Bahçe & Oturma Alanları Galerisi
Bahçe & Oturma Alanları (1)
Genel Görünüm Galerisi
Genel Görünüm (1)
Diğer Galerisi
Diğer (2)
Tümünü gör (10 Fotoğraf)
Bonjour PansiyonBahçe & Oturma Alanları - Görsel 1
Bonjour PansiyonGenel Görünüm - Görsel 2
Bonjour PansiyonDiğer - Görsel 3
Bonjour PansiyonDiğer - Görsel 4
Bonjour PansiyonOda Özellikleri - Görsel 5
Bonjour PansiyonOda Özellikleri - Görsel 6
Bonjour PansiyonOda Özellikleri - Görsel 7
Bonjour PansiyonOda Özellikleri - Görsel 8
Bonjour PansiyonOda Özellikleri - Görsel 9
Bonjour PansiyonOda Özellikleri - Görsel 10
4.5/5
Mükemmel
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4
Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Tüm özellikleri gör

Adres

İsmetpaşa Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cad. 12. Sok. No. 5 10400 Ayvalık/Balıkesir
Haritada gör

Otel Hakkında

Balıkesir Ayvalık'ta, 500 yıllık bir geçmişe sahip olan görkemli bir ev olan Bonjour Pansiyon, 11 yıldır konuklarına hizmet vermektedir. Tarihin izlerinin yaşatılması amacı ile orijinalliği bozulmamış olan tesisin bazı odalarında banyo ve tuvalet mevcuttur. Otantik dekore edilmiş odalarda eşya dolabı, kablosuz internet, klima, makyaj aynası, telefon bulunmaktadır.

Bonjour Pansiyon 12 odada 30 yatak kapasitesine sahiptir. Sabah kahvaltılarında açık büfe konsepti ile servis edilmekte olup, Ayvalık'a özgü zeytinler, çeşitli peynirler, ev yapımı yöresel reçeller de konuklara sunulmaktadır. 1900'lü yıllarda Ayvalık'ta, Yunanistan, İngiltere, İtalya, Norveç ve Fransa'nın konsoloslukları bulunmaktaydı.

Bonjour Pansiyon'un hizmet verdiği bina o yıllarda Fransız kolonisinin toplandığı, önemli kararların alındığı bir konumdaydı. Hala ilk günkü özelliğini koruyan 'Leon de Paris' levhası kapısının üstünde asılı bulunmaktadır.

Ayvalık merkezinde bulunan Bonjour Pansiyon, Ayvalık Otogarı'na 2 km, Edremit Körfez Havalimanı'na 45 km, Ayvalık Meydanı'na 200 mt, İzmir Havaalanı'na 145 km, Cunda'ya 8 km, Sarımsaklı'ya 8 km mesafededir.

Otel Bilgileri
Giriş Saati
14:00
Çıkış Saati
12:00

Bilmekte Fayda Var

Giriş Saati

14:00

Çıkış Saati

12:00

Genel Uyarılar

Bonjour Pansiyon, odalarına giriş, saat 14:00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12:00'dir. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır.Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2 + 2 veya 3 + 1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.Tesislerin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı hizmet alanlarının kullanımı, Covid-19 kapsamında çıkan genelgeler ve yasal düzenlemelere göre konaklama süresince sınırlandırılmış ya da kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler ise kısmen veya tamamen sunulamayabilir. Rezervasyon yapan tüm misafirler; başta tesis, Sağlık Bakanlığı, yerel kurumlar/otoriteler olmak üzere, ilgili kurumların Covid-19 ile ilgili olarak aldığı tüm tedbirlere uymak ve bu tedbirler kapsamında; başta HES Kodu olmak üzere kendilerinden talep edilen tüm bilgileri tesise vermek zorundadır. Tedbirlere uymayan misafirlere sunulacak bazı hizmetler sonlandırılabilir. Misafirlerin Covid-19 kapsamında alınan önlemlere uymaması halinde yaşanacak olumsuz durumlardan tesis ve ya Etstur sorumlu değildir. Misafirlerin sağlığını korumak amacıyla ilgili kamu kurumları tarafından alınan Covid-19 önlemleri kapsamında; misafirlerin tesise girişi sırasında HES Kodu sorgusu yapılacaktır. Tesis, sorgulama sonucunda tanılı veya temaslı misafirleri kabul etmeyebilir, izolasyon odasına alabilir, tesisten çıkışını isteyebilir veya ilgili kamu kurumlarının düzenlemeleri kapsamında gerekli görülen diğer işlemleri yapabilir. Rezervasyon yapan tüm misafirler, hem kendi sağlıklarını hem de kamu sağlığını korumak için tesise giriş öncesinde, konaklama süresince ve tesisten ayrıldıktan sonra Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenenler başta olmak üzere; Covid 19 kapsamında gerekli olan tüm tedbirleri uygulamaktan sorumludur. Sağlık problemi bulunan veya Covid-19 belirtilerine ilişkin şüphesi olan tüm misafirlerin, tesise giriş öncesinde sağlık kuruluşlarına başvurması gereklidir. Covid-19 sebebiyle misafirlerin uğradığı veya sebep oldukları zarardan kendileri sorumlu olup her ne sebeple olursa olsun, Etstur sorumlu değildir.

