı bünyesinde barındırıyor. Işıklandırma ve mağaza dizilimi bakımından klasik bir görünüme sahip olmasıyla, AVM havasının dışına çıkmıyor ve rahat bir alışveriş deneyimi sunuyor.

2- Podium AVM, Yenimahalle

Yenimahalle’de bulunan Podium AVM, özellikle etkinlik açısından birçok imkana sahip, yılın belli dönemlerinde gerek yetişkinlere gerek çocuklar için birçok etkinlik düzenleniyor. Sakin görünümüyle, konforlu bir alışveriş deneyimi sunan AVM her kesimden ziyaretçiye hitap ediyor.

3- ACITY AVM, Yenimahalle

85 bin metre karelik alana kurulmuş olan AVM, 189 mağazası ve alışveriş, gastronomi, eğlence gibi alanlarda ziyaretçilerine ev sahipliği yapıyor. Birbirinden seçkin mağazaları, modern mimarisi ve ferah kat alanlarıyla ziyaretçilerine hem konforu hem de alternatif açısından geniş bir yelpaze sunuyor.

4- Antares AVM, Keçiören

Alışveriş Tutkunlarına Özel: Ankara’nın AVM’lerini Keşfedin

{ad:0} Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan AVM, adını Samanyolu’nda yer alan Güneşten 400 kat daha büyük ve 60 kat daha parlak olan bir yıldızdan alıyor. 83.000 metre kare alana sahip olan AVM Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezleri arasında. Geniş bir cadde ferahlığıyla tasarlanmış olan geniş koridorlar sayesinde tıkış tıkış alışveriş deneyiminden de ziyaretçilerini uzak tutuyor. Giyim, kozmetik, dekorasyon, elektronik gibi birçok kategoriyi bünyesinde barındıran AVM’de toplan 220 mağaza bulunuyor.

5- Ankara Forum AVM, Keçiören

Keçiören’de bulunan alışveriş merkezi, tüketicilerin seçkin markaların ürünlerine outlet konseptiyle ulaşmasını sağlıyor. Gerek gastronomi gerek eğlence açısından da oldukça imkana sahip olan AVM ziyaretçilerini konforlu bir şekilde ağırlamaya devam ediyor.

6- Optimum AVM, Etimesgut

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bulunan Optimum AVM, outlet mağazaların bulunduğu bir AVM’dir. Yüzlerce ürünü sezon mağazalarına göre daha uygun fiyata, indirimli bir şekilde ulaşmak mümkün. 2004 yılında Ankara’nın ilk Outlet AVM’si olma özelliğe sahiptir. Birçok markayı bünyesinde barındıran AVM, ziyaretçilerine alışveriş açısından birçok olanak sunuyor.

7- Atlantis AVM, Batıkent

Alışveriş Tutkunlarına Özel: Ankara’nın AVM’lerini Keşfedin

Batıkent sakinlerinin yeme-içmeden eğlenceye, giyimden teknolojiye kadar birçok ihtiyacını karşılama amacıyla kurulmuş olan Atlantis AVM, sanatsal dekorları ve açık sosyal alanlarıyla ziyaretçilerin ortak buluşma noktası.

8- Anatolium AVM, Mamak

34 bin metrekarelik alanda 97 mağazasıyla gerek arkadaşlar gerek aile ile vakit geçirmek isteyen ziyaretçiler için Ankara’nın gözde buluşma mekanlarından birisi. Rahat dolaşım ve ziyaretçileri yormayan alanlarının yanı sıra birçok alternatifi bünyesinde barındırmasıyla ''Alışveriş Vadisi'' olarak tanımlanıyor.

9- Gordion AVM, Çankaya

50 bin metrekarelik alan 150’yi aşkın mağazasıyla ziyaretçilerine alışveriş, gastronomi ve eğlence açısından birçok imkan sunan Gordion AVM aynı zamanda Ankara’nın ilk yeşil alışveriş merkezi olma özelliğe sahip.

10- Ankara 365 AVM, Çankaya

İsmini yılın 365 gününden alan AVM, 365 gün sürekli yaşayan mottosuyla ziyaretçilerine alışveriş imkanı sunuyor. Rahat dolaşım ve ulaşım imkanlarıyla giriş-çıkışlar daha kolay hale geliyor ve AVM ziyaretçilerine daha kolay ve zaman yönetimi açısından daha verimli bir alışveriş imkanı sunuyor.

11- Panora AVM, Çankaya

Alışveriş Tutkunlarına Özel: Ankara’nın AVM’lerini Keşfedin

İlgi çekici mimari yapısıyla, ziyaretçilerini otantik bir AVM konseptiyle ağırlayan Panora AVM, 200 markayı bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda kültürel faaliyetleriyle bölge halkının sanat ihtiyacını karşılama konusunda çeşitli imkanlara sahip. Özellikle tiyatro severler ve sanatçılar içim Türkiye’nin önemli adreslerinden biri haline gelmiştir.

12- Ankara Taurus AVM, Çankaya

Çankaya ilçesinde bulunan AVM, 2013 yılından beri çeşitli imkanları ve konfor açısından gelişmiş bir yapısıyla ziyaretçilerini ağırlıyor. Geniş sokakları ve çeşitli mağazaları sayesinde ziyaretçiler yeme-içme, moda, eğlence gibi alanlara kolaylıkla ulaşım sağlayabiliyorlar.

13- Ankara Karum AVM, Çankaya

Modernizm ve zerafet anlayışıyla 1991 yılından beri hizmet vermekte olan AVM, oldukça kısa bir süre içerisinde şehrin cazibe noktalarından biri haline gelmiştir. Türkiye’nin ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Karum AVM mimari yapısı ile ziyaretçilerden oldukça beğeni topluyor. Yalnızca dış görünüş olarak değil, mağaza açısından da oldukça çeşitliliğe sahip.