|
|
Asmazlar Bağ Evi
İki asır öncesine dayanan Asmazlar Bağ Evimiz'de sizler eski tarihi yaşayacaksınız. Konağımız iki kattan oluşmaktadır. Her katında beş oda olmak üzere toplam on odası mevcuttur. Odalarımızın detaylarını ODA ÖZELLİKLERİ bölümünden ayrıntılı olarak öğrenebilirsiniz.
Her katımızın özel lobisi bulunmaktadır. Lobimizde 96 cm Plazma Tv ve Uydu Sistemimiz bulunmaktadır. Kablosuz internet sistemimiz sayesinde bilgisayarınızla kolaylıkla internet erişimi sağlayabilirsiniz. Üst katımızda ise sizleri günün yorgunluğundan ve streslerinizden arındıracak otantik TÜRK HAMAMI yer almaktadır.
Konağımız ormana çok yakın olduğundan temiz hava, bol oksijen alarak zinde ve sağlıklı bir tatil geçirebilirsiniz. Konağımızın Isıtma Sistemi kaloriferli olup kışın sizlere, sıcak bir ortam sağlamaktadır. Sabah kahvaltılarımız AÇIK BÜFE olup, seçkin çeşitlere sahiptir. Ayrıca tüm konuklarımıza yöresel ikramlarımız mevcuttur. Ev baklavası, su böreği, gözleme çeşitlerimiz, cevizli çörek ikramlarımızdan bazılarıdır.
Peyzaj çalışmaları aşamasında olan 2750 M2 alana sahip GEZİ BAHÇEMİZ'de dinlenebilir, kuş sesleri eşliğinde gezinti yapabilirsiniz. Rahat ve huzurlu bir tatil geçirebilmeniz için gereken tüm koşul ve ayrıntılar konağımızda mevcuttur. Sizleri konağımızda ağırlamaktan ve memnuniyetinizden büyük bir onur duyacağımızı saygılarımızla duyururuz.
|