Yorum / Değerlendirme

Bonjour Pansiyon
hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
4.5/5
Mükemmel
Neredekal Değerlendirme
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4
14 yorum / değerlendirme
5/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
28.07.12
Hayriye - Hasan
Sevgili Hatice Abla, 2 gecelik konaklama süremizde burada çok eğlendik, atmosfer, konak, odalar inanılmazdı. İnternette araştırmamızda "Bonjour Pension" diye görünce bir içimiz kaynamıştı, boşa çıkmadı. Sıcakkanlı, misafirperver, güler yüzlü tavırlarınız da ayrıca bizi çooook mutlu etti. `Ayvalık` ayrıca bir tatlı oldu sizinle. Her ne kadar rezervasyon işleminde, bu 3. arayışın Hayriye! şeklinde azarlamış olsan bile beni! Şaka bir yana her şey için, en güzeli de sıcacık bakışlar ve mükemmel misafirperverlik için çooook teşekkürler. Tekrar görüşmek dileğiyle. Teşekkür ederiz. Hayriye - Hasan - Oğuz
5/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
28.07.12
Ayşe Nihan Kuzucu
El emeği, göz nuru... Buram buram ilgi ve alaka kokan bu yuvanın ve sizlerin verdiği sevgi için teşekkür ederim. Huzurunuz ve mutluluğunuz daim olur inşallah.
5/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
01.08.12
Egemen Demirtaş
`Antalya`'dan ilk defa `Ayvalık`'a geldik. İlk defa tarihi bir evde kalmak istiyorduk. Şansımıza istediğimiz evi bulduk. Eski evlerimiz gibiydi her şey. Yabancılık çekmedik. Her şey çok güzeldi. Tekrar gelirsek kalacağımız yer burası. Her şey için teşekkür ederiz. Sevgiler, saygılar. Egemen, Ömrüye, Mehmet Demirtaş
5/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
09.05.13
Nurten Songül
Sayın Bonjour Pansiyon sahipleri, 5 günlük birlikteliğimizde sizlerle olmak ve nostaljik, huzurlu bir ortamda yaşamak güzeldi. Hatice Hanım, sizi tanımaktan mutluyum. Ablalığınız için teşekkür ediyorum. Kibar eşiniz ve içten davranışları olan oğlunuzla aile ortamınızda olmak güzel bir zaman dilimiydi. Tekrar görüşmek dileğiyle, saygılar.
5/5
Neredekal.com
Yorum puanı 1Yorum puanı 2Yorum puanı 3Yorum puanı 4Yorum puanı 5
28.07.12
Ceren Dağar
Şimdi bizim Çağlar diye bir arkadaşımız var. Yaklaşık 4-5 yıl önce bir pansiyonda çalıştığını ve oranın dünyanın en sevimli yeri olduğunu söylüyordu. Bunca yıl sonra, o sevimli yerde, onunla ve sevdiğimiz insanlarla kalabilme fırsatı yakaladık. Burası bambaşka bir yer. Filmlerdeki o eski hayata götürüyor sizi. Kendinizi bambaşka bir dünyada hissediyorsunuz. O kadar fazla ayrıntı var ki gözlerinizi alamıyorsunuz. Böyle bir mekanı korumak, bu kadar temiz tutabilmek gerçekten takdir edilecek bir şey. Özellikle günümüzde yaşanan butik otel çılgınlığını düşünürsek, gerçeği anlamak için gerçekten yolunuz buradan geçmeli. Her şey için çok teşekkür ederiz.
Daha fazla yorum gör

Konum

Yakındaki Oteller

Sıkça Sorulan Sorular

Bonjour Pansiyon için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?
Bonjour Pansiyon odalarında Minibar, Klima, Dolap, Televizyon, Masa bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.
Bonjour Pansiyon için popüler tesis özellikleri nelerdir?
Bonjour Pansiyon için popüler tesis özellikleri; Sigara İçme Alanı, Resepsiyon olmasıdır.
Bonjour Pansiyon için tesis giriş ve çıkış saatleri kaçtır?
Bonjour Pansiyon tesisi için 14:00 giriş, 12:00 çıkış yapılmaktadır.